Czarna kotka na dokocenie ZNALEZIONA :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 23:05 Re: Czarna kotka na dokocenie ZNALEZIONA :)

karmelita pisze:
Obrazek

8O

:1luvu:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Sob mar 24, 2012 19:53 Re: Czarna kotka na dokocenie ZNALEZIONA :)

Dobry wieczór :)
Dawno nas tu nie było. Gabiszon i Wilson dokazują jak zwykle, rozkładając się w miejscach, gdzie wpada słońce i wyniuchując pierwsze powiewy wiosny zza okien :roll: Nadal wolą wspólnie uprawiać zapasy, lub obserwować wróble niż razem spać i się przytulać, czy myć. Nam to nie przeszkadza, bo w związku z tym dużo przytulają się do nas i czujemy się dziewczynom potrzebni do czegoś poza napełnianiem michy i sprzątaniem kuwety :lol: Codziennie rozkładają się na nas wieczorami (jeden kot na mnie, drugi na mężu) i domagają pieszczot, więc wszyscy są zadowoleni :piwa: A poniżej fotka obrazująca, to co widzę praktycznie każdego dnia po przebudzeniu i otworzeniu oka - na poduszce obok mnie zamiast męża (który wstaje wcześniej) leży czarny kot :ryk: Totalnie mnie to rozbawia, bo Wilma za każdym razem robi przekomiczne minki jak już widzi, że się budzę. Przeciąga się, mruczy, pomiaukuje, zaczepia łapką. Więc wczoraj sięgnęłam po telefon i uchwyciłam to przymrużone spojrzenie "nooo, nareszcie wstajesz, ile można spać??" :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Sob mar 24, 2012 20:23 Re: Czarna kotka na dokocenie ZNALEZIONA :)

karmelita pisze:Dobry wieczór :)
Dawno nas tu nie było. Gabiszon i Wilson dokazują jak zwykle, rozkładając się w miejscach, gdzie wpada słońce i wyniuchując pierwsze powiewy wiosny zza okien :roll: Nadal wolą wspólnie uprawiać zapasy, lub obserwować wróble niż razem spać i się przytulać, czy myć. Nam to nie przeszkadza, bo w związku z tym dużo przytulają się do nas i czujemy się dziewczynom potrzebni do czegoś poza napełnianiem michy i sprzątaniem kuwety :lol: Codziennie rozkładają się na nas wieczorami (jeden kot na mnie, drugi na mężu) i domagają pieszczot, więc wszyscy są zadowoleni :piwa: A poniżej fotka obrazująca, to co widzę praktycznie każdego dnia po przebudzeniu i otworzeniu oka - na poduszce obok mnie zamiast męża (który wstaje wcześniej) leży czarny kot :ryk: Totalnie mnie to rozbawia, bo Wilma za każdym razem robi przekomiczne minki jak już widzi, że się budzę. Przeciąga się, mruczy, pomiaukuje, zaczepia łapką. Więc wczoraj sięgnęłam po telefon i uchwyciłam to przymrużone spojrzenie "nooo, nareszcie wstajesz, ile można spać??" :1luvu:

Obrazek

szczęściarze :D

i piękna ta minka :kotek: :love: :love: :love:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie mar 25, 2012 9:33 Re: Czarna kotka na dokocenie ZNALEZIONA :)

Cieszę się że wszystko w porzadku. Wilma przytyła trochę?
mam teraz na DT kotkę podobną do Wilmy, też się wylizywała ze stresu.
AnielkaG

Post » Nie mar 25, 2012 10:58 Re: Czarna kotka na dokocenie ZNALEZIONA :)

AnielkaG pisze:Cieszę się że wszystko w porzadku. Wilma przytyła trochę?

eee, nie przytyła. wsadziłam ją właśnie na wagę, 4.4 kg, jak ją wzięłam od Ciebie było 4.5 kg :)
ale fakt, w porównaniu z Gabi jest duża, śmiejemy się, że mamy w domu czarną krowę :lol:

AnielkaG pisze:mam teraz na DT kotkę podobną do Wilmy, też się wylizywała ze stresu.

Wilma nic się nie wylizuje, brzuszek cały czarny nawet cycki się już w futrze ukryły :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Pt mar 30, 2012 22:23 Re: Czarna kotka na dokocenie ZNALEZIONA :)

chciałabym zobaczyć "mojego" Gabiszonka :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon kwi 02, 2012 21:07 Re: Czarna kotka na dokocenie ZNALEZIONA :)

Dziewczyny w "rybim oku" :lol:

Gabi chuda nóżka
Obrazek

Wilek łysa bródka - zawsze robi taką niewinną minkę czekając na napełnienie miski :lol:
Obrazek

:1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Post » Wto kwi 03, 2012 9:53 Re: Czarna kotka na dokocenie ZNALEZIONA :)

jakby buziaczki rozsyłała ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

[poprzednia]