Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 05, 2010 22:56 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

przyjaciel_koni pisze:
Tweety pisze:a może jedzie ktoś w najbliższym czasie na trasie Katowice-Kraków? nie musiałabym pchać tego naszego rozlatującego się kotowozu w trasę, bo znając życie znowu nas assistance dowiezie :evil:

A z Dogo ?

trzeba by zapytać, nie pamiętam kto tam jeździ na trasie :oops: ale może ktoś będzie miał pojedynczy kurs ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lis 05, 2010 23:02 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Tweety pisze:
przyjaciel_koni pisze:
Tweety pisze:a może jedzie ktoś w najbliższym czasie na trasie Katowice-Kraków? nie musiałabym pchać tego naszego rozlatującego się kotowozu w trasę, bo znając życie znowu nas assistance dowiezie :evil:

A z Dogo ?

trzeba by zapytać, nie pamiętam kto tam jeździ na trasie :oops: ale może ktoś będzie miał pojedynczy kurs ...

Sprawdzimy... Z Paros.... Parosku - Dziękuję !!! Bardzo !!!

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Pt lis 05, 2010 23:03 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

ale tak czy inaczej może znajdzie się jeszcze pomoc na miejscu, na Śląsku, nie trzeba by chłopaka ciągać po świecie

Tweety

Post » Pt lis 05, 2010 23:15 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

I ja na to liczę !!!
W końcu nie tylko AFN na świecie...

Uważam, że im bliżej tym lepiej dla kociny !!!
Prosimy o pilną pomoc bliższe Fundacje !!!

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Pt lis 05, 2010 23:26 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

W końcu nie tylko AFN na świecie...

Ale AFN nie zawodzi :ok: dlatego ma dożywotnio 3% mojego rodzinnego podatku . Koniec roku się zbliża - trzeba rozpowszechnić :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lis 05, 2010 23:31 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

smarti pisze:

jestem :) i ..
Bardzo proszę o nierozpowszechnianie falszywych informacji-
DT u mnie jest bezpłatne-
ja (też) potrzebuję tylko pokrycia kosztów karmy i specjalistycznego leczenia.

Koszty zwykłej opieki lekarskiej pokrywam ja sama.

gerardbutler pisze:może mogłabym dać dt tylko na leczenie i karme nie mam musiałby ktoś pomóc

koszt wyliczyłam na 112 zl/mies-to na żarełko .
(...)

A, to przepraszam. Zrozumiałam, że to opłata za sam "dach nad głową" kota.

Mam nadzieję, że małemu się powiedzie, gdziekolwiek trafi.
Kiedy będzie można go stamtąd zabrać??

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pt lis 05, 2010 23:52 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

mrr pisze:
smarti pisze:

jestem :) i ..
Bardzo proszę o nierozpowszechnianie falszywych informacji-
DT u mnie jest bezpłatne-
ja (też) potrzebuję tylko pokrycia kosztów karmy i specjalistycznego leczenia.

Koszty zwykłej opieki lekarskiej pokrywam ja sama.

gerardbutler pisze:może mogłabym dać dt tylko na leczenie i karme nie mam musiałby ktoś pomóc

koszt wyliczyłam na 112 zl/mies-to na żarełko .
(...)

A, to przepraszam. Zrozumiałam, że to opłata za sam "dach nad głową" kota.

Mam nadzieję, że małemu się powiedzie, gdziekolwiek trafi.
Kiedy będzie można go stamtąd zabrać??

dzięki za sprostowanie :D
za "sam dach nad glową kota" pieniądze brać 8O 8O 8O o taką obrzydliwośc mnie posądzałaś :cry: :roll: :cry:
w najczarniejszych snach bym tego nie wymyśliła... :strach: :strach: :strach:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lis 06, 2010 8:10 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

jesteście niesamowici :)

oby się teraz tylko szybko transport znalazł

Piankaa

Od: Czw wrz 11, 2008 9:33

Post » Sob lis 06, 2010 12:12 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

I ajk dzisiaj?
U nas paskudnie leje.
Wiadomo coś o malcu?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lis 06, 2010 12:32 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Dziewczyny, to ja ponownie: nie chcę krakać, ale testy FIV/FeLV chyba są u Kubusia niezbędne...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob lis 06, 2010 13:01 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Zofia&Sasza pisze:Dziewczyny, to ja ponownie: nie chcę krakać, ale testy FIV/FeLV chyba są u Kubusia niezbędne...

mamy testy, interferon też ale tak cholernie nie wierzę tym testom, bo one swoje a kot swoje, w każdą z możliwych stron :roll:

Tweety

Post » Sob lis 06, 2010 13:11 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Tweety pisze:
Zofia&Sasza pisze:Dziewczyny, to ja ponownie: nie chcę krakać, ale testy FIV/FeLV chyba są u Kubusia niezbędne...

mamy testy, interferon też ale tak cholernie nie wierzę tym testom, bo one swoje a kot swoje, w każdą z możliwych stron :roll:

Oczywiście, test trzeba powtarzać, ale jednak warto go wykonać. On bardzo kiepsko wygląda :cry:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Nie lis 07, 2010 12:02 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

Wiadomo coś o kotku ?

jasdor

Post » Nie lis 07, 2010 15:00 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

We wtorek zabiera go do siebie jedna pani handlujaca na targu.
Pani zabiera go na próbe, bo ma już kotke, ale nie lubiaca innych
Jesli kotka zaakceptuje Kubusia tam tam zostanie, niech nie zaakceptuje to przetrzyma go do czasu aż go zabierzecie na DT do Krakowa czy Wawy

Piankaa

Od: Czw wrz 11, 2008 9:33

Post » Nie lis 07, 2010 16:18 Re: Młody, chudy z pokrzywionymi łapkami pilnie DT KATOWICE

A czy jakieś diagnozowanie, leczenie Kubisia będzie możliwe ? On jest taki schorowany :(

jasdor

[poprzednia][następna]