Jesli to ogloszenie nieaktualne, to zapytalabym domek, czy moze odebrac kota z Koszalina lub Trojmiasta. Wtedy masz wiecej mozliwosci.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Arcana pisze:A Gu odpisala cos w sprawie transportu Warszawa-Slupsk?
Jesli to ogloszenie nieaktualne, to zapytalabym domek, czy moze odebrac kota z Koszalina lub Trojmiasta. Wtedy masz wiecej mozliwosci.
Arcana pisze:A Gu odpisala cos w sprawie transportu Warszawa-Slupsk?
martaslupsk pisze:Arcana pisze:A Gu odpisala cos w sprawie transportu Warszawa-Slupsk?
Ja po niedzieli jadę do Koszalina zawieść Fado do ds.Jak ktoś dowiezie kotka do Koszalina i pasuje wam termin to mogę go dostarczyć do Słupska
martaslupsk pisze:Z tym Koszalinem to się dostosuje.Napewno godziny popoludniowe i napewno przyszły tydzień.Mi to obojetnie jaki dzień:)
martaslupsk pisze:Cioteczki więc tak do kOszalina nie jade.....Fado zabiera się transportem forumowym......ale ...jeżeli znajdziesię dla Milusia transport gdzieś na Pomorze lub Zachodniopomorskie ( np Koszalin) to postaram się pomoć dostarczyć go do Słupska;)Dajcie znać czy coś się znalazło.Może być np Trójmiasto itp.Też da się pojechac;)
martaslupsk pisze:No to spokojnie jak już będzie cos wiadomo to zorganizuje się zrzutę na paliwo i do Bytowa mogę jechac po kociaka.ja do Bytowa mam 60km.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości