Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sisay pisze:Ale numerJak to możliwe, ze założycielka wątku twierdzi, ze była w domu hodowcy, a hodowca w ogóle jej nie zna?
![]()
I skąd te opisy kotów, też skopiowane z www?
Madie pisze:Oni mają hodowlę Syberyjczyków i Tajskich (?)
Nie wiem co się u nich dzieje, ale wyprzedali się ze wszystkich małych kociąt z ostatniego miotu i postanowili zostawić sobie jedna rasę ( może to miec zwiazek z chorobą jednego z rodziców kolegi). Jak ostatnio tam byłam kotów było z maluchami około 20. Wiem, że zostana przy nich najstarsze, pierwsze koty.
sisay pisze:Nie dziwię się, że kiciapl się lekko wkurzyła i z rozpędu kilku innym ludziom się oberwało
Greta_2006 pisze:edit 2: Madie ma psiaka chorego na parwowirozę (wątek w Zwierzyńcu ogólnym), może nie ma czasu wchodzić na forum.
Iza13 pisze:Greta_2006 pisze:edit 2: Madie ma psiaka chorego na parwowirozę (wątek w Zwierzyńcu ogólnym), może nie ma czasu wchodzić na forum.
Udziela się na dogo, więc raczej ma czas
Greta_2006 pisze:To musiał być agent Tomek![]()
Madie pisze: Rodzice przyjaciela zamykają hodowlę i chcą oddać za darmo koty w dobre ręce dlatego poprosili mnie o pomoc.
magbag pisze:Na pierwszej stronie tego dziwnego wątku jest informacja od Madie właśnie o wizycie w hodowli - dokładnie zdanie na ten temat brzmi tak:
Madie napisał(a):
Oni mają hodowlę Syberyjczyków i Tajskich (?)
Nie wiem co się u nich dzieje, ale wyprzedali się ze wszystkich małych kociąt z ostatniego miotu i postanowili zostawić sobie jedna rasę ( może to miec zwiazek z chorobą jednego z rodziców kolegi). Jak ostatnio tam byłam kotów było z maluchami około 20. Wiem, że zostana przy nich najstarsze, pierwsze koty.
Ten post sugerowałby, że raczej nie chodzi o sugerowane przez dite wprowadzenie Madie w błąd przez kolegę - to byłoby raczej możliwe, gdyby Madie przekazywała jedynie informacje uzyskane od wspomnianego przyjaciela - wizyta w hodowli zdecydowanie wykracza poza relacjonowanie zasłyszanych wiadomości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 4 gości