nic tylko usiasc i plakac! /domy tymcz. szansa na zycie :( !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2005 9:11

Kochani a jest jakaś szansa na zrobienie zdjęć tym maluchom? Tak jest zawsze łatwiej... trudno szukać domu dla gromady kotów...
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pt paź 07, 2005 9:19 maluszki potrzeba domku, pilne!

Sydney,
Zdjęcia są, patrz nr o,1,2,4 - to jeden maluszek
nr 3,7 - to drugi
Te są najmłodsze
pozdrawiam
kukuszka

Teresa Połaszewska

Od: Wto paź 04, 2005 11:29

Post » Nie paź 09, 2005 20:29

Biedactwa maleńkie.. :(
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon paź 10, 2005 10:42

Hop bo ważne
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pt paź 14, 2005 8:27

Czy ten mały rudzielec szuka domu?
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pt paź 14, 2005 13:00

tak sydney- wlasanie o nim pisala teresa olaszewska w twoim watku o rudym kotku. Terza maluch wyglada duoz lepiej bo od jakiefos czasu jest w domu- i jest extra! :)
lidiyaa

Post » Sob paź 15, 2005 9:58

Wazne, do gory!

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Nie paź 16, 2005 1:09

Przepraszam, czy można jakoś pomóc finansowo? Jeżeli tak, to chętnie, mogę np. kupić leki lub jedzenie za 100 złotych tylko (niestety :-( no i drugie niestety :-( dopiero 28-go października.
Gdyby powiedziała mi Pani (kukuszka), jaką karmę kupić, to pewnie mogłabym to kupić przez internet i dostarczono by Pani do domu.
Na forum wielokrotnie polecano sklep Animalia; rozumiem, że pewnie tam należałoby kupić i też potrzebowałabym adres, pod który karma (tudzież inne rzeczy) powinny być dostarczone.

Pomieszczenie tymczasowe też mam (co mogą Państwo zobaczyć w moim dzisiejszym wątku: "Warszawiacy - prośba o pomoc"), tyle tylko że sama najprawdopodobniej będę tam miała lokatorów (szczegóły w wątku), a z tego co rozumiem kociaczki z działek chorują na choroby zakaźne, czy nie???

Jeżeli źle zrozumiałam, i kotki NIE MAJĄ CHORÓB ZAKAŹNYCH (chodzi o niezarażenie pozostałych maluchów), to PROSZĘ BARDZO - ODDAJĘ MOJE POMIESZCZENIE DO DYSPOZYCJI :-)))

Z tym że póki co nie mam jeszcze w Warszawie samochodu, więc ktoś musiałby na siebie wziąć transport.

Serdecznie pozdrawiam i bardzo podziwiam wszystkich zaangażowanych w pomoc tym kociakom :-))) Byłabym wdzięczna, za odpowiedź, czy jakoś można pomóc...

Lidia :-)))

Araguś (dożątko), Fizia i Mała (koteczki :-)))

wilidia02

Od: Pon paź 10, 2005 9:53

Post » Śro lis 02, 2005 23:22 Darmowa sterylizacja

Jestem osobą która zbiera dla Was karme w Warszawie. Doczytałam sie ze pare kotkow miało robioną sterylizacje w Warszawie. Ja jestem w stanie załatwic taką sterylizacje ( w Warszawie ) za darmo dla jednego lub wiecej kotkow (musze tylko wiedziec dokładnie ile) jezeli ktos je dotransportuje i przetrzyma !! Nie mam mozliwosci załatwienia domkow tymczasowych. Moge załatwic darmowy zabieg. Odezwij sie jesli jestescie zainteresowani.
Gość

Post » Śro lis 02, 2005 23:23

Kontakt ze mna domi001@gmail.com
Gość

[poprzednia]