4 miesięczny Toluś szuka DS!Już nie szuka:) JUŻ MA SWÓJ DOM!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 7:29 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

Zdecydowanie informatyk :lol:
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw lip 21, 2011 21:02 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

Chyba raczej psuj komputerowy :ryk: :ryk:

Wczoraj byłam z Tolusiem w lecznicy, bo mi się nie podobał. Miał znowu rozwolnienie, nie bardzo chciał jeść. Pan doktor odrobaczył go ponownie, tym razem tabletką Milbemax (drugą połówkę mam podać za 5 dni), dostał też Lydium w zastrzyku. Po tej wyprawie Toluś był osowiały, cały czas spał, aż się martwiłam o niego. A dzisiaj rano zjadł i... wykupkał cały splot robali, martwych :strach: Teraz już pyrduś biega :)

I chciałam zakomunikować, że wujek Maksiu całkowicie zaadoptował maleńtaska :lol: wylizuje mu łepetynkę, a nawet daje się łapać za ogon :lol: Domaga się też wpuszczenia go do pokoiku, w którym jest Toluś (zamykam go na czas karmienia, żeby sam zjadł i dał spokojnie zjeść moim kotom, bo włazi im do misek).

I to właśnie Maksiu, a nie żadna z moich kocic (te na niego warczą, jak sobie za dużo pozwala :roll: ) zajmuje się maluchem. Po tym jak dzisiaj widziałam wujka Maksia z zapałem wylizującego łepetynkę Tolusia, odszczekuję to co powiedziałam wcześniej, jakoby Maksiu się starzał :!: :!:

myszkę mordujemy :lol:
Obrazek
a ze szczurem już kumplujemy :lol:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw lip 21, 2011 21:07 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

Fajnie że z maluszkiem już lepiej :P , a jak się ma panna A ...? 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lip 21, 2011 21:13 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

W Maksiu obudził się instynkt ojcowski :mrgreen: :ok: a Toluś przesłodki :love:
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Czw lip 21, 2011 21:16 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

Ojejku jejku a ja dopiero dziś na wątek Tolusia Pyrdusia natrafiłam, I się zachwycam :)
Zuziu ja mam Twoją zapodawaczkę tabletek, muszę Ci oddać bo już na szczęscie niepotrzebna.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Czw lip 21, 2011 23:30 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

Tolusiu, a kiedy Ty będziesz większy od tego szczurka? Bo ja to nigdy...

Jesteś śliczny, tak śliczny, że aż prześliczny i Cię kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lili oczarowana
Ostatnio edytowano Czw lip 21, 2011 23:39 przez vega013, łącznie edytowano 2 razy

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lip 21, 2011 23:32 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

:1luvu: :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie lip 24, 2011 13:52 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

vega013 pisze:Tolusiu, a kiedy Ty będziesz większy od tego szczurka? Bo ja to nigdy...

Jesteś śliczny, tak śliczny, że aż prześliczny i Cię kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lili oczarowana

Cześć Lili, chociaż ja chyba powinienem napisać ciociu Lili, prawda?
Bo ja jestem bardzo malutki, ale obiecuję, że postaram się już niedługo być większy od mojego szczurka :D
A ja też mam swoją ciocię Lili, ale ona bardzo burczy na mnie. Staram się ją omijać, ale nie zawsze mi to wychodzi. Czasami mi się pomyli z wujkiem Maksiem (z nim to można wszystko :lol: ) i złapię ją za ogon albo pogonię. To wtedy ciocia Lili jest zła. Ale ja i tak za bardzo się jej nie boję, bo zawsze mnie ktoś obroni albo jej ucieknę sam :D
Lili, ty jesteś śliczna taka malutka, Duża mi pokazywała Twoje zdjęcie. Bardzo lubię takie malutkie kotki, bo są podobne do mnie.
Pozdrów wszystkie Twoje kotki i Twoją Dużą koniecznie też :D
Toluś
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lip 24, 2011 14:08 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

A dzisiaj tak wyglądam :D żebyście mnie nie zapomnieli :D
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie lip 24, 2011 14:17 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

Słodziaczek :P

bubor

Post » Nie lip 24, 2011 14:59 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

zuzia96 pisze:A dzisiaj tak wyglądam :D żebyście mnie nie zapomnieli :D
Obrazek

Ja nie zapominam jaki jesteś śliczny Kruszynek :1luvu:
Ale i tak uważam, że Twoja Duża skąpi mam Twoich zdjęć :?
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon lip 25, 2011 16:33 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

Powoli już zaczynam Tolusiowi szukać domu, zrobiłam mu kilka ogłoszeń na naszych lokalnych portalach i po dzisiejszej rozmowie z pewną panią, to normalnie nie mogę dojść do siebie :evil: :cry: :evil:

Zadzwoniła pani z Łańcuta, że chce adoptować małego koteczka. Mieszka tylko z mężem w domu jednorodzinnym i niby kot ma być niewychodzący (w ogłoszeniu Tolusia pisałam, że szukam mu domu niewychodzącego). Na pytanie czy miała już jakieś zwierzątka w domu pani opowiedziała taką oto historię - otóż miała!!! chyba dwa tygodnie temu wzięła dorosłą kotkę z maluchem (nie wiem, czy to matka z dzieckiem, bo już nie dopytałam) i obydwa kotki zaginęły :cry: :cry: Zostały na noc na zewnątrz i rano ich już nie było (to te domy niby niewychodzące, szlag by to trafił!!!). Pani potem znalazła kotkę nieżywą :cry: i stwierdziła, że chyba zakradł się lis albo jakieś inne zwierzę. Malucha nie znalazła :cry: Zapytałam jak długo nie ma maluszka, pani powiedziała, że .... 2 dni!!!

I już szuka następnego!!!

Jak ktoś z podkarpacia podczytuje ten wątek, to na pw podam telefon owej pani, bo obawiam się, że po rozmowie ze mną teraz ukryje historię z poprzednimi kotami. A kotka szukać będzie nadal, przecież tyle kotów potrzebuje domów, to zawsze znajdzie.
Nie sądzę, żeby taki ktoś szukał kota dalej niż na podkarpaciu, bo tacy ludzie są wygodni, chciaż kto wie...

Będą fotki Tolusia, tylko wiąż nie mogę dojść do siebie i musiałam to napisać...
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon lip 25, 2011 17:24 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

No po prostu fantastyczna kandydatura na domek dla Tolusia :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lip 25, 2011 18:51 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

Toluś solo :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
i moja ukochana fotka, troszkę niewyraźna bo pod słońce, ale za to Tolusiek na niej jest rozkoszny :love: czyż nie??

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon lip 25, 2011 18:54 Re: Znalazłam maleńkie burasiątko (4 tyg.)Toluś już zaszczepiony

No jasne :P :1luvu:

bubor

[poprzednia][następna]