Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 28, 2010 19:41 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

I jak? Wszystko dobrze ?
Sevi, kiedy łapiemy? :P Piątek? :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto wrz 28, 2010 19:45 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Lepiej w sobotę, w piątek to zanim się zbierzemy, zanim dojedziemy to znowu będzie 18 - 19 :P Może sobota? Postaralibyśmy się z rańca wpaść, od razu Pajdę do weta można byłoby zawieźć (czy już była?)? :)
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Sevi

Od: Wto wrz 07, 2010 18:12

Post » Wto wrz 28, 2010 20:56 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Sevi pisze:Lepiej w sobotę, w piątek to zanim się zbierzemy, zanim dojedziemy to znowu będzie 18 - 19 :P Może sobota? Postaralibyśmy się z rańca wpaść, od razu Pajdę do weta można byłoby zawieźć (czy już była?)? :)

Z Pajdą jeszcze nie byliśmy.
Sobota, hmm. Jak nie będę mieć dodatkowych w szkole to ok. Jutro jeszcze zapytam czy mamy. Ale jak już, to bardzo wcześnie rano- gdzieś o 9 żebyście u mnie byli :mrgreen: Pasi? :P Czy na 10? ;)
Obrazek

kinia098

Post » Wto wrz 28, 2010 20:58 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Muszę zapytać, jak się na to w ogóle zapatruje mój M., bo on w tym tygodniu w pracy siedzi do 22 :D Ale raczej wątpię, aby miał jakieś przeciwwskazania ;)
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.

Sevi

Post » Śro wrz 29, 2010 15:27 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

jeszcze nie wiem, jak z tą szkołą :/ dopiero jutro nam powiedzą :/
Obrazek

kinia098

Post » Śro wrz 29, 2010 15:37 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

To widzę, że jesteśmy w podobnej sytuacji ^^ Mój dziś nie dał rady wziąć wolnego, więc nie mam jak pojechać do weta na odrobaczenie Zgredziochy przed zastrzykiem. I nie mam pojęcia, czy wet będzie miał czas w Sobotę :D

Sevi

Post » Śro wrz 29, 2010 19:23 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

a jak z Wiki? lepiej ?
Obrazek

kinia098

Post » Nie paź 03, 2010 14:30 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

halo, halo :D
Obrazek

kinia098

Post » Wto paź 05, 2010 21:22 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Troszkę czasem pokichuje, no i to futerko (szczególnie na grzbiecie) nadal lekko rudawe. Ale na dupeczce jej się zaczęło ładnie błyszczeć :D Psoci za troje, z rana zawsze mnie razem z Zuzką odprowadza na dół (czekają na mnie przy drzwiach pokoju, zanim z niego wyjdę), trochę przytyła i urosła :) I na muchy poluje. Strasznie mi się to podoba jak się czai, tył kota do góry, macha pupką tak, że się prawie przewraca, a oczyska się jej takie gigantyczne robią :D Doskonale rozpoznaje dźwięk otwieranej lodówki, pudełka z chrupkami, otwieranej puszki. A reagować na "kici kici" nadal się nauczyć nie może :twisted:

Podsumowując - radosny, mały rozrabiaka, taki, jaki właśnie powinien być :) I naprawdę śliczna się zrobiła. Jutro albo w czwartek pójdę z aparatem do naprawy, to zrobię kilka zdjęć ;)

Sevi

Post » Pt paź 08, 2010 20:00 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

super, że kicia ma się coraz lepiej :ok:
u mojej babci też kiedyś był kot, co polował na muchy :P a znowu moja Łata/Nutka/Kota/Ociocha i nie wiem jak tam jeszcze ją nazywają :roll: poluje i zżera wszystkie robale, jakie staną jej na drodze :P :ryk:
Obrazek

kinia098

Post » Pt paź 08, 2010 20:33 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Specem od (szczególnie tych wielkich) robali jest mój Szary Grubas :D Zawsze mnie ratuje przed wszelkimi wielkimi pająkami i pasikonikami :> zawsze je wymęczy by na koniec je namiętnie... Schrupać ;x Zawsze po takiej akcji szalenie jest dumny z siebie :)

Sevi

Post » Pt paź 08, 2010 21:55 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

biedne kotki nie mają co jeść i robale muszą wcinać :cry:
Obrazek

kinia098

Post » Pon paź 11, 2010 20:06 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

wczoraj odwiedziłam Wiki i Zgredzię :kotek: koteczki wyglądają rewelacyjnie i mają świetny domek :1luvu:
Obrazek

kinia098

Post » Wto paź 12, 2010 15:45 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Jak tak teraz popatrzyłam na jej pierwsze zdjęcia to nie mogę uwierzyć, że to to samo maleństwo. Jest taka śliczna :)

Kingo, nalegam, abyś następnym razem wpadła do mnie na dłuższą chwilę, a nie tak tylko przelotem na 20 minut!

Sevi

Post » Śro paź 13, 2010 15:50 Re: Chore maleństwo, Darłowo - ma DS u Sevi ! :)

Sevi pisze:Jak tak teraz popatrzyłam na jej pierwsze zdjęcia to nie mogę uwierzyć, że to to samo maleństwo. Jest taka śliczna :)

Kingo, nalegam, abyś następnym razem wpadła do mnie na dłuższą chwilę, a nie tak tylko przelotem na 20 minut!

No piękna jest !
Te nosek taki czyściutki i milutki, sierść cudowna < czyżby pod dymnego podchodziła ? >, oczka lśnią, no cud koteczka ! No i przede wszystkim już nie śmierdzi :ryk: Teraz to aż się chce ją przytulać :mrgreen:
Dooobra :P Kiedyś na pewno wpadnę na dłużej ^^
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]