Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 19, 2010 19:20 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

trzymamy mocno kciuki za Iskierkę :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt sie 20, 2010 20:58 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Dzisiaj był na wizycie przedadopcyjnej potencjalny domek. Pani bardzo przypadła mi do gustu. Mieli psa przez 16 lat i dwa razy przez krótki czas kotki (na przechowanie). Jeden z kotków był chory na białaczkę (ponad miesiąc temu). Zadzwoniłam do weterynarza czy jest jakieś niebezpieczeństwo z tym związane, ale Pani Dorota mówiła, że jeżeli jest wszystko wyczyszczone (a miseczki zostały wyrzucone), to nie ma żadnego. Jutro albo pojutrze mała pojedzie do nowego domku :) Koteczka ma być koteczką 9 letniej dziewczynki, która absolutnie zwariowała na jej punkcie. Myślę, że małej będzie tam dobrze. No i nie chcą zmieniać imienia, co mnie zawsze czegoś cieszy.
Właśnie mi się kręci przed monitorem :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Sob sie 21, 2010 16:42 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Super :) bardzo się cieszę że niunia ma domek :) Ona kocha dzieci ,jest w stosunku do nich delikatna (nie wystawia podczas zabawy pazurków)i uczuciowa,do tego kocha zabawy więc na pewno będą wspaniałymi przyjaciółkami na długie lata :) Jeszcze raz bardzo za wszystko dziękuję :ok: Mogłabym prosić o -mail nowej właścicielki na Pw? Było by miło jakby czasami przesłała fotkę dorastającej Iskierki.
Pozdrawiam cieplutko.
Adoptując jednego kota nie zmienisz świata....ale świat się zmieni dla tego jednego kota.

sirga

Od: Czw lis 12, 2009 13:34

Post » Sob sie 21, 2010 19:09 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Heloł,
mała już w nowym domku. Właściwie to okres oswajania się minął po jakichś 5 minutach.
Agnes chyba ma maila do tych Państwa.
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Nie sie 22, 2010 11:20 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Dzwoniłam dzisiaj dowiedzieć się co u małej. Była tylko Babcia w domu, reszta domowników pewnie na zakupy pojechała po zabawki :wink: Z tego co Babcia mówiła to wszystko jest w porządku, mała właśnie spała - chyba odsypia wrażenia. Skorzystała z kuwetki i ładnie jadła, więc chyba ok. Wieczorem jeszcze raz zadzwonię. Trochę niepokoją ich oczka bo dość mocno łzawią :(
No ale wybierają się do weta to w razie czego małą zbadają i będziemy wiedzieć co dalej :ok:

Mała jest niezwykle rezolutną kicią, szybko pozwiedzała kąty i pobawiła się myszką z małym Michałem.
Widać że ma temperament 8) chyba będzie z niej niezły urwis :mrgreen:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie sie 22, 2010 14:15 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Zastanawiałam się, która pierwsza nie wytrzyma - ja czy Ty Agnes :D
Z oczkami było tak jak była u nas, że czasami mocniej łzawiła, a czasami w ogóle.
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Nie sie 22, 2010 19:23 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

super że Iskiereczka znalazła domek
to ogromne kciuki za to by wszystko było dobrze :ok: :ok: :ok:
fajnie że trafiła na dobry domek - to takie małe szczęście :kotek: w tym że troszkę szukała tego domku
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon sie 23, 2010 21:47 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

:ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro sie 25, 2010 21:00 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

turkawka pisze:Kurcze, jest problem. Do Makabresku przypałentały się dzisiaj kolejne dwa małe kociaki. U niej jest już jeden srebrny, o którym wcześniej pisała Agness78. Kociaki siedzą u niej w zamkniętym pokoju (żeby nie miały kontaktu z innymi kociakami, żeby mogły być spokojnie zaszczepione). Ponieważ ona ma swoich kotów też trochę, to pilnie potrzebny jest DT dla jednego albo dwóch maluchów, żeby ją odciążyć. Wszystkie maluchy na oko mają około 2 miesięcy. Jeden chyba ma coś z nóżkami, ale jutro okaże się dokładniej, bo Makabresku ma z nim pojechać do weterynarza i na zdjęcie.
Więcej http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=116295&p=6343461#p6343461
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Pt sie 27, 2010 21:18 Re: Śliczna iskierka szuka stałego domku na całe życie - Wrocław

Agness78 pisze:Zapraszam na bazarek dla Rysia :) z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=116169
Zbieramy fundusze na operację tylnej łapki kotka :?
viewtopic.php?f=20&t=116378&p=6351736#p6351736

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia]