Oddam dwa Maine Coony

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 06, 2014 18:56 Re: Oddam dwa Maine Coony

:piwa: :piwa: :piwa:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 26, 2014 0:27 Re: Oddam dwa Maine Coony

Inriblog pisze:Naprawdę jestem szczęśliwa i zostanę tu. Napisałam wcześniej na forum kotów Maine Coon ale tam nikt nie napisał do mnie. Tutaj wręcz spotkałam sie z burza odpowiedzi. Dostałam takich skrzydeł ze dom postawiłam na baczność. Jestem w trakcie remontu jedno pomieszczenie w domu na parterze bedzie przystosowane dla kotów tak by na wiosnę miały troche podwórka. Poza tym kot rzeczywiście jest jak pies łazi za mną wszędzie kocham je i serce mi pekalo ze moze ich nie byc. Dlatego pomogliscie mi bardzo dziękuje Wam. A jak moge dodać zdjecia?

A ja jestem zachwycona. Tyle powiem. Bardzo miło mi było przeczytać zakończenie :1luvu:
(...) powiedział kiedyś do mnie: „Nie wiem, czy uda ci się poprawić rasę, ale zrób wszystko, żeby przynajmniej jej nie zepsuć". Zrozumiałam wtedy, jak wielka odpowiedzialność ciąży na hodowcach i jak ważne są podstawowe zasady, którym powinni oni pozostać wierni przez całe życie. (...)

mów mi Fatum

Od: Pon maja 03, 2010 13:39

Post » Pt gru 26, 2014 20:06 Re: Oddam dwa Maine Coony

puk puk

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia]