Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
małe paskudy straszliwie się garną do wszystkiego co duże... po odjeździe reszty stada zroiiły sie wyraźnie mniej ruchliwe, choć żrą jak najęte i ogólnie nie wyglądają na chore - raczej na smutne...
Moja droga, mam nadzieję, że dwuosobowa kanapa pomieści towarzystwo...Chęci do przytulania dużo a i ramiona pojemne dla takich czarnych okruszków :d
Tylko co na to rezydenci...pewnie będą siedziec w łazience... :p
Pocieszę Was, ze Tumcia dziś ooodrooobinkę lepiej. Tzn. dalej na widok jedzenia odwraca się tyłem (agis, kup convalescenca w proszku - warto mieć w domu przy maluchach), ale z rana dokonała dwóch spacerów po pokoju...
o dziwo jest przytomna, czasem miauczy, podnosi glowe, probuje wstawac. nie ma 3 powieki. srała, sikała. brzuch miękki. objawów jakichkolwiek brak. na szczęście nie wyżygała wczorajszego conwalescence, lakcidu i wegla.
kroplówka dootrzewnowa, dogrzewanie. z karmieniem nie ryzykowałam, nie sądzę by chciała połykać.