3tyg.kociątka-UROŚLIŚMY- wszyscy bracia już w DS! Boluś też!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 03, 2014 20:23 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Maluszki były dzisiaj u pana doktora na odrobaczeniu :wink: Zostały też zważone na fachowej wadze (ja je ważyłam na kuchennej, ale strasznie mi się zawsze kręciły :mrgreen: ). I tak:
Ali Baba - 60 dkg
Antoś - 60 dkg
Aleks - 50 dkg
Aleksik waży najmniej, ale on jest najmniejszy z braci. Najładniej przybrał na wadze Antoś, bo ją podwoił, wcześniej ważył 30 dkg. Chłopaczki po odrobaczeniu czują się dobrze, nie ma żadnych sensacji, kupki były, szaleją :ok:

Aleksik, synuś malutki
Obrazek

Obrazek

Obrazek
ale duzo cytania
Obrazek

Obrazek

Antoś
Obrazek
a ja już psecytałem
Obrazek

Aliś zwany Ali Babą
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw lip 03, 2014 20:34 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Aleksik pewnie ostatni z miotu, ale dogoni braci :1luvu: Cieszę się, że tak pięknie rosną i są zdrowe :ok:

A Alibabek Ciotkom jęzorka pokazał, Ciotki się będą rozpływać :D Phanta już się rozpłynęła :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lip 03, 2014 20:46 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Cudne malce :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt lip 04, 2014 6:16 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Witam cudną trójeczkę & co. :201461 :201461 :201461

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 07, 2014 21:57 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Maluszki rosną jak na drożdżach, apetyty dopisują, nie ma żadnego problemu z jedzeniem, rozrabiają.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie było nas chwilę, ale ostatnio miałam ciężki czas... wczoraj w swoim DS po długiej chorobie odszedł na pnn Rudiś, mój ukochany tymczas [*] :placz: To był taki cudowny kot, a los tak wcześnie go zabrał :placz: wciąż nie mogę się z tym pogodzić :placz:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon lip 07, 2014 22:05 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Przytulam :cry:
Rudisiu biegaj tam, gdzie już nic nie boli [i]
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 07, 2014 22:15 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

:cry:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Wto lip 08, 2014 6:29 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Przykro bardzo :( Przytulam!

A maluszki cudowne :1luvu:

Erin

Post » Wto lip 08, 2014 22:01 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Dzisiaj wypuściłam maleńtaski trochę na salony :D Ale były gonitwy!! :strach: Tylko że bez przerwy mi ginęły z pola widzenia, bez przerwy ich liczyłam, a że dwa pingwinki jednakowe (zwłaszcza w locie nie sposób ich rozróżnić :mrgreen: ), to głupiałam którego liczyłam i czy to nie ten sam. Sypialnię mam przystosowaną do kocich potrzeb (a niby to moja sypialnia, ale od dawna już mi się to tylko wydaje), w drugim pokoju jest dla takich maleńtasków mnóstwo zakamarków gdzie mogą się chować. Ech, to nie na moje nerwy takie 3 ancymonki :201461 :201461 :201461 !

Potem padły gdzie kto mógł
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a teraz stwierdziły, że chce im się spać
Obrazek

Obrazek

i udały się na spoczynek
Obrazek

ale ten spokój jest dla mnie złudny, bo o godz.23.30 (standard!) wstaną baaardzo wypoczęte :twisted: i zabawa będzie przednia - czyli latanie po mnie i obgryzanie moich nieszczęsnych nóg :evil:

phanta, dobrze prawiłaś - już doszłam do sypiania w pozycji embrionalnej :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lip 08, 2014 22:12 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

:D Ale nie da się na nie gniewać. Prawda? :D
Niedługo się zacznie wspinanie na nogi :strach:
Ja miałam miot jesienny i do wiosny zero basenu, który uwielbiam. Wstyd było by pokazać nogi całe w czerwonych kreseczkach :D Ale ponoć działa ujędrniająco :mrgreen:
A potem będzie latanie za grzdylami i ściąganie z firanek spod sufitu :D
Ale wspomnienia i tak będą przecudne :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto lip 08, 2014 22:24 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

phantasmagori pisze::D Ale nie da się na nie gniewać. Prawda? :D
Niedługo się zacznie wspinanie na nogi :strach:
Ja miałam miot jesienny i do wiosny zero basenu, który uwielbiam. Wstyd było by pokazać nogi całe w czerwonych kreseczkach :D Ale ponoć działa ujędrniająco :mrgreen:
A potem będzie latanie za grzdylami i ściąganie z firanek spod sufitu :D
Ale wspomnienia i tak będą przecudne :D

Po malinkach na szyi jakie mi fundował 2 lata temu Bazylek (chodziłam do pracy w apaszkach) czerwone kreseczki na nogach to już pewnie będzie pryszcz :ryk:

Idę spać, bo zaraz się kochane dzieciąteczka zbudzą :strach: a ja wcale, ale to wcale się na nie nie gniewam :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lip 09, 2014 6:22 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Cudne szkraby :)
A Aliś, gdyby miał tę białą plamkę pod noskiem po drugiej stronie, wyglądałby jak mój śp. Psotuś.

Erin

Post » Śro lip 09, 2014 10:07 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Wspaniałe maluchy rozrabiaki :D

Aleksik jest najcudniejszy :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lip 09, 2014 21:47 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Maluchy dzisiaj okupowały drapak :wink: wspinają się jak małpki :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lip 09, 2014 22:02 Re: Trzytygodniowe kociątka, ich mama zginęła - wychowujemy.

Erin pisze:Cudne szkraby :)
A Aliś, gdyby miał tę białą plamkę pod noskiem po drugiej stronie, wyglądałby jak mój śp. Psotuś.

Erin, ten z białą plamką pod noskiem to Antoś :D po tej plamce właśnie i po tym że ma bardziej czarne łapki niż Aliś ich rozpoznaję :D inaczej się nie da :mrgreen:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]