RUDY MARMUREK, młody, miziasty - ma dom stały :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 15:16 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

Śliczny jest i żeby znalazł dom :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lis 23, 2010 15:48 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

Dzięki za banerek :1luvu: Wklejajcie proszę, może ktoś ma kawałek miejsca w podpisie?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto lis 23, 2010 16:49 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

Liwia_ pisze:Dzięki za banerek :1luvu: Wklejajcie proszę, może ktoś ma kawałek miejsca w podpisie?

wklejam, niech mu szczęście przyniesie :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lis 23, 2010 20:59 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

horacy 7 pisze:Piękny jest ,dziewczyny do kiedy on jest bezpieczny?

Nie jest określone,ale duzo czasu nie ma.na szczęście teraz są wolne klatki,nie ma duzo kotów ,czy psów do leczenia/po wypadku.Problem będzie ,jeśli będą.

Z charakteru jest podobno super,wszyscy go chwalą.

ja myśle,czy jemu po prostu kocia obecność nie wystarczyłaby w domu,czy obecność człowieka,a zamykanie w klatce,kiedy człowiek wychodzi.

Nie wiemy,czy powód oddania był prawdziwy,ale lepiej przyjąć taką opcje,mimo że chyba jeszcze nigdy powód oddania nie sprawdził sie.Po części w przypadku Persa,ale i tak wystarczył dobry domek i nie ma problemów.

Żal go

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto lis 23, 2010 21:35 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

podnosimy, oby się coś znalzało...

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto lis 23, 2010 21:45 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

Piękny jest :mrgreen: jaki był powód jego oddania? Przepraszam, ale nie mam czasu czytać całego wątku. Tak w skrócie kot jest młody, wykastrowany, lubi ludzi i może pójść do domu wychodzącego? no to ja jutro zapytam znajomego z Wrocławia, on szuka kota dla siebie, a mieszka na Krzykach także w koło pełno parków i zieleni. Może akurat kot się spodoba, chociaż nie wiem czy nie szuka małego :?
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Wto lis 23, 2010 21:52 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

Podobno posikuje w domu, gdy jest zamknięty i nie ma możliwości wyjścia. Sikał podobno, gdy był sam - może to miało znaczenie, nie wiem...
Nie było diagnostyki i nie zbadano moczu, dlatego też nie ma pewności co do przyczyn sikania :(

Liwia_

Post » Wto lis 23, 2010 21:56 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

Kolega wcześniej miał kota, który też sikał w domu w jakimś tam pomieszczeniu gospodarczym. Nikomu to nie przeszkadzało więc jest szansa. Tym bardziej, że poprzedni kot był tez rudy i do tego właśnie wychodzący, a tutaj na miau trudno znaleźć kota, którego chcą oddać do domu wychodzącego. Pognębię go troszkę :twisted:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Wto lis 23, 2010 22:00 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

Pewnie, pognęb, może się zakochają - naprawdę jest przepiękny :) Moim zdaniem kocio potrzebuje zbadania moczu, diagnostyki i jest spora szansa, że nie będzie sikał - no ale do tego musiałby być w domu...

Liwia_

Post » Wto lis 23, 2010 22:01 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

Liwia_ pisze:Pewnie, pognęb, może się zakochają - naprawdę jest przepiękny :) Moim zdaniem kocio potrzebuje zbadania moczu, diagnostyki i jest spora szansa, że nie będzie sikał - no ale do tego musiałby być w domu...

Dokładnie to samo mi napisała dziewczyna na FB

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 23, 2010 22:14 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

Dziewczyny przyznam szczerze ,że się cały czas zastanawiam nad daniem mu dt ,a być może jeżeli okazał by się kotem niewychodzącym nawet ds.Ale na prawdę muszę jeszcze pomyśleć może będzie ktoś kto zaoferuje mu lepsze warunki i pewny ds od razu.Łudzę się ,że mój Bazyli jednak się odnajdzie ,a wtedy mógł by być to tylko dt zresztą nie wiem jak odnajdzie się jako kot niewychodzący oby nie było tak ,że będzie próbował ucieczek jak Bazyli.Pozostałe dwa koty są typowo nie wychodzące i wtedy są bezpieczne .W domu są jeszcze dwa psy zaprzyjaźnione z kotami i dwa kociaczki na dt.I jeszcze jedno oczywiście odległość na Mazury ,ale o transporcie do Warszawy pisałyście ,że jest możliwy ,to może i dalej coś wymyślimy.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto lis 23, 2010 22:41 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

horacy 7 pisze:Dziewczyny przyznam szczerze ,że się cały czas zastanawiam nad daniem mu dt ,a być może jeżeli okazał by się kotem niewychodzącym nawet ds.Ale na prawdę muszę jeszcze pomyśleć może będzie ktoś kto zaoferuje mu lepsze warunki i pewny ds od razu.Łudzę się ,że mój Bazyli jednak się odnajdzie ,a wtedy mógł by być to tylko dt zresztą nie wiem jak odnajdzie się jako kot niewychodzący oby nie było tak ,że będzie próbował ucieczek jak Bazyli.Pozostałe dwa koty są typowo nie wychodzące i wtedy są bezpieczne .W domu są jeszcze dwa psy zaprzyjaźnione z kotami i dwa kociaczki na dt.I jeszcze jedno oczywiście odległość na Mazury ,ale o transporcie do Warszawy pisałyście ,że jest możliwy ,to może i dalej coś wymyślimy.

Przemyśl to...:)

On mieszkał z psem,na psy w schronisku nie reaguje

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto lis 23, 2010 22:59 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

Tak myślę nadal ,jeżeli ktoś zapewni mu lepsze warunki nie ma sprawy niech idzie tam.Najbardziej chcę by ktoś oddał mojego kota bo jednak sądzę ,że ktoś go po prostu zabrał bo też był piękny a rudych pięknych nie ma tak dużo.Cieszę się ,że lubi psy bo moje psy lubią koty.Szkoda tylko że ludzie w takich miasteczkach jak moje nie wpadną na pomysł szukania kota na takim forum jak to ,tylko zabiorą cudzego kota.Tutaj rude też są i czasem mocno potrzebują pomocy.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro lis 24, 2010 1:08 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

No to żeby z tego myślenia i kombinowania dla rudaska wynikło coś konkretnego :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lis 24, 2010 1:12 Re: RUDY MARMUREK, młody, miziasty-NA CITO DOM WYCHODZĄCY,dt/ds

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]