Śl -SZOPY - wszystkie w domkach :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 03, 2010 8:59 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

śliczne Szopy :1luvu:

mam nadzieję że szybko się coś ruszy z adopcjami i u Was i u nas, bo dopiero 2 z 7 poszły
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Sob lip 03, 2010 20:06 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

Szopy uciekinierzy w górę!!!

aaa i dziś miałam tel o rudasa - pierwszy :evil: i że mam dowieźć kotka do Zabrza bo pani doktor chce, bo ona nie ma czasu jechać po kotka, a jest lekarzem, ciągle ma dyżury... a dzwoniła... pacjentka :? i że mam zawieźć - ale już nikogo nie zainteresowało czy JA mam czas na wożenie - bo przecież na pewno nie mam pracy, rodziny, zwierząt swoich i tymczasowych pod opieką... wybaczcie, ale ja mam ostatnio po psich adopcjach alergię na takie podejście do nas - wolontariacko zajmujących się bezdomniakami bo łatwo się wykorzystuje to co robimy - ojjj bardzo łatwo, tym bardziej, że ostatnio zostałam oszukana przez jedną taką **** :evil: której psa zawiozłam kawał drogi :evil:

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Sob lip 03, 2010 20:28 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

Ja wiem, że w sytuacji jkiedy ciężko o dom rozważa się każdą możliwość, ale jeżeli ktoś traktuje sprawę "nabycia" zwierzaka jak z katalogu wysyłkowego, bo przecież robi nam łaskę że go adoptuje, to niech się wypcha, zwierzaka nie dostanie.

Druga rzecz to to, że tacy i podobni ludzie nie potrafią zrozumieć, że dla nas życie i zdrowie takich zwierzaków jest tyle warte "przecież to tylko kot". :evil:

A doktorka niech sobie pluszaka kupi, będzie mógł z nią jeździć na dyżury, na żywego czasu nie ma i nie zasługuje.
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Sob lip 03, 2010 20:33 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

słusznie !

przykro mi, że Was coś takiego spotyka...

kciuki, za odpowiedzialne domki...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob lip 03, 2010 20:40 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

O, to drugi taki, bo pierwszy miałam jeszcze jak były u mnie, akurat byłam w lecznicy u Bluerat. Okazało się, że 30 zł to stanowczo za dużo jak na zwrot kosztów za paliwo :roll:

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Sob lip 03, 2010 21:23 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

to nawet nie tak - bo te dyspozycje wydawała mi pacjentka tej lekarki bo ona ma kociaki ale nie rude, a ta pani szuka rudaska - ja powiedziałam, żeby przekazała mój nr telefonu osobie bezpośrednio zainteresowanej rudym kotkiem i jak zadzwoni to albo się porozumiemy albo nie - bo to wyglądało tak, jakby ta kobieta chciała sobie "zapunktować" u lekarza :roll: natomiast pani doktor pewnie nawet nie wiedziała o tej rozmowie :lol:

niewykluczone, że coś z tego będzie jeśli ta pani zadzwoni bo wszystko zalezy od rozmowy

malawaszka

Post » Nie lip 04, 2010 10:11 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

podniosę Szopki

malawaszka

Post » Nie lip 04, 2010 19:28 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

:ok:

RudyiSrebrnyKot

Post » Nie lip 04, 2010 21:20 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

Rudy, rudy, rudy rydz :kotek: Gdzie ta kolejka?

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Wto lip 06, 2010 21:27 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

ni mo...... :?

malawaszka

Post » Śro lip 07, 2010 9:28 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

Szopy odrobaczone po raz drugi

malawaszka

Post » Śro lip 07, 2010 19:52 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

aż dziwne, że nie mają swojego domku stałego jeszcze...

RudyiSrebrnyKot

Post » Czw lip 08, 2010 11:04 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

Szopy roznoszą mi poddasze :mrgreen: nie ma już dla nich bariery, a drzwi tam nie posiadam jeszcze :oops: odgłosy jakie się stamtąd dobywają przyprawią mnie w końcu o zawał :roll: szaleńcy...

dziś wizyta dla rudasa w Bielsku, jak pójdzie dobrze to w weekend dwa rudasy pojadą do Bielska - do różnych domków, została by wtedy już tylko bura panna o którą nikt nie pyta, a ona jest taka fajna - to ona najwięcej rozrabia i pokazuje braciom gdzie można wleźć :mrgreen:

malawaszka

Post » Czw lip 08, 2010 15:45 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

malawaszka

Post » Czw lip 08, 2010 16:24 Re: Śl -SZOPY dwa RUDE malutkie kocurki i piękna bura szukają DS

Widziałam album :) - kotki są przepiękne. A to bure, kropkowane NAJ NAJ NAJ!!!

RudyiSrebrnyKot

[poprzednia][następna]