Dzisiaj znów zrobiłam obchód okolicy pytając czy ktoś kota nie szuka.
I nic.
Przygotowałam ogłoszenie
ogłoszenie
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
progect pisze:Cudownie!!!!!!!!!!!!1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co do warunków, to nie mogę oczywiście pisać za Olgę, ale sterylka może być dopiero jak kicia będzie już odkarmiona, bo w tym stanie to do operacji ona nie nadaje się, jest jeszcze za słaba
azis pisze:O jezu- własnie przed momentem gadałam z P przez telefon. Obejrzał fotki i mu sie spodobała. Postawił jednak parę warunków ( jak to facet), ale myśle ze to nie problem. Chodzi mu o to ,żeby kotka była po kontroli weta ( miała książeczkę) i zeby była wysterylizowana. Da się to zrobic?
TAK SIĘ CIESZĘ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Catrina pisze:azis pisze:O jezu- własnie przed momentem gadałam z P przez telefon. Obejrzał fotki i mu sie spodobała. Postawił jednak parę warunków ( jak to facet), ale myśle ze to nie problem. Chodzi mu o to ,żeby kotka była po kontroli weta ( miała książeczkę) i zeby była wysterylizowana. Da się to zrobic?
TAK SIĘ CIESZĘ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Jakos mnie zmrozilo ze ten chetny nie chce sam zajac sie sterylka. Jesli powodem jest obawa o koszty to wydaje mi sie ze jest nie do konca wlasciwym nowym opiekunem. Jesli teraz skapi na sterylke i na wizyte u weta to pozniej bedzie sknerzyl na karmie, opiece weterynaryjnej... Mam nadzieje ze sa inne bardziej racjonalne powody tych "warunkow".
Nie chce zapeszac ale mam nadzieje ze dobrze sprawdzicie ten nowy domek - szkoda dac taka slicznotke na zmarnowanie. Trzymam kciuki za to zeby wszystko bylo OK.
Catrina pisze:Rozumiem ze sarenka bedzie mieszkac w Poznaniu. Mam nadzieje ze ja kiedys zobacze bo mnie zauroczyla. Wyglada jak koci elf.
Ciesze sie ze wszystko ok. Ambrozy wyglada super
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 61 gości