No i ciotka była tylko ze akumulatorki siadły i nici ze zdjec Chłopaki nadaja sie już chyba do ciecia bo znowu wczoraj odkryłam cudowna kałuże tym razem na podłodze w łazience....przepiękny zapach
Kurcze, te akumulatorki szkoda już się cieszyłam, że zdjęcia chlopaków będą
aassiiaa, a oni dokladnie w jakim wieku są? nie za wcześnie na ciachanie?
chociaż jak siooo mocno już pachnie to pewnie nie a doopek sobie nie poprzeziębiali?
chlopaki juz beda mialy z 8 miesiecy wiec raczej mozna ciac pojde do weta zeby to jeszcze dokladnie obejrzal mam zdjecia nowe ale mojego autorstwa wiec nienajlepsze...delikatnie powiedziawszy akurat takim talentem nie jestem obdarzona no i nie wiem jak redukowac te swiecace oczy
Ostatnio edytowano Wto sty 02, 2007 21:22 przez aassiiaa, łącznie edytowano 6 razy
Jakby mało było rozładowanych akumulatorków, na dodatek wykasowałam sobie niechcący program do obróbki zdjęć
Powiem tylko, że Tygrys to kokiet, wdzięczy się do ludzia strasznie i robi wygibasy przy drapaczku Szarak jest bardziej płochliwy, ale aassiiaa mówiła, że to on jest bardziej miziasty i przymilny
Byłam dzisiaj z chlopakami u weta - wyrok - MOZNA CIAC Po swietach tniemy a po nowym roku intensywnie szukamy domku Bylismy u weta poleconego przez sasiadkę bo nasz jest na urlopie...
Szarak ma lekko powiekszone wezly i zaczerwienione dziaslo ale to nic groznego tzw choroba okresu dojrzewania dostał zastrzyk tylko i wylacznie dlatego, ze bedzie ciachanie Wetka powiedziala, ze panowie nie moga miec wiecej niz 8 miesiecy.
W drzwiach przywitał mnie Tygrys ale pogłaskac za bardzo sie nie dal dopiero pozniej go dorwałam Szaraka oczywiscie musialam poszukac gdzie sie skrył ale pozniej sam wskoczyl na łóżko aby go pogłaskać
Wczesniej nie zwrocilam na to uwagi....rzeczywiscie jest M jak mocno mnie pokochaj... Dzisiaj przylapalam na goracym uczynku winowajcę posikujaca po mieszkaniu - to Tygrys tak jak przypuszczałam...mam nadzieje ze po ciachnięciu to sie skonczy...