magicmada pisze:Kropka, co sądzisz o podanych propozycjach, pomysłach?
Tylko pw.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magicmada pisze:Kropka, co sądzisz o podanych propozycjach, pomysłach?
Czyli jednak foch jest ważniejszy - gratuluję.kropka75 pisze:Teraz Ci to przyszło do głowy? A po co ja ten wątek zakładałam? Żeby szukać kotu domu, pomocy, czy żeby czytać Twoje mądrości?
Trochę za późno ta rada. Dla Ciebie ważniejsze było zjebanie mnie niż szansa dla kota. Teraz poradzę sobie bez Twojej pomocy. I bez miau.
Tutaj już pomocy nie poszukam nigdy. Wyleczyłaś mnie.
kropka75 pisze:magicmada pisze:Kropka, co sądzisz o podanych propozycjach, pomysłach?
Tylko pw.
kropka75 pisze:Liwia - Jeśli myślisz, że takie posty mnie zachęcają do rozmowy z Tobą, to Cię zaskoczę.
Dobranoc. Żegnam razem ze swoim urażonym ego i ze skurwysyństwem płynącym we krwi. Mam jeszcze dom, który na mnie czeka.
Już wszystko wiem o sobie. A za naukę dziękuję.
Ps.
Dobrze, że nie poznałam forum z tej strony 6 lat temu. Co prawda bardzo zyskałoby na tym moje konto, bez comiesięcznych przelewów na azyle, schroniska i fundacje i nie miałabym w domu nigdy żadnego kota.
Ale mogłabym przez niechęć do użytkowników tego forum znienawidzić zwierzęta / zniechęcić się do nich, jak wielu moich znajomych, po takim kontakcie z miłośnikami zwierząt, jak dzisiejszy.
Trojgu znajomym dałam namiary na miau, gdy szukali kota. Po kilkudniowej lekturze uciekli stąd jak poparzeni. Dziś zaczynam kumać dlaczego.
Pozdrawiam
casica pisze:kropka75 pisze:magicmada pisze:Kropka, co sądzisz o podanych propozycjach, pomysłach?
Tylko pw.
Tzn, że w pw trzeba Cię błagać, żebyś się raczyła ustosunkować do propozycji?
kropka75 pisze:Liwia - Jeśli myślisz, że takie posty mnie zachęcają do rozmowy z Tobą, to Cię zaskoczę.
Dobranoc. Żegnam razem ze swoim urażonym ego i ze skurwysyństwem płynącym we krwi. Mam jeszcze dom, który na mnie czeka.
Już wszystko wiem o sobie. A za naukę dziękuję.
Ps.
Dobrze, że nie poznałam forum z tej strony 6 lat temu. Co prawda bardzo zyskałoby na tym moje konto, bez comiesięcznych przelewów na azyle, schroniska i fundacje i nie miałabym w domu nigdy żadnego kota.
Ale mogłabym przez niechęć do użytkowników tego forum znienawidzić zwierzęta / zniechęcić się do nich, jak wielu moich znajomych, po takim kontakcie z miłośnikami zwierząt, jak dzisiejszy.
Trojgu znajomym dałam namiary na miau, gdy szukali kota. Po kilkudniowej lekturze uciekli stąd jak poparzeni. Dziś zaczynam kumać dlaczego.
Pozdrawiam
kropka75 pisze:Teraz Ci to przyszło do głowy? A po co ja ten wątek zakładałam? Żeby szukać kotu domu, pomocy, czy żeby czytać Twoje mądrości?
Trochę za późno ta rada. Dla Ciebie ważniejsze było zjebanie mnie niż szansa dla kota. Teraz poradzę sobie bez Twojej pomocy. I bez miau.
Tutaj już pomocy nie poszukam nigdy. Wyleczyłaś mnie.
ewar pisze:Nie chcę być złośliwa, ale chyba nie chcesz powiedzieć,że kochasz zwierzęta, skoro po sześciu latach wywalasz kota na bruk?
Erin pisze:Kobieto, nie ośmieszaj się, proszę
kropka75 pisze:Erin pisze:Kobieto, nie ośmieszaj się, proszę
Masz więcej takich dobrych rad?
Erin pisze:kropka75 pisze:Erin pisze:Kobieto, nie ośmieszaj się, proszę
Masz więcej takich dobrych rad?
Tak - radziłabym Adminowi, żeby dał ci bana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości