Jeśli masz możliwość tyle czasu go przetrzymać, byłoby super

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Nes33 pisze:..... Czy w takim czasie mogę coś zrobić by dzikus był bezpieczny dla Piotra?
piotr568 pisze:Nes33 pisze:..... Czy w takim czasie mogę coś zrobić by dzikus był bezpieczny dla Piotra?
Jak na razie to ja jestem niebezpieczny dla niegoNajrozsądniej byłoby go zaszczepić, najlepiej dwa razy, drugi raz miesiąc po pierwszym kujnięciu, potem jeszcze ze dwa tygodnie odczekać i mógłby jechać.
OKI pisze:Kasiu, jak coś będę wiedziała, to dam znać![]()
A jakbyś Ty musiała eksmitować kota, to też daj znać
jhet pisze:Tytuł zmienionyA czy maluch ma gdzieś indziej ogłoszenia zrobione? Teraz kociaków jest mało, powinien szybko znaleźć dom w stolicy, o ile się go ogłosi np. na allegro. Jeśli nie ma ogłoszeń, to moge mu zrobić, ale potrzebna zgoda opiekunki na podanie jej numeru tel
Nes33 pisze:jhet pisze:Tytuł zmienionyA czy maluch ma gdzieś indziej ogłoszenia zrobione? Teraz kociaków jest mało, powinien szybko znaleźć dom w stolicy, o ile się go ogłosi np. na allegro. Jeśli nie ma ogłoszeń, to moge mu zrobić, ale potrzebna zgoda opiekunki na podanie jej numeru tel
Nie moge posta wysłać - coś się zepsuło
możecie mój tel umieszczać
jhet pisze:Wybaczcie, ale po co kota tarmosić i wiezc taki kawal drogi, jak dom mozna mu szybko tuz obok znalezc? Pytalam, czy ogloszenia zrobione na allegro itp... Dzieki takim ogloszeniom kociaki bardzo szybko domy znajdują, szczegolnie że teraz akurat jest nieurodzaj na kociaki.
Doczytałam: Gdzie w takim razie maluch byl oglaszany? Żeby nie dublowac...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 465 gości