Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dorcia44 pisze:dzień dobry ,wyspane............
![]()
czy już je ogłaszacie po portalach?
paulina777 pisze:Widzisz, zapomniałyśmy o parafinie… Ale tyle się działo. Podejrzewam, że to przez KITKETA! Cały czas maluchy jedzą ryż i gotowane mięsko + mixol.. ostatnio niestety zabrakło nam funduszu i czasu żeby pojechać na zakupy i w sklepie obok domu trzeba było kupić puszkę i zwykłą śmietanę.
Na całe szczęście mamy 2 duże pokojemaluchy do swojej dyspozycji mają jeden z nich na wyłączność.
Jak brałyśmy Karolinę i Urszulę były chyba 2 koty, 2 psy i królik? ;>
dorcia44 pisze:paulina777 pisze:Widzisz, zapomniałyśmy o parafinie… Ale tyle się działo. Podejrzewam, że to przez KITKETA! Cały czas maluchy jedzą ryż i gotowane mięsko + mixol.. ostatnio niestety zabrakło nam funduszu i czasu żeby pojechać na zakupy i w sklepie obok domu trzeba było kupić puszkę i zwykłą śmietanę.
Na całe szczęście mamy 2 duże pokojemaluchy do swojej dyspozycji mają jeden z nich na wyłączność.
Jak brałyśmy Karolinę i Urszulę były chyba 2 koty, 2 psy i królik? ;>
rozwinęłyście skrzydła ,nie ma co![]()
a pamiętacie te pchły na tych kociakach? jak czołgi ,z odległości paru metrów było widać jak kocie futerko się rusza![]()
dobrą rękę mam do ludzi
ach Totek po mixolu miał sranie ,przeszłam na conva i brzuszek unormowałam .
chyba najlepiej dawać gotowanego kuraka z rozciapcianym ryżem .
mleko im nie potrzebne niech piją wodę.
miska z suchym .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości