tamari pisze:kaa7 pisze:sezon na trolle uważam za otwarty
One tak na wiosnę powyłaziły...
a jak, jeszcze trochę popadało i wyrosły :lol:
tamari pisze:kaa7 pisze:sezon na trolle uważam za otwarty
One tak na wiosnę powyłaziły...
miniaturka pisze:Kłopoty jakie sprawiał to głównie przewracanie jakiś rzeczy i zabawa nimi. Wchodził na wysokie półki, na które mały kot nie dosiegnie. A poza tym małe kotki bardziej mi sie podobają i dlatego takiego chcę.
miniaturka pisze:Przykro mi, że w ten sposób podchodzicie do sprawy, ale najwidoczniej nie od wszystkich ludzi można się spodziewać jakiegoś taktu. Po prostu takie koty mi się podobają i takiego chcę.
Myszka.xww pisze:miniaturka pisze:Przykro mi, że w ten sposób podchodzicie do sprawy, ale najwidoczniej nie od wszystkich ludzi można się spodziewać jakiegoś taktu. Po prostu takie koty mi się podobają i takiego chcę.
Mysle, ze nie ma sie o co obrazac. Imho - opierasz sie na mitach i niczym nie popartych teoriach. Kazdy kot moze cos zrzucic, kazdy moze cos rozwalic. Mniejszy tym bardziej, bo zwinniejszy.
miniaturka pisze:Bo jak kot będzie od początku w domu, to się dostosuje i będzie grzeczny, bo będzie tego nauczony.
święta prawda.Myszka.xww pisze:Mysle, ze nie ma sie o co obrazac. Imho - opierasz sie na mitach i niczym nie popartych teoriach. Kazdy kot moze cos zrzucic, kazdy moze cos rozwalic. Mniejszy tym bardziej, bo zwinniejszy.
Myszka.xww pisze:Imho - dziewczyny, moze zamiast "jezdzic", warto wytlumaczyc, w czym tkwi blad zalozen miniaturki?
Wy to wiecie, miniaturka moze nie wie?
Agata_2 pisze:Myszka.xww pisze:Imho - dziewczyny, moze zamiast "jezdzic", warto wytlumaczyc, w czym tkwi blad zalozen miniaturki?
Wy to wiecie, miniaturka moze nie wie?
Tłumaczyłyśmy ....
tamari pisze:Ja próbowałam błąd rozumowania wyjaśnić metodą obrazową -na swoim własnym przykładzie - tzn. na przykładzie charakterów i rozmiarów własnych kotów [patrz: moja pierwsza wypowiedź w tym temacie].
A, że pod koniec zrobiło się śmiesznie... Hmmm... dla mnie to nie powód do obrażania się...
Agata_2 pisze:chyba dziewczyna sie nas przestraszyla i zwiala...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości