Potrzbny D/S dla Xeny i Jej bezimiennej mamy.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 17:53 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

Wstawić zdjęcie np. tu --> http://wstaw.org/ skopiować link do zdjęcia i wstawić na forum.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie paź 23, 2011 17:59 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

podałam swój nr konta do wpłat na kocinkę.
bardzo proszę o dopisek ogonek.
Malutka ulokowała się w wiklinowym koszyku ,rowerowym ,wyścieliłam jej tam polarkiem .
Zagląda w oczy ,tuli się ,mruczy ...mój syn zrobił oczy ,mamo tego tu nie było.... :twisted: ale ogonek zrobił swoje i jej oczy ,więc wziął ją na ręce i stwierdził że to nie kot tylko kocia skórka :?

Z wetką umówiłam się że po pracy (Po 12 )polecę z malutką i ona zadecyduje co dalej .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie paź 23, 2011 18:07 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

Dorciu, ciężko Ci związać koniec z końcem, na wszystko brakuje, a tu kolejna bida obok której nie przeszłaś obojętnie. Może jednak uda się zorganizować to transportowo i zabieg przeprowadzić bezpłatnie :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie paź 23, 2011 18:20 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

zabcia0507 pisze:
dorcia44 pisze:
smarti pisze:oczywiście dziś zapytam Kamila kiedy może zrobić ogonek-jeśli tylko znajdzie czas (bo jak wiadomo, na kilka dni przed wyjazdem na cały miesiąc, czas się kurczy niemiłosiernie :strach: )-jeśli się zgodzi,czyli znajdzie czas to ogonek zrobimy Wam bezpłatnie-a raczej na mój koszt.
tyle że u nas operacja też może się zacząć i skończyć albo do 11 albo po 19-tej,czyli problem pozostaje.

Smarti wszystko się rozbija o mój czas ,ale tak jak pisałam wyżej jeżeli ktoś byłby wstanie przyjechać po malutką zabrać ją zawież i odwież nie ma problemu .
Ja niestety nie mam auta ,pracuje dziwacznie i tylko środek dnia mam wolny czyli między 12 a 17 .... :cry: nie wyrobię się ze wszystkim .

zabcia0507 może wstaw fotke kociny ?

własnie nie mam pojecia jak to zrobic

jak pisałam-jestem w stanie zapewnić Wam bezpłatną operację u mojego weta (czyli na mój koszt-bo "za darmo" to w życiu nic nie ma :( ) jeśli kicio zostanie dostarczony i po dwóch godzinach odebrany.
Ani ja ani wet nie możemy pojechać po kicia z przyczyn oczywistych :( .
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie paź 23, 2011 19:21 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

Smarti no właśnie na Umińskiego też może być zabieg za całkowicie darmo plus by antybiotyki dostała do domu... Tylko problem z dojazdem.

MOŻE KTOŚ MÓGŁBY KTÓREGOŚ DNIA Z MAŁĄ ZROBIĆ TRASĘ WŁOCHY-GOCŁAW-WŁOCHY :?:

A mała faktycznie śliczna :D

Dorcia poproszę numer konta.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie paź 23, 2011 19:49 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

Czy ta amputacja ogonka konieczna?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie paź 23, 2011 20:43 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

aaa, no to na Umińskiego jest dużo bliżej niż do mnie.
no i skoro też wyjdzie za darmo czyli w tym wypadku na koszt gminy :mrgreen: i w dodatku + antybiotyki, to nie ma sensu ciągnąć maluszka aż do mnie czyli ja nie będę molestować weta :D

trzymam :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie paź 23, 2011 21:36 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

Obrazek
moze tym razem cos sie udalo
Przepraszam ze tak malo widac , ale niestety za cholere nie chciala zapozowac.

zabcia0507

Od: Pt paź 21, 2011 10:13

Post » Nie paź 23, 2011 21:41 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

śliczna jest
:ok: :ok: za obie Koteczki
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie paź 23, 2011 21:49 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

turkusowa pisze:śliczna jest
:ok: :ok: za obie Koteczki

i mam nadzieje ze znajdzie domrych opiekunów.:)

zabcia0507

Od: Pt paź 21, 2011 10:13

Post » Nie paź 23, 2011 22:11 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

Podpisuję się pod tym :D
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Pon paź 24, 2011 10:12 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

śliczna jest i może mieć aż za dużo chętnych i to nie zawsze dobrych-musisz ich bardzo dobrze prześwietlić!.-wyłącznie domek niewychodzący,dobrze zabezpieczony, u odpowiedzialnych i rozumiejących problem ludzi.
Ja mam podobną Bellę właśnie od Alareipan z Paluszka i właśnie dlatego nie oddałam jej nikomu bo bałam się aby nie wzięli jej na rozmnażanie ...
...jak zaczynałam jej szukać domku to dostałam kilka PW z ostrzeżeniem, bo podobno zdarzało się że takie piękne w większości białe kicie nawet już wykastrowane ktoś ukradł, a jak się przekonał że wykastrowana i nie nada się na rozmnażanie to porzucił-ostrzegano mnie że tak się zdarza.

smarti

Post » Pon paź 24, 2011 10:31 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

Napiszcie w temacie,że potrzebny transport.Na pewno ktoś odpowie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon paź 24, 2011 11:00 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

ewar ma rację, zabciu, w pierwszym poście trzeba zmienić tytuł, że pilnie szukamy transportu
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pon paź 24, 2011 11:35 Re: Biała kotka z dzieckiem szuka domu, zanim zostanie zagryzion

zaraz idę z małą do mojej wetki .
ale odwołuje to co napisałam o szkrabie to potwór w kociej skóreczce :twisted: wszystko w domu aż fruwa ,leje co popadnie i jak popadnie ,warczy jak bulterier :twisted: koty najchętniej chodziły by po suficie ,psy nie mają wyjścia .
Mnie też leje ,mruczy i łomot i cap zębami ...co ja wpuściłam do domu :strach: :strach: :strach:
świetnie się przy tym bawi . :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]