CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 24, 2012 8:30 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

Zgodnie z obietnicą kilka nowych informacji na temat Alusia :D .
Wszystko jest w porządku...no nic innego nie mogę napisać :D .
Adaptacja jest pełna, Aluś jest juz po prostu moim rezydentem.
Jakby tu mieszkał od zawsze.
Bez problemów sie nie obyło, ale to raczej kwestie zdrowotne.
Nie czyszczony od lat kamień nazębny spowodował zapalenie dziąseł.
Zapalenie już wyleczone, ząbki wyczyszczone...Aleczek ma uzębienie jak filmowy gwiazdor :ryk: .
Przy okazji zrobiliśmy też badania krwi przed i po zabiegu, pod tym względem nic nie było mi wiadome i nie chciałam czegoś zaniedbać.
I mogę z czystym sumieniem napisać, że Aluś jest kotem ZUPEŁNIE ZDROWYM :ok: .
Żyjemy razem i jest dobrze...
Kilka zdjęć dla wielbicielek dużego Alusia :mrgreen: .

Śpię sobie....

Obrazek

Aluś z kolegą i koleżanką w oczekiwaniu na śniadanko.

Obrazek

I jedno z moich ulubionych- Aluś i Zosia :D .

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob mar 17, 2012 9:14 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS?

Ja tak tylko na chwilę...
Odkryłam, dlaczego pani J. chciała sie Alusia pozbyć.
No chciało się kobicisko wyspać po prostu!
:ryk: :ryk: :ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro mar 21, 2012 11:10 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS?

to aż tak szaleje ?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 21, 2012 11:14 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS?

magdaradek pisze:to aż tak szaleje ?

Punktualnie, niemal co do minuty, pobudka o 4 rano :ok: .
Chłopak jest lepszy od budzika :ryk: .

vip

Post » Śro mar 21, 2012 12:18 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS?

dba o to byś nie zaspała ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto wrz 25, 2012 20:51 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS?

Odgrzebałam wątek Alusia na chwilę...
Ali jest bardzo chory.
Wczoraj przeszedł operację udrożnienia i wyprostowania odcinka dwunastnicy.
Ta dolegliwość sprawiła, że Ali ma wątrobę i trzustke w fatalnym stanie, i nadżerki w żołądku.
Niestety operacja nie przyniosła żądanej poprawy i dzis Ali został w szpitalu.
Wczorajszy zabieg i endoskopia wyniosły 499 zł.
Pod koniec tygodnia dojdą jeszcze koszty leków, codziennych wizyt i opłata za pobyt w szpitalu.
Jeśli ktoś chciałby wspomóc Alika, bardzo prosze o kontakt, oczywiście przedstawie stosowne faktury.

vip

[poprzednia]