biało-bury kot czeka na dom WROCŁAW.!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2010 9:30 Re: biało-bury kot czeka na dom WROCŁAW.!!

Agness78 pisze:Dostałam maila od nowego domku, kotuś nazywa sie LOLEK :1luvu:
Domek jest z niego bardzo zadowolony. Kotek jest mega pieszczochem i miziakiem.
Bardzo lubi sie bawić, szczególnie w nocy :twisted: ale pewnie musi złapać rytm życia w nowym domku i się na dzień przestawi. Mam nadzieję że dostane wkrótce fotki , to wstawię na wątek :ok:

:1luvu: :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon mar 01, 2010 12:28 Re: biało-bury kot czeka na dom WROCŁAW.!!

:1luvu: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon mar 01, 2010 12:33 Re: biało-bury kot czeka na dom WROCŁAW.!!

punchaw pisze:temat zamknięty. Dzisiaj przyjechałą rodzina po kota. A moje wypowiedzi nie są rozbierzne. To była pilna sprawa, ale nie aż tak, żeby szkać domu na siłę. Kot jest w dobrych rękach, a ogłoszenia zrobiłam na 6 forach, więc myślę, że nie jest to mało :/. Dzięki za pomoc i życzę powodzenia w szukaniu domu innym kociakom.

Punchaw, nie wiem czy przeglądałaś to forum - tu wszyscy są wyczuleni na słowo "pilne", bo często oznacza to 24 godziny kiedy trzeba np. zdążyć przed bezsensownym uśpieniem kotka, czy wywaleniem na ulicę na mróz. Ale jak widać udało się znaleźć dobry domek dla kotka. I NA PEWNO!!! szukamy tylko dobrych domków - my tu nie prowadzimy zawodów "kto więcej i szybciej". To forum miłośników kotów i chcemy dla nich jak najlepiej. A to też dobrze, że kotek trafił do domku (DOBREGO) w szybkim tempie bo tak jak pisałaś - Pani Weterynarz ma zarezerwowane miejsce na takie przypadki i dzięki temu kolejna biedna znajda ma szansę teraz do niej trafić :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon mar 01, 2010 13:58 Re: biało-bury kot czeka na dom WROCŁAW.!!

jessi74 pisze:
MaryLux pisze:Czy kotek już coś ma? Gaj nie jest wiele lepszy niż Trójkąt...

wiem co masz na myśli pisząc "Trójkąt" ale z tego co zauwazyłam i co mówi pani Lila, tam jak pojawi się jakiś bezdomny kotek to kilka osób conajmniej się nim interesuje, czego nie można spostrzeć w innych rejonach, nie ma tam też maluszków, bo pani Lila odwaliła sporo dobrej roboty
panią lilę powinnaś kojarzyć - tymczasowała Wam w sezonie jedną maluszkę, poprzez panią Wiktorię

Panią Lilę kojarzę tylko z opowieści Wiktorii, ale jednoznacznie pozytywnie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon mar 01, 2010 18:03 Re: biało-bury kot czeka na dom WROCŁAW.!!

Gibutkowa pisze:
punchaw pisze:temat zamknięty. Dzisiaj przyjechałą rodzina po kota. A moje wypowiedzi nie są rozbierzne. To była pilna sprawa, ale nie aż tak, żeby szkać domu na siłę. Kot jest w dobrych rękach, a ogłoszenia zrobiłam na 6 forach, więc myślę, że nie jest to mało :/. Dzięki za pomoc i życzę powodzenia w szukaniu domu innym kociakom.

Punchaw, nie wiem czy przeglądałaś to forum - tu wszyscy są wyczuleni na słowo "pilne", bo często oznacza to 24 godziny kiedy trzeba np. zdążyć przed bezsensownym uśpieniem kotka, czy wywaleniem na ulicę na mróz. Ale jak widać udało się znaleźć dobry domek dla kotka. I NA PEWNO!!! szukamy tylko dobrych domków - my tu nie prowadzimy zawodów "kto więcej i szybciej". To forum miłośników kotów i chcemy dla nich jak najlepiej. A to też dobrze, że kotek trafił do domku (DOBREGO) w szybkim tempie bo tak jak pisałaś - Pani Weterynarz ma zarezerwowane miejsce na takie przypadki i dzięki temu kolejna biedna znajda ma szansę teraz do niej trafić :ok:

:ok:

jessi74

Post » Sob mar 06, 2010 19:01 Re: biało-bury kot czeka na dom WROCŁAW.!!

Agness78 pisze:Dostałam maila od nowego domku, kotuś nazywa sie LOLEK :1luvu:
Domek jest z niego bardzo zadowolony. Kotek jest mega pieszczochem i miziakiem.
Bardzo lubi sie bawić, szczególnie w nocy :twisted: ale pewnie musi złapać rytm życia w nowym domku i się na dzień przestawi. Mam nadzieję że dostane wkrótce fotki , to wstawię na wątek :ok:

Fotki Lolka z nowego domku :1luvu: Wszystko w porządku :ok:
Lolek najbardziej zżył się z 9 letnią Olgą, która jest bardzo opiekuńczą dziewczynką :1luvu:
Wszyscy domownicy są w nim zakochani :1luvu:

Loluś odrabia lekcje 8)
Obrazek

I tuli się do swojej małej pańci :1luvu:
Obrazek

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob mar 06, 2010 19:03 Re: biało-bury kot czeka na dom WROCŁAW.!!

ALE KOCHANY KOTEK :ok:

jessi74

[poprzednia]