evalla pisze:no to jak już przyjedziesz to malutką to może i jej koleżankę zabierzesz żeby nie rozdzielać dziewczyn ;] w końcu jeden kot czy dwa - co za różnica
Kciuki za wizytę! I faktycznie - weź dwie!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
evalla pisze:no to jak już przyjedziesz to malutką to może i jej koleżankę zabierzesz żeby nie rozdzielać dziewczyn ;] w końcu jeden kot czy dwa - co za różnica
miszelina pisze:evalla pisze:no to jak już przyjedziesz to malutką to może i jej koleżankę zabierzesz żeby nie rozdzielać dziewczyn ;] w końcu jeden kot czy dwa - co za różnica
Kciuki za wizytę! I faktycznie - weź dwie!
vega29 pisze:rybeczko, ty po Inez masz zamiar przyjechać aż do Ostródy? To jakieś 500 km w jedną stronę
Oczywiście, jeśli masz ochotę, to serdecznie zapraszamy, ale na wszelki wypadek ostrzegam, że to cała Polska drogi
evalla pisze:no to jak już przyjedziesz po malutką to może i jej koleżankę zabierzesz żeby nie rozdzielać dziewczyn ;] w końcu jeden kot czy dwa - co za różnica
Marta Jankowska pisze:Każdy trzyma kciuki?
rybeczka pisze:vega29 pisze:rybeczko, ty po Inez masz zamiar przyjechać aż do Ostródy? To jakieś 500 km w jedną stronę
Oczywiście, jeśli masz ochotę, to serdecznie zapraszamy, ale na wszelki wypadek ostrzegam, że to cała Polska drogi
Z miłości do Inez zrobię wszystko
evalla pisze:no to jak już przyjedziesz po malutką to może i jej koleżankę zabierzesz żeby nie rozdzielać dziewczyn ;] w końcu jeden kot czy dwa - co za różnica
Nie zapomnijcie panie,że mam już jedną kotkę.....Chciałabym Fionę ale czy 3 koteczki to nie za dużo na niezbyt wielkie mieszkanko?
vega29 pisze:Nie chcę nikogo bronić, ani skreślać, ale wysłanie na wizytę osoby z rekomendacjami też nie gwarantuje jakiejś żelaznej rzetelności wizyty- patrz przypadek Macho: wizyta była, wszystko przebiegło pomyślnie, a domek padł na współpracy przy organizacji wyjazdu do DS... I zdarzyło mi się, że osoba całkiem na forum nowa i bez rekomendacji (jak również w innym przypadku osoba całkowicie spoza forum, więc tym bardziej bez forumowych rekomendacji) przeprowadziła mi bardzo rzetelnie wizytę... więc to zawsze na dwoje babka wróżyła.
Z resztą decyzja należy do lidki_park i kasiuli1604.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości