OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 08, 2010 16:03 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

mimbla64 pisze:Ask@ a jak z tą maścią do oczu udało ci się ją zrobić?

I kciuki, żeby Wam wreszcie zdrowie dopisało.

Gotowca udalo mi sie kupić. Zlatałam sie w sobote po mokrym Otwocku i wróciłam stosownie zmoczona. Ale mam.Krople do zrobienia są przy Praskim,ale nie ma kiedy jechać :cry: .

Zuzzik śliczny wierszyk,czasowy i twarzowy :wink: Dzięki :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lis 08, 2010 16:59 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

To dobrze, że masz krople. Mam nadzieje, że pomogą. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon lis 08, 2010 18:05 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

ASK@ pisze:
mimbla64 pisze:Ask@ a jak z tą maścią do oczu udało ci się ją zrobić?

I kciuki, żeby Wam wreszcie zdrowie dopisało.

Gotowca udalo mi sie kupić. Zlatałam sie w sobote po mokrym Otwocku i wróciłam stosownie zmoczona. Ale mam.Krople do zrobienia są przy Praskim,ale nie ma kiedy jechać :cry: .

Zuzzik śliczny wierszyk,czasowy i twarzowy :wink: Dzięki :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto lis 09, 2010 6:51 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

Kropli nie mam bo nie pojechałam do W-wy.Najzwyczajniej w świecie nie wyrobilibyśmy się.Albo wet albo apteka. A wizyta była obowiazkowa. Ale mam maść o podobnym składzie i do czasu zrobienia kropli musi starczyc.

nawet nie chce mi sie pisac. Wojtek i Rudzik zakichane na maksa. Rano dom zapaskudzony.Bunt rezydentów totalny. Chyba rezydentów.Tulik cały czas zakatarzony i zafaflunione oczka ma. Paskudnie to wygląda.Koopale tez byle jakie. Bisek (puk,puk)jakby lepiej.Pola zaczęła znów kichać. Za duzo nas i już.
Jak stara płyta sie powtarzam.
Idę myć kuwety. Dziś do weta rano,bo później do pracy idę. No i wracam tez późno.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 09, 2010 8:39 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

ASK@ pisze:Kropli nie mam bo nie pojechałam do W-wy.Najzwyczajniej w świecie nie wyrobilibyśmy się.Albo wet albo apteka. A wizyta była obowiazkowa. Ale mam maść o podobnym składzie i do czasu zrobienia kropli musi starczyc.

nawet nie chce mi sie pisac. Wojtek i Rudzik zakichane na maksa. Rano dom zapaskudzony.Bunt rezydentów totalny. Chyba rezydentów.Tulik cały czas zakatarzony i zafaflunione oczka ma. Paskudnie to wygląda.Koopale tez byle jakie. Bisek (puk,puk)jakby lepiej.Pola zaczęła znów kichać. Za duzo nas i już.
Jak stara płyta sie powtarzam.
Idę myć kuwety. Dziś do weta rano,bo później do pracy idę. No i wracam tez późno.

:1luvu: :1luvu: przesyłam masę energii kosmicznej :!: :!: :!: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto lis 09, 2010 8:43 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIE DZIECIAKI
CHORUTKIE NIEBORAKI
WYZDROWIEJCIE PROSZĘ SZYBKO
ABY MÓC SIĘ CIESZYĆ RYBKĄ
I KURCZACZKIEM I WĄTRÓBKĄ
PRZEGNAĆ PRECZ PROSZĘ CHORÓBSKO!!!
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto lis 09, 2010 9:52 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

zuzzik pisze:DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIE DZIECIAKI
CHORUTKIE NIEBORAKI
WYZDROWIEJCIE PROSZĘ SZYBKO
ABY MÓC SIĘ CIESZYĆ RYBKĄ
I KURCZACZKIEM I WĄTRÓBKĄ
PRZEGNAĆ PRECZ PROSZĘ CHORÓBSKO!!!

O!
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto lis 09, 2010 12:52 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

Jaki ślizcny wierszyk ciocia fundnęła kociastym!
Przekażę.A nawet lepiej,będą musiały same przeczytać, nauczyc sie na pamięc i wyrecytowa :mrgreen:

U weta jak zwykle.Zamieszanie. Bisek i benek w miarę ok.Tulik nie ma już gorączki ale nadal do oczek zakrapiamy i smarujemy. Nosek brzydki,bo mu xiągle leci. Kicha i pękają mu anczynka więc i krwi trochę jest.
Całe towarzystwo przechodzia od jutra na unidox-jeszcze ok 8-10 dni.Coś muszą dostac na zmocnienie, cos bakteryjnego na florkę.
Wojtek i Rudzik też na unidoxie. Chłopakom z nosa sie leje i kichają okropnie. Boję sie o Noreczki. Dopiero wyszły z choroby i dla nich mocne kciuki potrzebne. No i dla Poli bo ona już do adopcji powinna isć. A dopiero co takze wylzła z charkolenia.

Bisek zdecydowanie lepiej. Widac olbrzymia poprawę. Tak cicho to mówię, by nie zapeszyć. Nie dusi się, nie charkoli tak strasznie.Nawet wet optujący za eutanazja był jego zdecydowaną poprawą mocno zdziwiony. Biseczek zrobił się takze łaskawszy. Daje się glaskać, nie ucieka tak od nas. Jest slicznym kotem ,o przepięknym welurowym futerku.Oczyska takze ma piekne. Mój mały Biseczek walczy o siebie bardzo.
Benek histeryk wył i zawodził całą drogę. U weta takze dał koncert. Wymyślał,plakał, złorzeczył...Benuś taki macho na zewnątrz w srodku ma niezłego pietra!

