Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magdaradek pisze:Annaa na Wschodniej przy Jaracza? w takim białym pawilonie?
rybcie pisze:to poprosimy zdjęcia, zrobimy banerek a niedługo będzie można chłopaka zacząć ogłaszać. Chyba, że jednak zmienicie zdanie
sorry, wydawało mi się, że ich wcześniej nie widziałamAnnaa pisze:rybcie pisze:to poprosimy zdjęcia, zrobimy banerek a niedługo będzie można chłopaka zacząć ogłaszać. Chyba, że jednak zmienicie zdanie
Zdjęcia małego są na 1 i 2 str.
dzisiaj jeszcze rozwieszę ogłoszenia w najbliższej okolicy,
bo przecież chyba maluch nie mógł przyjść z daleka w dzień przy takim ruchu![]()
No i zobaczymy co dalej.
Ja nie mogę zmienić zdania , choć już w domu słyszę nieśmiałe prośby![]()
a nie wiem jak Afra
Annaa pisze:rybcie pisze:to poprosimy zdjęcia, zrobimy banerek a niedługo będzie można chłopaka zacząć ogłaszać. Chyba, że jednak zmienicie zdanie
Zdjęcia małego są na 1 i 2 str.
dzisiaj jeszcze rozwieszę ogłoszenia w najbliższej okolicy,
bo przecież chyba maluch nie mógł przyjść z daleka w dzień przy takim ruchu![]()
No i zobaczymy co dalej.
Ja nie mogę zmienić zdania , choć już w domu słyszę nieśmiałe prośby![]()
a nie wiem jak Afra
uff, to nie jest jeszcze ze mną tak źleAnnaa pisze:Te fotki na pierwszej uzupełniłam w nocy
Afra666 pisze:Tak w Pandzie byłam. Tylko kota zaszczepić. Zapłaciłam 86 zł (w Piotrkowie zapłaciłam 40 zł za szczepienie) tylko tu było z białaczką, a w Piotrkowie bez. Ale może być aż taka różnica?
Niedługo będę musiała Borubara kastrować i też się zastanawiam gdzie z nim iść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości