Tadzik Tornado ma domek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2006 10:00

Sytuacja z domkiem dla Tadzika wygląda tak:
w zeszły czwartek miała przyjść potencjalna mama, ale miała awarię instalacji (gazowej albo elektrycznej, nie pamiętam) no i nie przyszła. Umówiłyśmy się na telefon w sobotę, zadzwoniła, ale powiedziała że zaczyna remont i niewiadomo ile potrwa. Umówiłyśmy się więc tak, że przyjdzie, pogadamy, jak ona będzie zdecydowana Tadzika wziąć a ja go jej oddać to Tadzik zaczeka na koniec remontu i pójdzie do nowego domku.
Wczoraj miałam rozładowany telefon cały dzień, w dodatku zostawiłam go w pracy więc wysłałam jej smska dzisiaj i czekam na odzew. Zobaczymy :D

Tymczasem Tadzik ma się dobrze. Jego przezwiska to: cyborg, rakieta, tornado itp. Jest tak prędki, że nie można za nim nadążyć, ma niespożytą energię. Kocha Mefisia :D
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Czw sty 26, 2006 9:58

No, no, zaniedbałam się trochę z wiadomościami o Tadziku :oops:
Ale już nadrabiam. Tadzik Tornado vel Duracell ma dom! :D Nie u tej dziewczyny, o której pisałam w poprzednim poście, bo wystąpiły okolicznośći, przez które nie mogła go na razie wziąć i nie mogła zagwarantować, w jakim czasie go weźmie. Umówiłyśmy się, że jak się znajdzie inny domek to go oddam i znalazł się :D Tadzik będzie mieszkał u Izy. Mało tego - Iza, żeby nie było Tadzikowi smutno, za moimi radami :lol: zdecydowała się wziąć drugiego kota :D Szukamy dla Tadzika dorosłego kota, najbiedniejszego, kolor nieważny, byleby lubił inne koty tak jak mój Mefik :lol:
Pozdrowionka od Tadzika Tornado - Duracell :lol:
Obrazek

Katy

Post » Czw sty 26, 2006 10:00

No i zapomniałam dodać, że jesteśmy po wizycie u dr Garncarza. Oczka ok, teraz będzie już dostawał dwa rodzaje kropelek. Widzenie może się troszkę poprawić, ale niedużo. Generalnie Tadzik czuje się bardzo dobrze, dokazuje jak nie wiem co :lol: Do nowego domku idzie w piątek wieczorem albo w sobotę rano.
Obrazek

Katy

Post » Czw sty 26, 2006 10:12

W sobotę jadę do Józefowa. Może wyciągnąc jakiegoś dorosłego miziastego futrzaka? :roll:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw sty 26, 2006 10:20

Ale z drugiej strony tyle tu już szuka....

Może Młodego od Aguś? Ona ma kumplowaty charakter :lol: A Aguś by była super wdzięczna ;)
Może kóregoś biedaka w depresji od ryśki? Tez by potrafiła określić jego charakter.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw sty 26, 2006 10:21

Mysza, na razie nic nie wiem. Jak w piątek albo w sobotę przyjedzie Iza i będę wiedziała co i jak to najwyżej dam znać. Ponieważ Iza jest w tej chwili na zwolnieniu a w domu nie ma internetu to przejrzy forum jak będzie u mnie i zdecyduje.
Jest tyle kotów potrzebujących domu, że ja bym nie umiała podjąć takiej decyzji chyba...
Obrazek

Katy

Post » Czw sty 26, 2006 10:22

no zglaszac sie, zglaszac, tyle kotow szuka domu...

Katy :king:
moze by tak tytul watku zmienic odpowiednio, co?
bo ten troche mylacy jest :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw sty 26, 2006 14:19

no i super :)
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Czw sty 26, 2006 14:29

to może na Koty przeniesiemy?

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Pon sty 30, 2006 14:25

Katy, co tam słychać? Tadzik jest juz u Izy?
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Śro lut 01, 2006 10:11

Amica pisze:Katy, co tam słychać? Tadzik jest juz u Izy?

Tak. Tadzik w sobotę pojechał do nowego domku. Rozmawiałam wczoraj z Izą - już w niedzielę brykał po całym mieszkaniu jakby tam przebywał od początku. Radzi sobie z wskakiwaniem na telewizor, blaty, stół :lol: Bawi się i jest radosny.
Mefik trochę tęsknił. Ja tęsknię bardzo :(
Obrazek

Katy

Post » Śro lut 01, 2006 13:28

Ty sobie jakos poradzisz a Mefisiek za jakiś czas zapomni :wink: Tadzik świetnie sobie radzi, może jednak troszkę widzi, nie tylko światło-cień?Najważniejsze, że ma własny dom i normalne życie.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

[poprzednia]