MILUŚ Z TUNELI.. JUŻ DS W SŁUPSKU!! KAN RTOZ RADOMSKO!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 06, 2010 15:57 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

A Gu odpisala cos w sprawie transportu Warszawa-Slupsk?
Jesli to ogloszenie nieaktualne, to zapytalabym domek, czy moze odebrac kota z Koszalina lub Trojmiasta. Wtedy masz wiecej mozliwosci. :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Sob mar 06, 2010 18:07 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

Arcana pisze:A Gu odpisala cos w sprawie transportu Warszawa-Slupsk?
Jesli to ogloszenie nieaktualne, to zapytalabym domek, czy moze odebrac kota z Koszalina lub Trojmiasta. Wtedy masz wiecej mozliwosci. :)

czekam na odpowiedź od Gu.... :kotek: :kotek: :kotek:

niestety domek nie ma autka.. ale coś będziemy myśleć.. i szukać... :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto mar 09, 2010 12:58 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

Ja po niedzieli jadę do Koszalina zawieść Fado do ds.Jak ktoś dowiezie kotka do Koszalina i pasuje wam termin to mogę go dostarczyć do Słupska

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Wto mar 09, 2010 19:11 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

martaslupsk pisze:

Ja po niedzieli jadę do Koszalina zawieść Fado do ds.Jak ktoś dowiezie kotka do Koszalina i pasuje wam termin to mogę go dostarczyć do Słupska

Gu nie odpowiedziała jeszcze..

martaslupsk :1luvu: , czyli można szukać także transportu do Koszalina.. a po niedzieli to kiedy jedziesz? który dzień już wiadomo? :1luvu: :1luvu: :1luvu: to ważne w szukaniu... :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 09, 2010 19:16 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

ciocie, a może ta oferta transportu? ale nie wiem co to znaczy Pomorze...

Gliwice - Łódź - Toruń - Bytów - Pomorze tel. 606280331 30/31 marca sawanka1
Pomorze - Bytów - Toruń - Łódź - Gliwice tel. 606280331 6/7 kwietnia sawanka1

trochę długo :( nie wiem, czy pisać do sawanka1?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 09, 2010 21:05 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

Z tym Koszalinem to się dostosuje.Napewno godziny popoludniowe i napewno przyszły tydzień.Mi to obojetnie jaki dzień:)

martaslupsk

Post » Wto mar 09, 2010 21:09 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

martaslupsk pisze:Z tym Koszalinem to się dostosuje.Napewno godziny popoludniowe i napewno przyszły tydzień.Mi to obojetnie jaki dzień:)

martaslupsk :1luvu: :1luvu: będziemy szukać także transportu do Koszalina.., dziękujemy za możliwość... :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw mar 11, 2010 21:45 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

Miluś jest naprawdę cudną miziasta kulką... foty jutro mam nadzieję, bo dziś aparat odmówił współpracy.. :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw mar 11, 2010 22:52 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

napisałam pw do sawanka1 :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 14, 2010 0:06 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

Cioteczki więc tak do kOszalina nie jade.....Fado zabiera się transportem forumowym......ale ...jeżeli znajdziesię dla Milusia transport gdzieś na Pomorze lub Zachodniopomorskie ( np Koszalin) to postaram się pomoć dostarczyć go do Słupska;)Dajcie znać czy coś się znalazło.Może być np Trójmiasto itp.Też da się pojechac;)

martaslupsk

Post » Nie mar 14, 2010 10:20 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

martaslupsk pisze:Cioteczki więc tak do kOszalina nie jade.....Fado zabiera się transportem forumowym......ale ...jeżeli znajdziesię dla Milusia transport gdzieś na Pomorze lub Zachodniopomorskie ( np Koszalin) to postaram się pomoć dostarczyć go do Słupska;)Dajcie znać czy coś się znalazło.Może być np Trójmiasto itp.Też da się pojechac;)

martaslupsk :1luvu:
sawanka1 może dostarczyć koteczka do Bytowa.. będzie jechała 30/31.. jeszcze nie zmamy szczegółów..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 14, 2010 12:47 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

No to spokojnie jak już będzie cos wiadomo to zorganizuje się zrzutę na paliwo i do Bytowa mogę jechac po kociaka.ja do Bytowa mam 60km.

martaslupsk

Post » Nie mar 14, 2010 16:19 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

martaslupsk pisze:No to spokojnie jak już będzie cos wiadomo to zorganizuje się zrzutę na paliwo i do Bytowa mogę jechac po kociaka.ja do Bytowa mam 60km.

martaslupsk :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo sie cieszę, a zrzuta na pewno będzie.. zaraz wystawiam bazarek...
bardzo Ci dziękujemy za pomoc :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 14, 2010 20:23 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

jedyne zdjęcie Milusia, bo kochane futerko ukrywalo sie skutecznie.. kilka nie wyszlo..

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 15, 2010 19:47 Re: MILUŚ OCALONY Z TUNELI POMIDOROWYCH!POMÓŻ!KAN RTOZ RADOMSKO!

nie chcę mieszać ale wyjazd może też być w niedzielę 28 wszystko zależy od tego jak w pracy wolne mi dadzą , a kto odbiera kociaki w Bytowie ? czy ta osoba może się ze mną skontaktować , muszę mieć wszystko dograne bo mi dzieciaki w aucie po 9 godz jazdy strasznie marudzą , jeśli wyjeżdżałabym w niedzielę to w bytowie będziemy między 13 a 15 (zależy jaka droga będzie :roll: ) a jeśli w środę to dopiero wieczorkiem koło 20-21 , i trzeba by też się zastanowić gdzie po drodze mi te kotki przekażecie , jest tam jakaś stacja na tej krajowej jedynce w okolicy zjazdu na Radomsko ??

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon mar 15, 2010 20:12 przez sawanka1, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

[poprzednia][następna]