Długowłosa, młodziutka Bella - już we własnym domu :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2010 14:11 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Bella przyciąga szemrane domki swoim wyglądem, jest nieprawdopodobnie piękna, dostojna. Ludzie chcą mieć taką zabaweczkę, nie dbając o resztę. Myślę sobie, że Bella kocha człowieka ogromnie, zaborczo, chce mieć go na wyłączność. Wiem, bo spędziłam z nią odrobinę czasu, a zapadła mi w serce na amen :D .
36 godzin to bardzo dużo :roll: Na forum niezakoconych domków nie ma, chyba, że nowiutkie, często już ze zwierzaczkami.

Trudno uwierzyć, że Bella jeszcze nie na swoich własnych dwóch kolanach :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon paź 11, 2010 20:54 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Wiem, że 36 godzin to dużo za dużo, ale nawet i to odbywa się kosztem ogromnych wyrzeczeń, ja sama jestem wykończona, nie jestem w stanie zorganizować opieki nad nią w żaden inny sposób :(
Ona tak się cieszy, jak wreszcie się do niej przychodzi, cały czas zaczepia, mruczy... Bardzo jej człowieka brakuje.

Na szczęście... Prawdopodobnie Bella będzie miała wreszcie swój własny dom :D O ile tylko go zaakceptuje ;)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto paź 12, 2010 14:07 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Bardzo się cieszę :1luvu: Trzymam wielki kciuki :ok: :ok: :ok: . Bellunia, grzeczna bądź moja śliczna :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Wto paź 19, 2010 13:54 Re: Długowłosa, młodziutka Bella powoli wypatruje własnego domu

Ogłaszam, że Bella jest zdradliwym i niewdzięcznym futrzakiem :twisted:

Jest już w ds. Sądziłam, że będzie za mną bardzo tęsknić, może wpaść w depresję, może odmawiać jedzenia, bać się... A gdzie tam :twisted: U mnie przez pierwsze dni nie wychodziła zza kanapy, odmawiała jedzenia.
W nowym domu zwiedziła wszystko pierwszego dnia, od razu spała w łóżku z Opiekunką i mruczała 8O Fałszywiec ;)

Bella zamieszkała w Krakowie. Ma do dyspozycji piękny, duży dom, bardzo dużo powierzchni do biegania (co ją wyraźnie cieszy, u nas gnieździła się na skromnych 30 metrach :roll: ), schody, po których świetnie się ślizga i przemiłych Opiekunów :)
Belli Opiekunowie chyba bardzo przypadli do gustu - pierwszego wieczora otworzyła sobie szafę i bardzo uczynnie zrobiła w niej porządek, podobno była z siebie wyjątkowo zadowolona....
Nowa Pani Belli dostała prezent pierwszego poranka - na poduszce Belcia ułożyła jej swoje bardzo, bardzo obślinione zabawki ;)

Liwia_

Post » Wto paź 19, 2010 14:43 Re: Długowłosa, młodziutka Bella - już we własnym domu :)

Cieszę się jak głupia :1luvu: . Liwia, czy jest szansa zobaczyć jakieś foto ? :wink:
Obrazek

psiama

Post » Wto paź 19, 2010 14:48 Re: Długowłosa, młodziutka Bella - już we własnym domu :)

Poproszę o jakieś foty, jak dostanę to zamieszczę :)

Liwia_

[poprzednia]