Trikolorka czeka. Wszystkie "krówki" z piwnicy już w DS !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 05, 2013 16:24 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Kalina od kilku dni zrobiła sie wyjątkowo miła ... Duffy zdradził ją z maluchami 8) więc teraz zamiast z nim, leży obok człowieka.
On jest dosłownie oblegany przez małe kotki !
Kalinka to naprawdę fajna koteczka - taka kontaktowa, trzeba jej poświęcić trochę uwagi, ona oczekuje, żeby się z nią przywitać po powrocie do domu, pogłaskać, pogadać.
Odświeżyłam dzisiaj jej ogłoszenia, ale ... cisza ....

Co do kociąt - rosną a domów brak !!!!!! a z wiekiem wiadomo szanse na dom mniejsze... przeraża mnie to trochę :!:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Czw gru 05, 2013 23:54 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

A byłaby szansa na profesjonalną sesję foto? To zawsze lepiej wygląda z obrobionym tłem itd... może zapytać na fanpage'u JoKota o wsparcie fotografa?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt gru 06, 2013 15:35 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Szalony Kot pisze:A byłaby szansa na profesjonalną sesję foto? To zawsze lepiej wygląda z obrobionym tłem itd... może zapytać na fanpage'u JoKota o wsparcie fotografa?

:1luvu: ojej ... byłoby super !!!!
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Pt gru 06, 2013 21:15 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

No to zapytałam ;) zazwyczaj ktoś się zgłasza, więc przypomnij mi plis na pw, w jakiej okolicy mieszkasz, żeby w razie czego wybrać kogoś, komu będzie blisko :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt gru 13, 2013 9:56 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Na niedzielę jestem umówiona na sesję fotograficzną (to znaczy kociaki :lol: :lol: )
Wczoraj miałam bardzo konkretny powazny telefon w spr. Kalinki !!!!
Cos sie po roku ruszyło - Panie mama i córka, od razu by ja brały, miałaby też 2 koleżanki kotki, ale... mieszkanie na parterze, ogródek przydomowy i kotki wychodzą w lecie do ogródka.
Powiedziałam, że raczej odpada :( i zrobiło mi sie przykro, że Kalinka miałaby od nas odejść ....
Jakoś ostatnio ją bardziej polubiłam a ona stała się bardziej miła (jakby coś wyczuwała)
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Pt gru 13, 2013 11:25 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Jagooda pisze:Panie mama i córka, od razu by ja brały, miałaby też 2 koleżanki kotki, ale... mieszkanie na parterze, ogródek przydomowy i kotki wychodzą w lecie do ogródka.
Powiedziałam, że raczej odpada :(

Słusznie ;)

Pewnie też zależy jakie to wychodzenie (może na 5 minut pod ścisłą kontrolą?), ale ja też bym do wychodzącego domu kota nie dała.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon gru 16, 2013 15:13 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Ja tak połowicznie, wiadomo że w bloku, na osiedlu to nie, ale jak domek z ogrodem w bezpiecznej okolicy to uważam, że lepsze to, niż życie w piwnicy.

Wczoraj odbyła sie sesja zdjęciowa, wszystkie koty bardzo ładnie pozowały poza dzikuską Malagą - ona jedna jakoś ciągle nieufna i bojaźliwa :roll:
Mocca - Batmanka (nazywamy ją w domu Zorka) jest już zupełnie domową koteczką, asystuje mi we wszystkim, najbardziej przy sprzątaniu kuwet :lol: nie ucieka, daje sie głaskać, śpi w łóżku, mruczy, jest super !!
Kilka świeżych fotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Pon gru 16, 2013 15:25 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Jeszcze Malaga - izoluje się troszkę, taka trochę samotnica z niej
ObrazekObrazek
i Mocca-Batmanka
Obrazek
Milkusia
Obrazek
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Czw gru 19, 2013 10:39 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Jeszcze nie dostałam fotek z sesji zdjęciowej.
Od kilku dni Malaga trochę mniej dzikawa, nawet kładzie się na poduszkę i dotyka łapkami twarzy :1luvu: a jak lezy przy wujku Duffiku albo jak je to spokojnie można ją głaskać i nie ucieka, nawet mruczy - będzie z niej też domowy kot, tylko trochę więcej czasu potrzebowała na oswojenie.
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Czw gru 19, 2013 10:39 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Odeszło nam jedno zwierzątko - najstarsza szczurzyca umarła, po prostu ze starości :(
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Czw gru 19, 2013 13:50 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

trzymajcie się...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto gru 24, 2013 7:42 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Zdrowych, wesołych Świąt....
Obrazek

Choinka u mnie nie dotrwała nawet 2 dni :lol: wiedziałam że tak będzie ale syn się uparł.
Kociaki miały radochę 1 dzień.
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Wto sty 07, 2014 9:10 Re: Roczna trikolorka i 3 malutkie "krówki" szukają DS-Wawa

Jej - ale zaniedbałam wątek 8O
Dostałam fotki z profesjonalnej sesji - są już w ogłoszeniach, ale telefonów brak :(
Najlepiej zawsze wychodzi Batmanka
Obrazek

jednak najładniejsze portrety ma mój osobisty Bobinek - robił z siebie gwiazdę, ocierał się o panią fotograf, chciał zwrócić na siebie uwagę i pięknie pozował do zdjęć - generalnie to bardzo towarzyski kot :ok:
ObrazekObrazek

Jagooda

[poprzednia][następna]