HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT Mini i Mimi już w super domkach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 18:59 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

CatAngel , Phantasmagori , Paulinaaa1 bardzo bardzo Wam dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak , tak tylko że Matylda to kotka :wink: a uzgadniam z Kropeczką która adoptuje Mati :wink:

No i Mimi bedzie miała kolege , Paulinaaa napisz cos o nim , niech wszyscy sie cieszą :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto cze 07, 2011 19:09 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

To ja przypomnę jeszcze Bruna on też potrzebuje domu!

phantasmagori pisze:Bruno
Obrazek Obrazek

Justa&Zwierzaki pisze:
Bruno to jeden z kociat dzikiej kotki . Trafił prawie miesiąc temu do mojej kolezanki , jego stan był bardzo , bardzo ciężki . Ropa w oczkach i nosku , odwodnienie , potworne duszności , potem wiele zastrzyków i udało sie go uratować , ale jeszcze mu sie zdaża rzęzić i może to paskudztwo powracać .
A teraz szaleje jak pijany zając , wiec lubi sie bawic i szlec jak typwy kociak :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto cze 07, 2011 21:34 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Rozmawiałam z kolejna pania , ale tam nie pojedzie żaden kociak , był tam już kociak który zginoł tragicznie i niestety mogło by sie to samo stać ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 07, 2011 21:43 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Dostałam niedawno info na fb, że nie pojedzie.

No nic szukamy dalej :D a jak się sprawa ma ogólnie, jakiś kociak ma już dom.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto cze 07, 2011 21:48 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

CatAngel pisze:Dostałam niedawno info na fb, że nie pojedzie.

No nic szukamy dalej :D a jak się sprawa ma ogólnie, jakiś kociak ma już dom.

Jeszcze nie :
Mimi jest zaklepana ( buro-biała ) pojedzie do Warszawy :)
Mini ( biała w łatki ) nadal szuka
Bruno ( pingwinek ) też nadal szuka
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro cze 08, 2011 9:18 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Tak MIMI będzie miła kolegę. Ma on prawie dwa latka. Jest biało czarnym kocurem bardzo rozpieszczonym ale toleruje inne koty wręcz do nich lgnie. Jest on bardzo bardzo żywiołowy i głównie ze względu na to chcemy dla niego wziąć drugiego kotka żeby się sobą zajmowały. Kot jest naszym oczkiem w głowie, ma najlepsze karmy i wszystkie szczepienia zawsze na czas robione. Mimi oczywiście nie będzie gorsza i będzie również rozpieszczana na maxa:)))) Kiedy malutka do nas przyjedzie bo już nie możemy się doczekać!!!????
pozdr,
PM

paulinaaa1

Od: Wto cze 07, 2011 15:00

Post » Śro cze 08, 2011 21:41 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

w przyszly piatek prawdopodobnie kicia wyruszy w droge do DS :) Jutro doladuje konto i zadzwonie lub napisze sms do osoby, ktora przetransportuje kicie na miejsce docelowe. Ja mam kicie do tej osoby dostarczyc, bede w pewnym sensie "posrednikiem" w tej sprawie :) Z przyjemnoscia, jesli tylko uda nam sie dogadac z terminem. Wezme sobie specjalnie wolne na ten dzien :) Jeszcze tylko tydzien, jeszcze tylko kilka dni... cierpliwosci :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro cze 08, 2011 22:21 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Dokładnie tak bedzie :lol:
A domku szukaja nadal Mini i Bruno ... dziś nikt nie dzwonił spraie adopcji :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw cze 09, 2011 2:09 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Na FB też cisza nastała :(
Czyli co? Prosimy CatAngel o ogłoszenia?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw cze 09, 2011 7:46 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Kochane, zmieniła mi się sytuacja w domu, tzn mój chłopak się rozmyślił(wiedziałam że tak będzie jak za długo będzie to trwało:((()nie będę mogła zabrać MIMI. Mam nadzieję że zrozumiecie. bardzo mi źle z tym faktem więc czy mogę jakoś pomóc??

paulinaaa1

Post » Czw cze 09, 2011 7:50 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

phantasmagori pisze:Na FB też cisza nastała :(
Czyli co? Prosimy CatAngel o ogłoszenia?

Chyba lepiej zrobić to normalną drogą trochę adopcje idą one są małe a na śląsku nawet te domki jakieś są :)

CatAngel

Post » Czw cze 09, 2011 10:38 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

paulinaaa1 pisze:Kochane, zmieniła mi się sytuacja w domu, tzn mój chłopak się rozmyślił(wiedziałam że tak będzie jak za długo będzie to trwało:((()nie będę mogła zabrać MIMI. Mam nadzieję że zrozumiecie. bardzo mi źle z tym faktem więc czy mogę jakoś pomóc??

8O Szkoda ......
Ale jesli chcesz to możesz pomóc w szukaniu im domków ( sa tez dorosłe do adopcji ) , możesz podnosic wątki , ten i te co są w moim podpisie ( to tez zwiększa szanse na znalezienie domu )
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw cze 09, 2011 10:47 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Przykro mi dlatego chcę wam pomóc. Udostępniłam link na fb i poprosiłam o pomoc....na pewno ktoś się znajdzie, kociaki są śliczne!

paulinaaa1

Post » Czw cze 09, 2011 11:08 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

paulinaaa1 pisze:Przykro mi dlatego chcę wam pomóc. Udostępniłam link na fb i poprosiłam o pomoc....na pewno ktoś się znajdzie, kociaki są śliczne!

No i witamy na forum oczywiście :wink:
Każda pomoc się przyda :)

CatAngel

Post » Czw cze 09, 2011 11:52 Re: HANDLARZ NIE SPRZEDAŁ KOCIĄT więc WYWALIŁ NA BRUK

Tak sobie pomyślałam, że skoro zajmujecie się wieloma kotami, to mogłabym przygotować jakąś paczkę i wysłać Tobie Justyna??Jakieś jedzenie-na pewno się przyda....

paulinaaa1

[poprzednia][następna]