Nowa małą uszki wyczyszczone, ranka dobrze sie goi.Dostała zastrzyk,ale już ostatni. Za 10-14 dni mozemy dopiero pomyśleć o szczepieniu. Gula to jednak przepuklina i powstała na skutek urazu łapki. Gdzie ona wlazła cholera,ze tak się załatwiła?Wyglada jakby zawisła na niej lub utknęła jej i wyszarpywała. Biedna mała. Nie spieszy sie z wyjściem na pokoje. Uwielbia leżec w łóżku, na ludziu.
Stan koci tymczasowy nie odpowiada rezydentom i są mokre i mniej mokre skutki. Chodzimy jak detektywi z nosami przy ziemi.Wyczuleni na zapachy mało przyjazne.

Noreczki powinny iść już, bo im pokój to za mało dla nich.One chcą do świata. Wypuszczone ganiaja aż im łby odskakują.Wszędzie ich pełno.W garach, na blatach,pralce, suszarce na naczynia i na praniu.Biegaja ze ściągnietymi ręcznikami, skarpetami,majtasami...ADHD jednym słowem. Mała czasem pomruczy przy tym,ale tak na odczepnego. Mały ma w nosie nas.Widzi tylko przstrzeń i pędzi. jak drzwi sa zamkniete to pyskują z Benkiem. Bo Benek to okrutny zazdrośnik.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 09, 2010 13:09 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

Janeczko,przesyłka doszła dzisiaj.Dzieki :1luvu: . TŻ ganiał na śmietnik w poszukiwaniu instrukcji obsługi.Ale nie było :cry: To sie rozcieńcza?Pije czy smaruje :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 09, 2010 14:00 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

Asiu a może mogłabym pomóc z tymi kroplami? Jesli mi prześlesz receptę, chyba szybko pocztą dojdzie? To zamówię?
Obrazek

mimbla64

Post » Wto lis 09, 2010 14:01 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

mimbla64 pisze:Asiu a może mogłabym pomóc z tymi kroplami? Jesli mi prześlesz receptę, chyba szybko pocztą dojdzie? To zamówię?

Dzięki :1luvu:
A to w aptece przy szpitalu Praskim można zamówić.Nie za daleko?
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 09, 2010 14:09 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

ASK@ pisze:
mimbla64 pisze:Asiu a może mogłabym pomóc z tymi kroplami? Jesli mi prześlesz receptę, chyba szybko pocztą dojdzie? To zamówię?

Dzięki :1luvu:
A to w aptece przy szpitalu Praskim można zamówić.Nie za daleko?

Asiu podjadę, nie ma sprawy. Szkoda tylko, że ten weekend długi, bo bym Ci podała adres do pracy w Warszawie, może odszłoby szybciej niż do Grodziska. Ale w pracy nie będę w czwartek i piątek, więc recepty nie odbiorę. W takim razie prześlę Ci na pw adres domowy. Wyślij jak naszybciej. :ok:
Obrazek

mimbla64

Post » Śro lis 10, 2010 8:09 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

Mało spałam bo cos koty były niespokojne. Bisio charczał (przestanę go chwalić :evil: ),Rudzik z Wojciem kichali na maksa a od 3 rano Angel zaczął wymiotować. Nawet nie pytam cośmy przywlekli. Ale cieszę się że wsio szczepione bo nie wiem jak by to wylądało.
Noreczki nie mogą usiedzieć w pokoju.Pchaja sie do drzwi,płaczą...Wypuszczamy je 2 razy dziennie by miały radochę demolki.Najchętniej ściągają pranie s suszarki i włóczą po przedpokoju.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 10, 2010 8:56 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

ASK@ pisze:Mało spałam bo cos koty były niespokojne. Bisio charczał (przestanę go chwalić :evil: ),Rudzik z Wojciem kichali na maksa a od 3 rano Angel zaczął wymiotować. Nawet nie pytam cośmy przywlekli. Ale cieszę się że wsio szczepione bo nie wiem jak by to wylądało.
Noreczki nie mogą usiedzieć w pokoju.Pchaja sie do drzwi,płaczą...Wypuszczamy je 2 razy dziennie by miały radochę demolki.Najchętniej ściągają pranie s suszarki i włóczą po przedpokoju.

POWODZENIA! MIŁEGO DZIONKA!!!
TRZYMAM KCIUKI ZA STWORZONKA!!
BY CHOROBY POSZŁY PRECZ
LECZ JE ASIU, LECZ JE. LECZ,
SAMA TEŻ O SIEBIE DBAJ
WYPOCZYNEK SOBIE DAJ... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro lis 10, 2010 11:13 Re: OTW3-chorujemy,chorujemy,chorujemy:-(

mimbla64 pisze:Asiu podjadę, nie ma sprawy. Szkoda tylko, że ten weekend długi, bo bym Ci podała adres do pracy w Warszawie, może odszłoby szybciej niż do Grodziska. Ale w pracy nie będę w czwartek i piątek, więc recepty nie odbiorę. W takim razie prześlę Ci na pw adres domowy. Wyślij jak naszybciej. :ok:

Niestety kierowana przeczuciem zadzoniłam raz jeszcze na Prostą.I zostałam uświadomiona,ze jednak takich kropelek nie robią. Brak składników.Skąd te rozbieżności nie wiem.Bardzo mnie Pani przepraszała. I chyba byłą to ta sama,tak mi się wydaje.
Podzwonilam po numerach aptek jakie dostałam na Prostej.Wiem juz,ze na Widok nie mają substancji,dopiero po niedzieli sprowadzą. Reszta sprawdza i mam dzwonić za jakiś czas.

Małgosia dziękuję.
Jak to trzeba sprawdzac po kilka razy :cry:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]