Dwie koteczki potrzebują domu. Poszukiwania zakończone!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 29, 2013 15:57 Re: Dwie koteczki potrzebują domu. Poszukiwania zakończone!

Jednak mimo wszystkich pozorów dziarskości przyznam się po cichu bardzo , że Lusi mi żal , ale Iskierka to jednak się doczekała.
W każdym razie - obie kotki odnalazły dom.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto lut 05, 2013 17:58 Re: Dwie koteczki potrzebują domu. Poszukiwania zakończone!

To (może już na zakończenie wątku?) wkleję maila z Domu Iskierki:

(...)Iskierka się pomalutku aklimatyzuje i oswaja.
Na parapecie okna gdzie głównie przebywa ( ze swojego wyboru ) pozwala się już głaskać na wszystkie sposoby i widać, że sprawia jej to przyjemność. Po zejściu na podłogę co czyni dopiero wieczorem jest jeszcze bardzo płochliwa i na najmniejszy ruch reaguje paniczną ucieczką. Kuszę ją różnymi smakołykami ( uwielbia rybę ), żeby ją zachęcić do spacerowania po pokoju i wydaje się z dnia na dzień jest coraz śmielsza.

Myślę, że czas już na odesłanie transportera i umowy adopcyjnej.
Umowę zapakowałam w jednej paczce z transporterem i zaadresowałam na adres, który był na kopercie z umową
(...)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto lut 05, 2013 18:01 Re: Dwie koteczki potrzebują domu. Poszukiwania zakończone!

:dance: :dance2: :dance:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
BARDZO DOBRE ZAKOŃCZENIE!!!

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto lut 05, 2013 21:36 Re: Dwie koteczki potrzebują domu. Poszukiwania zakończone!

:P :P :P :P :P :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia]