Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
joluka pisze:Dziękuję wszystkim kochanym Cioteczkom za zaglądanie do rudaska - może zostać Wafelkiem, oby tylko znalazł się jakiś amator słodkich wafelków!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czy ktoś mógłby zrobić FB słodziakowi? Ja niestety nie mam tam konta - a na FB więcej ludzi ma szansę go wypatrzeć i może ktoś się zakocha????![]()
![]()
lidka02 pisze:Przeczytałam pierwszą stronęwetka taka życzliwa pozwoli mu odejść
.Nie można do tego dopuścić to piękne kocisko nawet na DT nikt się nie zgłosił nie wiarygodne .Nie pozwólcie go uśpić .........Coś na pewno się znajdzie .
ruda32 pisze:lidka02 pisze:Przeczytałam pierwszą stronęwetka taka życzliwa pozwoli mu odejść
.Nie można do tego dopuścić to piękne kocisko nawet na DT nikt się nie zgłosił nie wiarygodne .Nie pozwólcie go uśpić .........Coś na pewno się znajdzie .
Lidka tylko Ty możesz go zabrać
lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:Przeczytałam pierwszą stronęwetka taka życzliwa pozwoli mu odejść
Mówisz
ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:lidka02 pisze:Przeczytałam pierwszą stronęwetka taka życzliwa pozwoli mu odejść
Mówisz
tak zdecydowanie![]()
nie dasz go uśpić prawda?
lidka02 pisze:Ruda nie gniewasz już się na mnie
lidka02 pisze:A jak Rudy reaguje na psy i inne koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości