Zabrze-Śląsk.Czomber-uroczy koci miziak szuka swojego domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 13, 2011 21:22 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

A może ktoś potrafi zrobic konkretne wydażenie na FB dla chłopaków.Czytalem że to bardzo pomaga.
Neska za TM :-( Zuzia za TM :-( [*][*]
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

grzes78b

Od: Sob paź 31, 2009 18:39

Post » Czw paź 13, 2011 21:23 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

grzes78b pisze:A może ktoś potrafi zrobic konkretne wydażenie na FB dla chłopaków.Czytalem że to bardzo pomaga.

ja niestety nie potrafię :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw paź 13, 2011 22:41 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Zrobie Chlopakom wspolne zdjecie i stworze wydarzenie na FB w sobote. W koncu weekend!!!:))))

Ozanna1405

Od: Wto wrz 06, 2011 19:35

Post » Czw paź 13, 2011 23:02 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

No i miejmy nadzieje ze ruszy lawina telefonow. :ryk: tak że Wam bateryjki w telefonach popadają :mrgreen:
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

grzes78b

Post » Pt paź 14, 2011 6:41 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Mój Baltazar siedzi od końca sierpnia i nie miałam o niego ani jednego telefonu. Bo, tak jak chłopcy, jest kotem trudnym, zdystansowanym. Na szczęście w końcu domek się znalazł, ale też nie mam gwarancji czy kocia się tam przyjmie. Niemnie jednak włożyłam w to kilka dni ciężkiej pracy i korespondencji mailowej z dziewczyną, aby ją namówić do wzięcia futrzaka.

Adopcje nigdy nie są łatwe, zwłaszcza gdy wokół wciąż pełno maluchów a chłopaki to już podrostki.
Często w adopcjach pomagają nagrane filmiki, których link dołącza się do ogłoszenia - jak się kot bawi, jak się mizia itd. No i BARDZO DOBRE ZDJĘCIA SĄ POTRZEBNE.

W adopcjach nie ma reguły - jedne koty idą w tydzień, inne czekają rok albo dłużej. Każdy z nas, kto bierze tymczasy, niestety się z tym liczy.

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Sob paź 15, 2011 13:27 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

:ok:

Ozanna1405

Post » Nie paź 16, 2011 7:56 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Siup!!! Panowie do góry!!!

Ozanna1405

Post » Nie paź 16, 2011 19:12 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Góra,góra i dużo szczęścia na nowy tydzień dla Bazylka i Czombra :D :ok:
Obrazek

grzes78b

Post » Nie paź 16, 2011 19:13 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

:ok: :ok: :ok:

kotx2

Post » Nie paź 16, 2011 20:16 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Wydarzenie na FB

http://www.facebook.com/event.php?eid=290519274309150

Prosze o branie udzialu w nim i o udostepnianie!!!

Ozanna1405

Post » Nie paź 16, 2011 21:16 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Przez chwilę nie działało, ale już powinno być OK.

Ozanna1405

Post » Pon paź 17, 2011 13:20 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

:ok: i w górę chłopaków :D
Obrazek

grzes78b

Post » Pon paź 17, 2011 18:14 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

No ja dzisiaj łapiąc Mikę,złapałem do klatki młodego,burego kocurka-braciszka od kotki,którą złapałem z 1,5 miesiąca temu i kicia po tygodniu znalazła dom we Wrocławiu.kotek jest spokojny-jak na razie.Musi być bardzo wystraszony :( W środę jedziemy do weterynarza na oględziny i ewentualną kastrację.potem po kilku dniach wróci do swojego otoczenia.Niestety nikt przecież nie zaadoptuje młodego kota. :( Na wolności zadbam o niego i może będzie dobrze.więc zaczynam swoją przygodę z DT-nie tak jak Ola i Tomek,ale kiedys musi być ten pierwszy raz.

A teraz siup w górę i szukamy kochających domów dla Bazylka i Czombra. :ok:
Obrazek

grzes78b

Post » Pon paź 17, 2011 18:24 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

grzes78b pisze:No ja dzisiaj łapiąc Mikę,złapałem do klatki młodego,burego kocurka-braciszka od kotki,którą złapałem z 1,5 miesiąca temu i kicia po tygodniu znalazła dom we Wrocławiu.kotek jest spokojny-jak na razie.Musi być bardzo wystraszony :( W środę jedziemy do weterynarza na oględziny i ewentualną kastrację.potem po kilku dniach wróci do swojego otoczenia.Niestety nikt przecież nie zaadoptuje młodego kota. :( Na wolności zadbam o niego i może będzie dobrze.więc zaczynam swoją przygodę z DT-nie tak jak Ola i Tomek,ale kiedys musi być ten pierwszy raz.

A teraz siup w górę i szukamy kochających domów dla Bazylka i Czombra. :ok:

młodszy ma wieksze szanse niz dorosły :roll:

kotx2

Post » Pon paź 17, 2011 19:23 Re: Zabrze-Śląsk.Dwa urocze kocurki szukają domów stałych.Pilne!

Obrazek

grzes78b

[poprzednia][następna]