"Syberyjski" atak frontalny - nowe zdjęcia!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 30, 2012 23:39 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Ja głodnam więcej zdjęć Tomaszka 8)
12 stycznia 2014 mija rok od kiedy Tigra jest z nami :)

ManfredkotTusi

Od: Czw cze 18, 2009 0:42

Post » Pon gru 31, 2012 0:29 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Rasowe akcje, że tak powiem. Tyle dobrze, że koty w nowy rok wejdą z nadzieją na nowe życie. To co musiały przejść te persy... Chociaż u nich nie wiele trzeba.
Ksiusza pewnie z miejsca podbiłaby serce TŻ, podobna jest do naszej Brawci, tylko oczywiście bardziej okłaczona.
Bielnik cudowny jest. Mam nadzieję, że na prawdę z tego wyjdzie.
Każdy z tych kotów coś w sobie ma. Oby dostrzegli to odpowiedni ludzie.
Poproszę TŻ by coś przekazał, jak nam łaskawie przelew wpłynie.

Szczerze mówiąc najbardziej to podziwiam odwagę na Pradze. Moja babcia mieszka w okolicach Parku Praskiego, to wiem co mówię.

Pozostaje życzyć braku sensjacji przynajmniej do nr.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon gru 31, 2012 10:30 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Zmieńcie tytuł, bo te norwegi to mało norweskie są a dużo bardziej syberyjskie....

makaranka

Od: Pon lut 03, 2003 22:09

Post » Pon gru 31, 2012 10:30 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Jasny gwint 8O Chwilę nie wchodzę na miau a tutaj persy, norwegi, akcje i meliny... Namówię TŻ-ta to wspomożemy groszem (bo ja już jestem, rzecz jasna, spłukana). Bielnik i Ksiusza to moi faworyci.
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon gru 31, 2012 10:36 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Nie będę zmieniac. Prawda jest taka, że norwegi to też umowne. Nie mają papierów - wiec mogą być równie dobrze norwegami, syberyjczykami czy ragdollami. Co za róznica:-). A jednak norweg jest bardziej znany i przyciągający.

Wprawdzie bym dyskutowała........bo sobie ostatnio poczytałam/pooglądałam bardzo ciekawe zestawienia kształtu głowy, owalu oka, długości sierści syberyjczyjów i norwegów .........ale jeden pies po ciotkę jechał. Papierowego syberyjczyka miewam w hotelu........ci jednak inni:). Nie wierzcie zdjęciom:-)

Fajne koty z długim kłakiem.

Tak naprawdę ragdoll ( 100 % papierowy ) szuka domu, angory i Korniszon nie wiem, bo się dawno nie słyszałam z osoba, która chciała oddać. Koty nie są fizycznie u mnie. Znaczy ragdoll jest, ale tylko do pojutrza.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 31, 2012 10:38 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

http://www.skogkatt.pl/standard/porowna ... yberyjski/

Tu sobie można pooglądac, ale spierać się nie zamierzam:-) Bo jak mówię, ani one norewgi ani syberyjczyki tak po prawdzie..........Diabli je nadali po prostu:-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon gru 31, 2012 11:13 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Poszedł grosik, bo z domu bałam się wysyłać - mam na tymczasie gada, co kocha klawiaturę i ataki na ręce które piszą.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon gru 31, 2012 11:26 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Neigh, weź te Norwegi w cudzysłów i będzie wszystko jasne ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon gru 31, 2012 11:35 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

OKI pisze:Neigh, weź te Norwegi w cudzysłów i będzie wszystko jasne ;)

Popieram. Tak się składa, że mam kilka norwegów w domu i żaden nie jest podobny ;)

makaranka

Od: Pon lut 03, 2003 22:09

Post » Pon gru 31, 2012 11:44 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Ok ale nie teraz nie mam czasu i w nosie mam wszystkie tytuły świata

Prosze bardzo........

Ktoś chętny pomóc? Uroczyście oświadczam, ze odłączam zaraz net i telefon !!!!!!

WITAM. PROSZĘ O POMOC!!!!!
MAM KOTA 3,5 LETNIEGO KOCURA RUDEGO RUDOLFA MIESZANKĘ MAICUNA Z DACHOWCEM I MUSZĘ GO ODDAC NAJLEPIEJ W DOBRE RĘCE. ROBIĘ TO NIECHĘTNIE BO JA KOCHAM ZWIERZĘTA I ZAWSZE DOZYWALY U MNIE SEDZIWEGO WIEKU ALE TERAZ NIEMAM WYJSCIA Z POWODU CHOROBY CORKI.
MOJA CORKA W ZESZLYM ROKU ZACHOROWALA NA BIALACZKE JEST W TRAKCIE LECZENIA I NIESTETY PANI DOKTOR POWIEDZIALA ZE KOTA NIE MOZE BYC W DOMU PONIEWAZ KOT PRZENOSI DUZO BAKTERII I ZARAZKOW WYNOSZONYCH Z KUWETY. NADODATEK RUDOLF CZASAMI SKACZE NA MNIE I NA NIA I GRYZIE WIEC NIE MOGE RYZYKOWAC, ZDROWIE MOJEGO DZIECKA JEST WAZNIEJSZE NIZ KOT.
PROBOWALAM GO ODDAC KOMUS ZNAJOMEMU ALE NIESTETY NIE UDALO MI SIE NIC ZALATWIC WIEC JESTESCIE MOJA OSTATNIA DESKA RATUNKU.
PROSZE POMOZCIE MI BO INNACZEJ BEDE MUSIALA GO USPIC. RUDOLF JEST WYKASTROWANY.

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 31, 2012 11:45 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Szlag...

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon gru 31, 2012 11:49 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Chyba najważniejsze, że tytuł przyciąga? Bo one takie same kundle, jak wiele innych, tylko futrem więcej do kanapek sypią. :roll: :oops:

edit: Rudolf :(
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon gru 31, 2012 12:26 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

Może inne nie,ale akurat Tomaszek jest norwegiem i tylko ślepy tego nie widzi.Tomaszek to norweg i koniec!
W
Elżbieta

Post » Pon gru 31, 2012 12:51 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

Elżbieta pisze:Może inne nie,ale akurat Tomaszek jest norwegiem i tylko ślepy tego nie widzi.Tomaszek to norweg i koniec!
W

to chyba jestem ślepa bo dla mnie on bardziej do sib albo do mco podobny :wink:

pomijając wszystko, cudne takie kotki w których każdy może się dopatrzeć podobieństwa do rasy którą np lubi :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon gru 31, 2012 13:19 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 "Norwegów"........

Fakt, nawet do brytka ktoregos porownano :twisted: . wazne, zeby były zdrowe :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]