Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 04, 2010 19:20 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

świetny czarnuszek, trzymam kciuki za domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie gru 05, 2010 20:42 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Już chyba najwyższa pora iść do własnego domku :wink: Skacz mały do góry
po_prostu_kaska

Post » Nie gru 05, 2010 22:22 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

po_prostu_kaska pisze:Już chyba najwyższa pora iść do własnego domku :wink: Skacz mały do góry

Domki jakoś milczą i maluch już znów się zadomowił ,znalazł opiekuna rezydenta który go myje i z którym maleństwo śpi i znów się przywiązujemy do siebie.Dowiedziałam się też o dwóch rudych malcach odłowionych przez szefową miejscowego TOZ,która zatelefonowała z prośbą o pomoc,jutro może z Asią podjedziemy zobaczyć maluchy i zrobić zdjęcia.Musimy też je oswoić i dowiedzieć się na ile mają dt u tej pani.U mnie aktualnie nic nie upchnę ,cztery futra w domu i jedno w piwnicy na całą ciężką zimę ,to koteczka z pracy którą muszę przetrzymać w mrozy bo nie ma tam schronienia.Do tego psy ,więcej nie jestem w stanie sama utrzymać.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto gru 07, 2010 22:19 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

No cóż, nie będzie to może szybka adopcja, ale za to z pewnością szczęśliwa.
Więc uparcie przypominam, że szukamy domku :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 08, 2010 22:42 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Tak jakoś coraz trudniej o szybkie adopcje,najgorsze jest to ,że i ja i zwierzęta przyzwyczajamy się do siebie.Maluch już się całkowicie odnalazł w domu ,jest grzeczny ,umie już spać w łóżeczku chętnie przychodzi na głaski.Rudzielców jeszcze nie widziałam bo ciągle wypada coś albo pani albo mnie,może jutro się uda tylko nie umiem wstawiać zdjęć.Mam nadzieję ,że Asia znajdzie chwilę by wstawić fotki,bo ma dużo pracy.

horacy 7

Post » Śro gru 08, 2010 22:48 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Jak będziesz miała zdjęcia możesz podesłać mi na prywatny e-mail, chętnie wrzucę :) Adres podeślę na pw.

I cały czas :ok: za domek
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 08, 2010 23:09 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Kasieńko dziękuję Ci bardzo tak zrobię ,bo Asia ma teraz problemy zdrowotne i nie chciałabym obciążać jej dodatkowo.

horacy 7

Post » Czw gru 09, 2010 18:02 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Byłam dzisiaj zrobić zdjęcia rudym maluchom ,które udało się odłowić pani z TOZ .Są to maluchy od dzikiej kotki jeden już nie boi się człowieka ,daje się głaskać brać na ręce drugi boi się człowieka i trzeba nad nim popracować i tu jest problem bo miejsce gdzie przebywa jest na bardzo krótko więc potrzebny jest dt.Więcej napiszę jak Kasia wstawi zdjęcia.

horacy 7

Post » Czw gru 09, 2010 20:51 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

A oto małe rude co to szuka dt ;)

Obrazek Obrazek Obrazek

Chyba dobrze będzie zmienić tytuł, że jeden mały czarny szuka ds, a dwa rudzielce dt ;)
po_prostu_kaska

Post » Czw gru 09, 2010 21:02 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

A tu nasz czarny Feluś :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Czw gru 09, 2010 21:38 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Dodałam zdjęcia Felusia na Allegro.

Małym rudym zrobiłam allegro, gratkę, wp.pl, mojpupuil.pl, adopcje.org, adopcjakota.pl i adopcje na miau

Teraz zostaje trzymać :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw gru 09, 2010 23:00 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Kasieńko dziękuję bardzo za zdjęcia i ogłoszenia dla rudzielców.Tytuł rzeczywiście trzeba by zmienić tylko Asia będzie chyba niedostępna i trzeba będzie poczekać bo zakładała wątek.Pilnie potrzebny dt dla tego dzikuska drugi może iść do ds.Śliczne są prawda.

horacy 7

Post » Pt gru 10, 2010 9:11 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Basia,
założyłam Rudym osobny wątek

viewtopic.php?f=13&t=121302

Bardzo proszę, napisz o nich coś więcej, no i bądź z nami na wątku ;)
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 10, 2010 9:18 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Kasieńko dziękuję i zaglądam.

horacy 7

Post » Pt gru 10, 2010 9:43 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Feluś właśnie szaleje z moim Bazylim i Niuńkiem uwielbia towarzystwo innych kotów ,nie boi się psów taki mały maczo z niego teraz jest.Szkoda ,że domki tego nie widzą.

horacy 7

[poprzednia][następna]