Zostaw kwiatki na parapecie, koty zajmą się sobą, nie będą szukały przygód, zobaczysz.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:To naprawdę świetny pomysł z dwoma kotami.A kocio śliczny i w dodatku PODKARPACKI, jest kilka domków na forum, które już wiedzą, że nasze są najfajniesze.
Wiolaww pisze:ewar pisze:To naprawdę świetny pomysł z dwoma kotami.A kocio śliczny i w dodatku PODKARPACKI, jest kilka domków na forum, które już wiedzą, że nasze są najfajniesze.
wiem coś o tym i zgadzam się w 100%![]()
Miśka74 pisze:Jak w temaciejest kochany, rozbrajający, i.... jeszcze śliczniejszy niż na foto
i bardzo cierpliwy-nie miauknął ani razu podczas dość długiej podróży. Trochę się obawiałam spotkania z Rudolfem, na początku było małe spięcie, bo TŻ wsadził Silvera do ukochanej kuwety R-więc R go obuczał... ale potem już powoli zaczęli się docierać-pokazałam S drugą kuwetę, dałam jeść obydwu, na początku Rudolf chodził za małym krok w krok-pewnie pomyślał coś w stylu"nie myśl, smarkaczu, że wszystko ci wolno-mam na ciebie oko
), ale teraz jest pełen rozejm-Rudolf na swoim ulubionym miejscu pod lampą na biurku a Silver szaleje
Cudne kocie dziecko, zapomniałam juz jak to jest mieć kociaka
jak się trochę ogarniemy to wstawimy fotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 307 gości