Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
golla pisze:Pearl Rain jest zdania, że lepszy młody kot dla starych ludzi jak było w przypadku pana Stasia, jej znajomego z osiedla u którego zamieszkał młody kocurek. Pan Stasio się bardzo przy nim orzywił, poprostu ubyło mu lat i jest bardzo szczęśliwy. Nie wiadomo jak było w tym przypadku, mieli ludzie kotkę, która ich znała i tak naprawdę nie wiadomo dlaczego sobie od nich polazła. Może nie znała terenu, zagubiła się bądź jak była niewysterylizowana to poleciała za kocurem i tyle. Może pani, która dzwoniła nie powiedziała prawdy, bo kotka mogła zginąć pod samochodem. W każdym razie Pepe jeszcze znajdzie dom, to młody kociak, ma duuuże szanse.
agatka84 pisze:Wiecie co? Wkurzona jestem. Widzę sporo ogłoszeń, że ktoś przygarnie kota, tylko dlaczego zawsze chcą rude, "whiskasy" albo szylkretowe? Mnie zawsze było obojętnie jakie umaszczenie będzie miał kot. Owszem, mam słabość do czarnych, ale kot to kot.
justyna p pisze:Jakie on robi miny!!![]()
![]()
ula-misia pisze::ryk:![]()
- a ja kiedyś byłam czarna a teraz jestem siwa
agatka84 pisze:Ludzie to wstydu nie mają. Wczoraj ktoś mi przysłał sms w sprawie Piotrka ( z pytaniem czy jest nadal do adopcji ) z bramki internetowejPodali jeszcze swój numer telefonu, żebym odpisała. Wściekłam się. Po paru godzinach ochłonęłam i im odpisałam, że ogłoszenie jest aktualne. Cisza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 127 gości