Proludzki rudy kocurek...Rudiś POJECHAŁ do DS:):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 22, 2011 11:06 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

GuniaP pisze:Może tak być ?

Obrazek

O, super :1luvu: A jak to się robi? Mogę poprosić łopatologiczny przepis? może być na pw :lol:

Możesz podać kod do tego banerka? to zmienię :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto lis 22, 2011 11:22 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Ja to zrobiłam Photoshopem, ale można tez innym programem jakimś darmowym, który ma opcje napisów.
Zmień adres obrazka w podpisie na ten : http://images40.fotosik.pl/1214/839abbf8c3928c23.gif
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Wto lis 22, 2011 18:51 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Cześć Piękny Rudi :1luvu:
Kita, Tytus i Tola zapraszają http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148874

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Od: Pt lut 18, 2011 16:51

Post » Wto lis 22, 2011 19:50 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

GuniaP pisze:Ja to zrobiłam Photoshopem, ale można tez innym programem jakimś darmowym, który ma opcje napisów.
Zmień adres obrazka w podpisie na ten : http://images40.fotosik.pl/1214/839abbf8c3928c23.gif

Guniu, już zmieniłam i mam teraz banerek z podpisem :D Dzięki :D Ale jak teraz podać kod do banerka? Bo mnie wychodzi sam banerek, ale chyba jak ktoś sobie zacytuje ten post, to będzie tam miał kod :oops: :oops: :oops:

A z tym napisem to tak myślałam, że to się robi jakimś programem do obróbki zdjęć, narazie to dla mnie czarna magia, muszę się jeszcze porządnie podszkolić :oops:

edit: już się nauczyłam, jak się podaje kod :D

Kod do banerka:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=135077][img]http://images40.fotosik.pl/1214/839abbf8c3928c23.gif[/img][/url]
Ostatnio edytowano Pt lis 25, 2011 18:50 przez zuzia96, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lis 22, 2011 21:53 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

zwierzak08 pisze:Cześć Piękny Rudi :1luvu:

Witaj zwierzaku :1luvu: nie pisałem ostatnio, nie miałem jak, bo Duża rzadko włączała kompa (a ja się jeszcze nie nauczyłem włączać, nie mam jakoś zdolności do informatyki :oops: ). Ale za to w niedzielę miałem gości i wymiziałem się za wszystkie czasy!! Mówię Ci zwierzaku, z kolan nie schodziłem!!
Najpierw rano była Ciocia Ania, to ta pani co przynosiła nam jedzenie na zmianę z moją Duża jak byłem bezdomny i co jej się bałem i wtedy się chowałem. A teraz przyszła zobaczyć, jak się miewam :D i wymiziałem się u niej na kolanach ile wlazło!!
Potem była Ciocia Edytka, która przyniosła nam super prezenty (Ciociu Edytko, saszetki były pyszszszne, a chrupek to nam Duża jeszcze nie dała :( nie wiem dlaczego, ale coś mówi, że musi nam wydzielać, bo nas z Maksiem jeszcze bolą zęby :roll: ). U Cioci Edytki też się wypieściłem na rączkach, ach jak ja to lubię!!! :D
A jeszcze potem przyszła Ciocia Krysia, to nasza sąsiadka, często do nas przychodzi i wtedy zaraz wchodzę do niej na kolana i się pieszczę :D

Ale dobrze tak siedzieć na kolankach!! Mógłbym tak całe życie!!

Jak mi się uda, to pokażę na zdjęciach, jak spędzałem niedzielę. Ale Duża coś narzeka, że dzisiaj strasznie wolno chodzi net i nie wiem, czy nam się uda powstawiać fotki. Ale spróbujemy :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lis 22, 2011 22:53 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Ciocia Edytka potwierdza , że Rudiś jest strasznie miziastym kotkiem i najchętniej z kolanek by nie schodził w ogóle.
Jeżeli ktoś szuka miziaczka i przytulaczka, to tylko brać Rudusia :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Śro lis 23, 2011 0:50 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Tak się prezentuję :lol:
na kolankach u Cioci Ani :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
na kolankach u Cioci Edytki :D nie pamiętam już z czego tak się wtedy śmiałem
Obrazek Obrazek
i na kolankach u Cioci Krysi :D
Obrazek Obrazek

I to wszystko w ten jeden dzień :D Ale mi dobrze!!!
Aaa, zapomniałem powiedzieć, że w międzyczasie okupowałem też kolanka Dużej
:D

Obrazek

no nie!! ostatniego zdjęcia to ja nie wstawiałem, to robota Dużej, bo ja wolałbym, żebyście tego nie oglądali :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lis 23, 2011 16:30 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Rudi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: To niedzielę miałeś nakolankową :lol:
a zdjęcie, gdzie się śmiejesz, rewelacja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zazdroszczę miziaka, żeby Kita choć w połowie była taka :oops: :roll:

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Post » Śro lis 23, 2011 22:44 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

zwierzak08 pisze:Rudi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: To niedzielę miałeś nakolankową :lol:

Zwierzaku, to może ja przyjadę do Ciebie? Będę siedział cały czas na Twoich kolankach i mruczał Ci do uszka... :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro lis 23, 2011 22:48 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Ojj żeby moje panny choć promil tej miziastości Rudiego posiadały ........... :oops:
Śliczne fotki Zuziu 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lis 23, 2011 23:05 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

bubor pisze:Ojj żeby moje panny choć promil tej miziastości Rudiego posiadały ........... :oops:

To może chcesz buborku miziaczka-przytulaczka? Do Krakowa dowiozę :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw lis 24, 2011 16:49 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

zuzia96 pisze:
bubor pisze:Ojj żeby moje panny choć promil tej miziastości Rudiego posiadały ........... :oops:

To może chcesz buborku miziaczka-przytulaczka? Do Krakowa dowiozę :ryk: :ryk:

Niestety Zuziu , nie mogę :roll: . Wygłaskaj rudy pysio w moim imieniu :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lis 24, 2011 17:53 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

zuzia96 pisze:
zwierzak08 pisze:Rudi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: To niedzielę miałeś nakolankową :lol:

Zwierzaku, to może ja przyjadę do Ciebie? Będę siedział cały czas na Twoich kolankach i mruczał Ci do uszka... :1luvu:

No Rudasku, nie wiem co to znaczy nakolankowość u kota, Kita zdecydowanie nie jest takim miziakiem jak Ty :oops:
Jesteś pięknym kotkiem :1luvu:

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Post » Czw lis 24, 2011 19:01 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

zwierzak08 pisze:No Rudasku, nie wiem co to znaczy nakolankowość u kota, Kita zdecydowanie nie jest takim miziakiem jak Ty :oops:

To może ja Ci pokażę, co znaczy nakolankowość u kota :love: Kicie też mogę pokazać, że siedzenie na kolankach to najwspanialsza rzecz na świecie :lol:

zwierzak08 pisze:Jesteś pięknym kotkiem :1luvu:

taak, wiem... :lol: i dlatego tylko skromnie przytaknę :oops:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt lis 25, 2011 17:51 Re: Proludzki rudy kocurek szuka swojego Człowieka na zawsze!!

Cześć Piękny Rudasku :1luvu: :lol:

Obrazek Obrazek

zwierzak08

[poprzednia][następna]