Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 04, 2010 20:54 Re: Spedytorzy- czarno-ruda banda szuka miejsca zakwaterowania:)

marija, ja to ukochałam sobie buraski i czarne, ale znam podejście ludzi, i to, że Scania nadal u Ciebie, to dla mnie szok 8O

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lis 04, 2010 20:59 Re: Spedytorzy- czarno-ruda banda szuka miejsca zakwaterowania:)

Burasy i czarnuszki- to jest to :ok: ze wskazaniem na czarnuszki :oops:

Zastój mam jakiś kompletny w adopcjach, dziś też ludzie mieli przyjść, umówili się i nie przyszli. Ani telefonu, ani informacji, ani nic... :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw lis 04, 2010 23:26 Re: Spedytorzy- czarno-ruda banda szuka miejsca zakwaterowania:)

marija pisze:Burasy i czarnuszki- to jest to :ok: ze wskazaniem na czarnuszki :oops:

Zastój mam jakiś kompletny w adopcjach, dziś też ludzie mieli przyjść, umówili się i nie przyszli. Ani telefonu, ani informacji, ani nic... :evil: :evil: :evil:

też tak mam 8)
i krówki, ja też krówki lubię, nie tylko te z Milanówka :wink:
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Pt lis 05, 2010 22:27 Re: Spedytorzy- czarno-ruda banda szuka miejsca zakwaterowania:)

Krówki też są ok. I pingwiniaste :mrgreen:
Więc dlaczego te rude u mnie siedzą tak długo :?:
Niech ktoś te wiewiórasy wreszcie zabierze :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie lis 07, 2010 19:13 Re: Spedytorzy- czarno-ruda banda szuka miejsca zakwaterowania:)

Zabierzcie je ode mnie :!:
grzecznie proszę....

Dziś forumowa ciocia malaria miała okazję poznać niszczycielską moc Spedytorów :?
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon lis 08, 2010 10:31 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats szukają nowej siedziby:/

Marija, jak przygotujesz ogłoszenie, to wrzucę Spedytorów na facebooka. Całkiem jest podobno skuteczny do adopcji :D
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Wto lis 09, 2010 22:36 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats szukają nowej siedziby:/

marija Gratuluję..prześledziłam cały wątek i jestem pod wielkim wrażeniem.:-)
Jestem nowa na forum mam dwa Koty też z ulicy przygarnięte.Mam pytanie
marija już tyle są u Ciebie te piękne kociaki a ty nie możesz ich zatrzymać?to już prawie dorosłe koty ciężko ich będzie rozdzielić..:-(

KiciaiHarlej

Od: Wto lis 09, 2010 21:40

Post » Śro lis 10, 2010 11:13 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats szukają nowej siedziby:/

KiciaiHarlej pisze:marija Gratuluję..prześledziłam cały wątek i jestem pod wielkim wrażeniem.:-)
marija już tyle są u Ciebie te piękne kociaki a ty nie możesz ich zatrzymać?to już prawie dorosłe koty ciężko ich będzie rozdzielić..:-(

Odpowiem za Mariję, bo w podobnej sytuacji jestem :)
Obie mamy swoje koty - rezydenty :)
I obie staramy się pomagać kotom wolnożyjacym - głównie przez sterylizację, a te koty, ktore nie dają sobie rady na wolności i kocięta trafiają do nas - i szukamy im nowych domów. W ten sposób udaje się ratować po kilkanaście - kilkadziesiąt kotów rocznie.
Koty z ulicy wyleczone i zaszczepione u nas idą do nowych domów, do nas trafiają kolejne bidy - i tak to się kręci :wink: I tylko tak ma sens. Zakocić się w rok nie sztuka :wink:
Jeśli koty zostawałyby u nas - nasze możliwości pomocy skńczyłyby się szybciutko, obie mamy w tej chwili po ponad 10 kotów w domach i żadnej możliwości przyjęcia kolejnego potrzebującego - więc nie mamy możliwoścy uratownia kolejnego kota przekocenie to sie nazywa, objawia się stresowym zasikiwanem wszystkch kątów i dziurami w porfelu :wink:.

Ode mnie niedawno poszła do domu Hitachi, następnego dnia z wycofanej Haiku mialam przytulaka.
Od p.Łucji wyadoptowal się Pan Ripley, a jego brat Lesio dotychczas zdmoninowany wyraźnie odżył.
Znalazł dom Pinio - Kacperek ma wyraźnie lepszy humorek :wink:

Koty szybko się aklimatyzują, szczęśliwe, że cała uwaga nowych opiekunów skupia si na nich - koty to bogowie, wymagają pełnej i niepodzielnej uwagi :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro lis 10, 2010 21:43 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats szukają nowej siedziby:/

KiciaiHarlej pisze:marija Gratuluję..prześledziłam cały wątek i jestem pod wielkim wrażeniem.:-)

annskr już odpowiedziała, a ja za nią powtórzę: nie, nie mogę ich zatrzymać.

Pobądź trochę na forum, poczytaj, zrozum, jak działają dt. A potem zaproponuj któremuś coś takiego :?
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pt lis 12, 2010 19:05 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats szukają nowej siedziby:/

Coś się powoli rusza. Ludzie piszą, dzwonią, głównie po Scanię, ale....jedna dziewczyna chce na prezent dla starszej siostry, jeden pan do domku wychodzącego, jeden domek na drugim końcu Polski, jeden kręci nosem, że wysterylizowana...
O pozostałych Spedytorów, ani o tymczaskę Różę Luksemburg nawet pies z kulawą nogą nie zapyta :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon lis 15, 2010 13:53 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats szukają nowej siedziby:/

W środę Scania będzie miała Gościa :D
Nic więcej nie powiem, żeby nie zapeszać :mrgreen:
Trzymajcie :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon lis 15, 2010 15:39 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

no pewnie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lis 15, 2010 21:53 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

I ja trzymam :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lis 15, 2010 22:27 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats:)Szansa dla Scanii:)

Dżizas, mam nadzieję, że przygarnięcie Szaroty z Drukarskiej przez Oliczku z Targowej :mrgreen: rozpocznie serię szczęśliwych adopcji :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto lis 16, 2010 9:06 Re: Spedytorzy czyli Demolation Cats szukają nowej siedziby:/

marija pisze:ale....jedna dziewczyna chce na prezent dla starszej siostry, jeden pan do domku wychodzącego, jeden domek na drugim końcu Polski, jeden kręci nosem, że wysterylizowana...

Ludzie ....... ech :| :evil:

Kciuki trzymam za Te Właściwe Domy :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]