Potrzebne domy dla 3 kotów GDAŃSK Bajka Plamka Gapusia w DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 6:08 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Tri mama- od wczoraj Bajka- wieczorem słabiutka i przewracajaca się, dzisiaj w stanie wręcz euforycznym. Mimo, że zamknięta w malutkim pokoju Miauczy, mruczy, grucha -ech... Tak bardzo się cieszy, że jest w domku. Wszystko poszło dobrze, bez komplikacji, ciąży nie było :D No i wie do czego służy kuwetka :D

dorotka75

Od: Śro lip 06, 2011 16:04

Post » Wto lip 19, 2011 8:42 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Dobra dziewuszka :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto lip 19, 2011 13:43 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Bajka! śliczne imię. Ile bajka ma lat? Ciekawe jak reaguje na inne koty, oczywiście te nie będące jej dziećmi.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Wto lip 19, 2011 18:53 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Ile ma lat, nie wiem, z tych nerwow zapomnialam spytać weta, na ile ją ocenia :oops: Ale pewnie jeszcze się wybierzemy, chociaż na odrobaczenie , to zapytam. Co do kotów to dziwna sprawa- nasze dwa domowe goniła w ogródku, chociaż z czasem mniej, rozumie, jak się mówi "nie wolno" :D Natomiast widziałam, jak przychodziły inne koty i było ok :D
Bajka troszkę osłabła, dużo śpi. Apetyt ma, pije też, póki co było tylko siusiu. Może biedulka odsypia-wreszcie ma święty spokój.
A maluchy wczoraj trochę piszczały bez mamy, dzisiaj już nie :)

dorotka75

Post » Wto lip 19, 2011 19:11 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Dobrze, że je i pije, szybko dojdzie do formy. Tak czy inaczej, chociaż dzieci śliczne, ona najpiękniejsza. :D

Terra50

Post » Czw lip 21, 2011 7:51 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Cicho sie tu jakoś zrobiło Bajka coraz lepiej, z ranką nic sie nie dzieje, załatwia sie, jak trzeba, apetyt dopisuje. Czasem siada na oknie i spiewa do ptaszków, czasem troszkę popłacze pod drzwiami. Myslę, ze dzisiaj ja wypuszczę, bo z każdym dniem bedzie jej trudniej wrócić na "stare śmieci" :( No i boję się, że straci więź z maluszkami. Ja wiem, że wy wszystkie zakocone, ale gdyby sie znalazły domki chociaz tymczasowe dla rodzinki, byłoby super. Póki co nikt, zupelnie nikt nie dzwoni w sprawie kotów, ani maluchów, ani mamuśki :cry:

dorotka75

Post » Czw lip 21, 2011 10:50 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Podnoszę ślicznotki. :D

Terra50

Post » Czw lip 21, 2011 16:29 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Mamusia wróciła do dzieci, jak ją zobaczyły, pędziły jak oszalałe. Bajeczka trochę zdumiona ich widokiem, po chwili już je myła i skakała z nimi po ogrodzie. Co jakiś czas jednak wraca i siedzi na progu (mamy otwarte drzwi), nie próbuje jednak wejść do środka. Może dlatego, że w głębi siedzi nasza Cerberka- Misia. I tylko na siebie patrzą-choć wcześniej Bajka dawała naszej ostro popalić. Dziwny jest koci świat :roll: Zobaczymy, co będzie dalej

dorotka75

Post » Czw lip 21, 2011 18:21 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

A można prosić o aktualne zdjęcia?

Terra50

Post » Czw lip 21, 2011 19:41 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Nie mam, może jutro zrobię, to wstawię :D

dorotka75

Post » Czw lip 21, 2011 20:34 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

ok czekamy :D
Obrazek

biamila

Post » Sob lip 23, 2011 10:15 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Dzieciaczki z mamusią -myslałam, że Bajka po sterylce nie będzie już karmić 8O
Obrazek Obrazek

Bajeczka
Obrazek Obrazek

Cheetah- czyż nie wygląda jak mała panterka? :D
Obrazek Obrazek

Gapusia w swojej dżungli, czyli na rabacie, uwielbia szaleć w kwiatach, szczególnie z Misiem
Obrazek

A fotki z bliska zawsze kończą sie tak samo-cap za sznurek aparatu :ryk:
Obrazek

Plamcia i "zapasy" z Gapusią :P
Obrazek
Polująca na moje palce u nóg :lol:
Obrazek

Miś też lubi paluchy
Obrazek
Chyba dostał po nosie :roll:
Obrazek
A tu z siostrą
Obrazek

Do kompletu przydałyby się fotki Staśka :P Biamila-uśmiech w twoją stronę :D Pewnie już całkiem duży chłopaczek z niego :D

Spotkanie na szczycie-czyli Bajka kontra nasza Misia. Najpierw usłyszałam wrzaski, biegnę do okna, a tam one dwie, siedza i buczą. Więc aparat, żeby uwiecznić chwilę, w której siedzą aż tak blisko siebie i Misia nie ucieka 8O Oczywiście, jak mnie zobaczyły, obie udawały absolutną obojętność wobec siebie, ponieważ wiedzą, że nie wolno im sie bić :mrgreen:
Obrazek
Ale buczenie i warkot były coraz głośniejsze, wiec wlazłam między nie i obie pogoniłam :twisted: I wyobraźcie sobie, moja kotka obraziła się na mnie NA CAŁY DZIEŃ, a nawet próbowała mnie machnąć :lol:
No i tu pytanie do Was, doświadczonych-zostawić je same sobie, czy nie? :roll:

A tu jeszcze pstryknięta dzisiaj, tak dla porzadku :D
Obrazek

dorotka75

Post » Sob lip 23, 2011 15:17 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

śliczności! Do góry po domki! Bajeczka jest chyba filigranowa, albo dzieciaczki bardzo słusznych rozmiarów,delikatnie mówiąc. :D

Terra50

Post » Nie lip 24, 2011 6:36 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Wydaje mi się, że jak na kotkę Bajeczka nie jest mała, zresztą wet też powiedział, że całkiem spora. Na pewno jest większa od naszej kotki, Misi. Tyle, że jest szczuplejsza :) (nasza też była zgrabna, ale odkąd pojawiła się Bajka nie śmiga już tak po ogrodzie i zrobiła się pulpecik :roll: ) Natomiast maluchy to już prawie kocie nastolatki, szybko rosną :D Rudy Staś był taki duży, jak one teraz, gdy jechał do biamili , więc on na pewno jest 'słusznych rozmiarów' :D :D :D

dorotka75

Post » Nie lip 24, 2011 17:20 Re: Potrzebne domy dla 6 kotów GDAŃSK

Mogę zarekomendować z czystym sercem tę rodzinkę :D mam bowiem pod swoją opieką na dt Stasia, który jest przesłodkim kociaczkiem :1luvu:
Obrazek

biamila

[poprzednia][następna]