w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 10:24 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Iwonko, w sumie to sie nawet ciesze ze zamieszkasz bliżej :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon lut 07, 2011 10:29 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

To spokojnej przeprowadzki życzę :ok:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon lut 07, 2011 11:24 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Iwonko, czemu ja nic nie wiedziałam? :cry:
Będę tęsknić za Tobą :crying:
I za kotkami :( co ja teraz zrobię? :<
Będę Was może czasami tam odwiedzać jak będzie czas...
A kiedy ta przeprowadzka? I w którym mieście z Trójmiasta?
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Pon lut 07, 2011 13:58 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

kagome19 pisze::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Iwonko, czemu ja nic nie wiedziałam? :cry:
Będę tęsknić za Tobą :crying:
I za kotkami :( co ja teraz zrobię? :<
Będę Was może czasami tam odwiedzać jak będzie czas...
A kiedy ta przeprowadzka? I w którym mieście z Trójmiasta?

Kochanie moje ja dopiero się sama dowiedziałam wczoraj późnym wieczorem... W weekendy, które będziesz mieć wolne będziecie z Karolem wpadać w piątek a wyjeżdżać w niedzielę wieczorem:)
Znaleźliśmy dwa mieszkania w Gdyni. Pod koniec tygodnia będzie oglądanie... Nic nie jest jeszcze przesądzone, szukamy alternatywy...

W sumie ja lubię Malbork, ale zwyczajnie nie stać mnie płacić za to mieszkanie tyle, zresztą zwyczajnie byłoby to nierozsądne :?

Marzenko- Ty się już bój, jak będę blisko to będę dręczyć Ciebie i Twoje koty ciągłymi odwiedzinami! Już szykuj im nosy do mimania :ryk:

Staram się do wszystkiego podejść z humorem, choć teraz wszystko się tak pokomplikowało...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pon lut 07, 2011 14:02 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

ifciastu pisze:
Marzenko- Ty się już bój, jak będę blisko to będę dręczyć Ciebie i Twoje koty ciągłymi odwiedzinami! Już szykuj im nosy do mimania :ryk:

Staram się do wszystkiego podejść z humorem, choć teraz wszystko się tak pokomplikowało...

I wzajemnie :ryk:
Nie wazne w koncu gdzie sie mieszka, wazne ze z bliskimi :wink: a w 3City wetow tez od groma, i osob dzialajacych tez wiecej :wink:
Ostatnio edytowano Pon lut 07, 2011 14:04 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon lut 07, 2011 14:03 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Zaznacze sobie watek ;)
Gdynia moje miasto :D

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon lut 07, 2011 15:22 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Marea pisze:
ifciastu pisze:

I wzajemnie :ryk:
Nie wazne w koncu gdzie sie mieszka, wazne ze z bliskimi :wink: a w 3City wetow tez od groma, i osob dzialajacych tez wiecej :wink:

Nooo i w grupie raźniej :mrgreen: My prędzej mieszkaliśmy przecież w Trójmieście, dokładnie w Gdańsku. Mam nadzieję, że znajdziemy jakieś w miarę fajne mieszkanie...
Agor-ia ja Gdyni zupełnie nie znam... Byłam tam kilka razy w życiu i tyle... Nawet nie wiem czy to fajne miasto.
W każdym razie w grę wchodzi Trójmiasto, Pruszcz, Rumia no i Malbork, choć z tym ostatnim może być bardzo ciężko...

Czarnusia strasznie się mizia i mruczy, hmm... Rozmaślam się przy niej
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pon lut 07, 2011 20:49 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Zaraz wstawię zdjęcia Czarnej.
Kicia jest super miziaczkiem. Po chwilce głaskanka zaczyna mruczeć pięknie.

ifciastu

Post » Pon lut 07, 2011 20:58 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Wstawiam zdjęcia Czarnej:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A tak cudowanie się mizia:
Obrazek

Tak się zastanawiam, czy 7letnia to się już kwalifikuje do wstawienia na wątek seniorów, czy jeszcze nie... ?

ifciastu

Post » Pon lut 07, 2011 21:02 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Kwalifikuje :)
Ale kurcze ona jakoś młodo wygląda na tych zdjęciach.. Pewna jesteś, że 7 wiosen?
Krówkowe panienki są megamiziaste - mam taką w domu :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon lut 07, 2011 21:06 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Cudna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu: Widać, że mizianka :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lut 07, 2011 21:20 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Tak, jestem pewna, że ona ma 7 lat:)
To tylko zdjęcia ją tak odmłodziły:)
Kicia ogólnie jest cuuudowna :1luvu:

ifciastu

Post » Pon lut 07, 2011 21:35 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

trochę młoda na seniorkę - bo niby granica to 10 lat, ale taka dzierlatka szybko dom musi znaleźć :-) młoda emerytka :ryk:
jest już u seniorów

Czarna - 7 lat - Malbork - "Ona mnie wypatrzyła w schronisku i szuka mi DOMU...pomóż Jej ....daj mi DOM"- kontakt: ifciastu
Obrazek
viewtopic.php?f=13&t=123493&start=45
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lut 07, 2011 21:54 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

O rany, ale się u Was dzieje. Trzymam kciuki za przeprowadzkę!

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon lut 07, 2011 22:59 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Megana pisze:O rany, ale się u Was dzieje. Trzymam kciuki za przeprowadzkę!

Oj dzieje się dzieje :mrgreen: Najpierw to ja muszę nowe mieszkanie wynająć, a potem będzie przeprowadzka... Tylko jakoś tam miasta nie mogę wybrać...

dagmara-olga mi się właśnie wydawało, że troszku przymłoda na seniorkę, no ale :kotek:

ifciastu

[poprzednia][następna]