Waw: cztery kotki już w ds, dwie w dt. Milka czeka na domek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 03, 2011 1:09 Re: Waw: cztery kotki już w ds, dwie w dt. Milka czeka na domek

Miło, że pytasz, Szalony Kocie :-)
Milka nadal u mnie... Fakt, miała ostatnio szansę na adopcję, ale jej kosztem znalazła domek kitunia, która nie miała gdzie wracać. Milusi bardzo mi szkoda, jest zdominowana przez moją rezydentkę (jak zresztą większość kotów) i jeszcze jedną dość dominującą tymczaskę, zaczęła się nerwowo drapać, aż ma rankę na szyi. Bardzo chciałabym, żeby to wdzięczne kocię jak najszybciej znalazło swoje miejsce na ziemi...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pt cze 03, 2011 13:37 Re: Waw: cztery kotki już w ds, dwie w dt. Milka czeka na domek

Kochane ALARM :!: :!: :!: :!: :!: dotalam wlanie wiadomosc na fejsie:

OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostalam ostrzezenie ze schroniska w Gaju, ze jezdzi po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniat. Psy podobno jada do Niemiec jako przyneta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Ceglarek Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Moze kontaktowac sie ze schroniskami w calej Polsce.... uprzedz znajome schroniska !
(Od Edyta Ziemiańska) PODAJCIE DALEJ
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pt cze 24, 2011 13:27 Re: Waw: cztery kotki już w ds, dwie w dt. Milka czeka na domek

A nic :? Siedzi i tęsknie wypatruje spokojnego domku, bez znerwicowanych rezydentek :evil:
Na szczęście przestała się wydrapywać...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pt lip 22, 2011 23:22 Re: Waw: cztery kotki już w ds, dwie w dt. Milka czeka na domek

Boziu- krówka^^ ja mam pecha do krówek;( miałam dwie- oboje umarli... ale żyją w moich sercach i niedługo tatuażu:) Bubuś i Fufka będą na zawsze w moim sercu i na mojej skórze :1luvu:

Fufinia

Od: Sob mar 12, 2011 19:04

[poprzednia]