Kicia znów dostała bolesny zastrzyk w pupe.
Przez cały tydzień mamy jej podawać leki doustnie więc luzik
 (Immunodol Cat)
 (Immunodol Cat)Tabletka na odrobaczenie też już czeka
 (Cestal Cat)
 (Cestal Cat)Kicia troszke niespokojna w transporterze ale to jedyny moment w jakim możemy usłyszeć jej głosik haha troszke miałku było ale ogólnie ok.
Mila została osłuchana, wszystko w porządku, żadnych nowych wycieków. Kicha już mnie, napewno nie ma już ataków kichania. Teraz te kichnięcia są słabe a nie takie pełną gębą jak były przez weekend.
Milka poczuła się już na tyle swobodnie że zamęcza nas zabawami
 Trzeba koteczce poświecać cała uwagę bo się domaga
 Trzeba koteczce poświecać cała uwagę bo się domaga  
 Niestety w kwestii miłości Milka nadal obstaje przy swoim- kocha Marusia i koniec kropka
 Jak M. jest w domu to kotek łazi za nim, jak M. wychodzi kotek idzie spać. Mnie ma głeboko w poważaniu chociaż jak przypili z chęci ciciania to z łaski na ucieche przyjdzie, ale nie za długo bo ząbki sa ostre
 Jak M. jest w domu to kotek łazi za nim, jak M. wychodzi kotek idzie spać. Mnie ma głeboko w poważaniu chociaż jak przypili z chęci ciciania to z łaski na ucieche przyjdzie, ale nie za długo bo ząbki sa ostre 
Apetyt nadal dopisuje .....
 zakupione kilka saszetek z mokrym na próbe- zobaczymy czy faktycznie jest wszystożerna
 zakupione kilka saszetek z mokrym na próbe- zobaczymy czy faktycznie jest wszystożerna 

Tęsknimy... Cały czas i bez końca.
  Tęsknimy... Cały czas i bez końca.

nie martw się, w końcu załapie, że to Ciebie ma kochać najbardziej
 nie martw się, w końcu załapie, że to Ciebie ma kochać najbardziej 

za bazarek dla Milki
  za bazarek dla Milki