BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długowłosa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 10, 2012 10:13 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

Obrazek
Zabiła mnie ta fota! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt sie 10, 2012 11:39 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

:mrgreen: Pomponia w szpagacie- cóż za ciało, cóż za giętkość, cóż za urok osobisty :ryk:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pt sie 10, 2012 15:02 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

OKI pisze:Obrazek
Zabiła mnie ta fota! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Te obciagnięte paluszki jak u gimnastyczki albo baletnicy :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sie 10, 2012 15:58 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

Padłam, na listę wyględnych persów, mimo że plaskate, wpisuję Pomponię. No kobita z klasą :mrgreen:

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Sob sie 11, 2012 9:17 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

Im lepsze zdjęcia tym wiecej będzie glupich chętnych - już się zaczynam bać.....

Ania kiedy wracacie? Ogloszenia jak rozumiem - kontakt na Ciebie?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob sie 11, 2012 11:05 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

Tak, może być na mnie. W przyszłym tygodniu, ale jeszcze nie wiem konkretnie, którego dnia. Myślę, że między poniedziałkiem a środą. Nie ma to znaczenia, jeśli chodzi o telefon, i tak komórkowy. Maila też mogę odbierać tutaj.

No, na razie wątek jest lokalny, więc mogę dawać ładne zdjęcia :wink: Mogę zrobić jakieś zapyziałe, ale kotu - póki co i odpukać - chwilowo nawet oczy się nie faflunią (znaczy nawet to czarne w kącikach się nie zbiera). Kurczę, i uszy wyczyściłam... :cry:

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob sie 11, 2012 11:16 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

PS. Bo kot naoglądał się chińskich gimnastyczek na olimpiadzie i też postanowił.
A w granacie kotu jest nieźle - nie? Nawet lepiej niż w czerwieni.
A kot nie jest rudy, raczej typowy biszkopt, taki bardziej przypieczony od góry, a mniej od dołu. I w ogóle ma lekki balejaż. Ogon, póki co przyjamniej, ma trochę jasniejszy niż grzbiet, a przednie łapy, brzuch i pędzelki z uszu kremowe. Kolorystycznie bardzo mi się podoba. I te łapy - no normalnie numer mniejsze od kajaka, jak się mówiło w moich czasach. Powalające. Ze dwa razy większe niż Kawy, a Kawa jest dwa razy większa. Gdyby była szczeniakiem, powiedziałabym, że wyrośnie z niej skrzyżowanie bernardyna z labradorem...

koteczekanusi

Post » Sob sie 11, 2012 11:25 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

PS. drugie. Wcale nie jest plaskata, mordkę ma raczej brytkową.

A co do zniechęcania - flejtuch z niej - ma wiecznie brodę upapraną w miniresztkach suchej karmy chyba (takie ciemne odrobinki). Pytałam się kiedyś o to u weta w związku z małą, ale w końcu mi nie powiedział, co to jest. Tylko że mała ma mało i mogę spokojnie wydrapać paznokciem w ramach pieszczotek, a duża dużo. Czy to się jakoś myje?

koteczekanusi

Post » Śro sie 15, 2012 20:01 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

Pompon ma nowe przeżycia w związku z rudymi srajtkami. Nieco zazdrosna o uwagę jest, pcha się pierwsza do głaskania i na pierwszy plan w kadrze. Ale maluchy wywołują raczej zdziwienie niż jakiekolwiek inne reakcje.

No, ostatecznie pisałam w pierwszym poście, że mogę się postarać o malucha do pary, gdyby ktoś chciał dwójkę... :mrgreen:

koteczekanusi

Post » Czw sie 16, 2012 7:52 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

Prawdę prawiłaś.....ogłoszeń partię nową czas zaczac
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt sie 17, 2012 13:54 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

Wygibasów ciąg dalszy:
Obrazek

no i ekspozycja pompona:
Obrazek

buźka też niczego sobie
Obrazek

że o reszcie ciała nie wspomnę
Obrazek

Obrazek

nudy, nudy…
Obrazek

tylko, że łysy gnom nawet pospać nie da:
Obrazek

i w dodatku się podszywa
Obrazek
królik jeden!

A pompon jest mój, mój, mój!!!
Obrazek

Nie żebym tylko samą urodą mogła się pochwalić…
Obrazek

Obrazek

No!

koteczekanusi

Post » Pt sie 17, 2012 15:07 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

Jak mogłaś! Tyle świetnych zdjęć ślicznej koteczki, że nie wiadomo, którym się najbardziej zachwycać. Ona jest śliczna i świetna i słodka...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sie 17, 2012 19:26 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

Ale uczta zdjęciowa! Coraz ładniej porasta i nabiera ciałka- jest śliczna i myje Ci Łysego, jak widzę :)
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pt sie 17, 2012 21:27 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

No, fajna jest. Naprawdę szkoda by mi ją było oddawać.
Ale z drugiej strony wiem, że przy tym charakterze w każdym człowieku jest się w stanie zakochać - byle poświęcał jej dużo uwagi (i jedzenia)...

koteczekanusi

Post » Pon sie 20, 2012 23:04 Re: BEŻOWA KOTKA-ŚLICZNA I SŁODKA (z założenia perska długow

Świeżynki:

grono się trochę powiększyło...
Obrazek
A ogon na tym traci...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I nowe pozycje:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

koteczekanusi