Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 13, 2011 20:59 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Toffi coraz bardziej irytuje się przy przemywaniu i smarowaniu oczodołów. Nie drapie i nie gryzie, ale straszliwie się wyrywa i przeraźliwie mocno miauka.
Mimo, że jest mniej wydzieliny ropnej oczodoły to jedna, wielka, zakrwiona rana... Straszne...
jutro zrobię królewiczowi nowe fotki to wstawię na wątek, coby ciocie choć wirtualnie go w noska pomimały :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw sty 13, 2011 23:17 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt sty 14, 2011 12:49 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

ja chcę nowe informacje o Toffisiu :twisted:
Jestem chora więc nie mam jak osobiście pójść go zobaczyć więc proszę o informacje :D
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Pt sty 14, 2011 13:46 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Razem z Schatzi zrobiłyśmy skromny bazarek dla Toffiego.
viewtopic.php?f=20&t=122766
Zapraszamy.
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Od: Pt sty 07, 2011 18:26

Post » Pt sty 14, 2011 15:08 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Sarayu bardzo dziękuję :1luvu: Zdjęcie Schatzi- boskie :1luvu:

Wet mówi, że Toffisiowe oczodoły szybko się goją. Jeden jest już ładny, nie taki zakrwiony. Drugi gorzej, ale też jest minimalna poprawa.
mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej. Wieczorem wstawię zdjęcia cudnisia.
Swoją drogą straszny miziaczek się z niego zrobił 8)
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pt sty 14, 2011 15:25 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Milo slyszec o poprawie^^ miziaczek powiadasz? To jeszcze troche i pewnie bedziemy mogly go calowac w pysio :)
ObrazekObrazek

kagome19

Post » Pt sty 14, 2011 15:34 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Dziś już się dał mimać po nosku, więc jeszcze troszkę i dostanie dziubka w zubka :twisted:
Ty się ciotka tam kuruj, koty się same nie wymiziają, a Kira po operacji na mizianki czeka :mrgreen:

Toffiś z godziny na godzinę robi się coraz kochańszy. Cudowny z niego kot... Właściwie taki kot to spełnienie moich marzeń- cudowny, czarno biały kocur, w dodatku taki "miziu miziu, pur pur" :1luvu:

ifciastu

Post » Pt sty 14, 2011 15:38 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

No to miziu-miziu dla Toffika :D
Jest rozczulający.
:ok: za zdrowienie :mrgreen:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pt sty 14, 2011 20:12 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Halo Halo! Ciocie kochane!
Proszę się przygotować bo za parę chwil będą dzisiejsze zdjęcia Pana Toffisia!!!

ifciastu

Post » Pt sty 14, 2011 20:28 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

O tak biegnę, żeby się pomiziać!
Obrazek
Tak, tak, no miziaj!
Obrazek
Nie chcesz miziać? To nie!
Obrazek
A może jednak?
Obrazek
No weź...
Obrazek
Nie, to nie! Idę się pobawić!
Obrazek
Hmmm! Co tak pięknie smierdka? Ach, to mamina skarpetka! Trzeba ją z kosza wyciągnąć! Świetna zabawa!
Obrazek
Po co mnie wołasz? Przecież nie chcesz mnie miziać!
Obrazek
Ależ ta matka niezdecydowana,ot co!
Obrazek
Mam ją w nosie, idę się umyć.
Obrazek
Obrazek
To by było na tyle. papa cioteczki!
Obrazek

ifciastu

Post » Pt sty 14, 2011 20:36 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Piekna historyjka z dzisiejszego dnia XD a jak slicznie sie myje :3 genialny kiciu
ObrazekObrazek

kagome19

Post » Pt sty 14, 2011 20:39 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Ty się ciotka lepiej do nas wybierz, do dziś był pierwszy buziak w kiełka. Tak mi się na kolanach rozmruczał, że się nie mogłam powstrzymać :smiech3:
Wet mówi, że kocio szybko dochodzi do siebie, ale tylko dzięki tak częstemu przemywaniu i smarowaniu maścią.

ifciastu

Post » Pt sty 14, 2011 21:11 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Całuśny chłopak :love:
... a jakie postępy w leczeniu! Na fotkach to bardzo widać.
Mówiłam - do Anioła trafił :1luvu:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pt sty 14, 2011 21:28 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Dotarłam, doczytałam, a od teraz ściskam :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sty 14, 2011 22:53 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Fakt, po zdjęciach widać najbardziej :mrgreen: Takie z niego kochane kocisko, ze prawie cały czas w łazience przesiaduję teraz...

ifciastu

[poprzednia][następna]