Słodka CIABATTKA - Agneska przejmuje zadania Palucha ;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2011 17:26 Re: Słodka CIABATTKA - Agneska przejmuje zadania Palucha ;)

Agneska pisze:W piątek dzwonił fajny pan, ale jak przesłałam link do strony o zabezpieczeniach okien, to już się nie odezwał. :?

a ja moge tego linka?

jeszcze zadzwoni przyzwoity domek :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto maja 03, 2011 18:34 Re: Słodka CIABATTKA - Agneska przejmuje zadania Palucha ;)

ASK@ pisze:a ja moge tego linka?

wysłałam maila :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro maja 04, 2011 12:25 Re: Słodka CIABATTKA - Agneska przejmuje zadania Palucha ;)

o, to Ciapatka juz ciachnięta? tylko chwilę mnie tu nie było a tu już po.... :)
jak się czuje dziewczynka?
będziesz ją wydawać w dobre ręce dopiero po zdjęciu szwów?
w ogóle jakieś nowe wiadomości w temacie domku na horyzoncie?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Śro maja 04, 2011 13:05 Re: Słodka CIABATTKA - Agneska przejmuje zadania Palucha ;)

Ciabatka została wysterylizowana w sobotę, od razu poczuła się tak dobrze, że aż za dobrze. :wink:
Nie mam komu jej wydawać, więc zdjęcie szwów za kilka dni to akurat nie ma znaczenia w tym kontekście. :)
Obrazek

Agneska

Post » Śro maja 04, 2011 13:57 Re: Słodka CIABATTKA - Agneska przejmuje zadania Palucha ;)

Agneska pisze:Nie mam komu jej wydawać, więc zdjęcie szwów za kilka dni to akurat nie ma znaczenia w tym kontekście. :)

no tak, szczerze mówiąc sądziłam, że po powrocie z majówki już zastanę info, że ma nowy domek,
bo jest naprawdę urocza, dlatego sama tak się biję z myślami :lol:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Śro maja 04, 2011 14:13 Re: Słodka CIABATTKA - Agneska przejmuje zadania Palucha ;)

Uroda - to coś z czym nie da się dyskutować. :wink: Akurat ten typ nie jest moim ulubionym zestawem kolorystycznym. :mrgreen:
Ale charakter ma REWELACYJNY. Przytulanka w nocy, chociaż grzecznie i spokojnie śpiąca. Nie rozrabia, nie jest "złośliwie" ciekawska, nie psuje nic. Bawi się z towarzystwem i zabawkami. Błyskawicznie nauczyła się swojego imienia, przychodzi zawołana. Potrafi też zająć się sama sobą, jeśli człowiek nie ma dla niej czasu. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Post » Śro maja 04, 2011 14:13 Re: Słodka CIABATTKA - Agneska przejmuje zadania Palucha ;)

Bij się bij :mrgreen: aby skutecznie :lol: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia]