Anna Suffczyńska pisze:A wiadomo już którą rasę przypomina najbardziej? Jakoś mi wygląda na "norwega"..
W książeczce zdrowia ma napisane "syberyjski" ale po dzisiejszej wystawie kotów w Sopocie to raczej skłaniałabym się do przodków norwega

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anna Suffczyńska pisze:A wiadomo już którą rasę przypomina najbardziej? Jakoś mi wygląda na "norwega"..
solaris pisze:Shemesh pisze:
Nie mogę sobie darować, że wypuściłam tego kota z rąk![]()
Najważniejsze, żeby znalazł bardzo dobry domek
Przecież Werka zaprasza
Kotek jest do wzięcia , a dokocenie od razu dwoma koteckami pewnie mniej boleśnie przeżyjesz ( 3 czy 4 kotecki to już chyba nie robi dużej różnicy
)
więc nie ma co żałować tylko brać i nie zastanawiać się
Anna Suffczyńska pisze:solaris pisze:Shemesh pisze:
Nie mogę sobie darować, że wypuściłam tego kota z rąk![]()
Najważniejsze, żeby znalazł bardzo dobry domek
Przecież Werka zaprasza
Kotek jest do wzięcia , a dokocenie od razu dwoma koteckami pewnie mniej boleśnie przeżyjesz ( 3 czy 4 kotecki to już chyba nie robi dużej różnicy
)
więc nie ma co żałować tylko brać i nie zastanawiać się
Właśnie dokładnie to samo powtarzam Shemesh od jakiegoś czasu..
Shemesh pisze:
A ja mam zasadyWypuściłam kota z rąk, to teraz czekam w kolejce
solaris pisze:Shemesh pisze:
A ja mam zasadyWypuściłam kota z rąk, to teraz czekam w kolejce
Czyli oficjalnie zgłaszasz domek dla kotka
Dobrze zrozumiałam
![]()
solaris pisze:Piszę w imieniu Werki bo komp jej "padł" i nie może podzielić się z Wami tą radosną nowinąKocio ma już nowy domek w Malborku.Nowy opiekun został gruntownie "przepytany" przez Werkę po czy zapadła decyzja adoptowania kociaka właśnie do tego domku
Domek będzie super , Bono będzie mieszkał wraz z lpsem , świnką morską i rybkami
ciekawe co na to rybki
![]()
Nowa opiekunka została "przeszkolona" przez Werkę w zakresie opieki,karmienia i najważniejsze konieczności kastracji jak również dokocenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości