Szira jest u mnie 3 miesiąc. W tym czasie nauczyła się żyć w zgodzie z człowiekiem, oswoiła się z dotykiem ludzkiej ręki, w czasie pieszczot pokłada się i głośno mrrrruczy, chce więcej. Podchodzi do mnie gdy ją zawołam, da się dotknąć ostrożnie, przy jedzeniu kręci się pod nogami i woła... Czasem przebywa naprawdę blisko i wcale się nie boi. Z moją rezydentką dogaduje się bardzo dobrze, gdy chcą bawią się tą samą zabawką, jeśli mają gorsze dni to nie wchodzą sobie w drogę. Szira w pierwsze kilka dni u mnie była zakatarzona, pozwoliła sobie zaaplikować krople do oczu, przemywać nosek - bez problemów. Ślicznota najczęściej spędza czas za telewizorem, na swoim kocyku albo szuka szczęścia we wannie

Myślę, że na te 3 miesiące to dużo, niestety więcej chyba nie zdziałam. Dlatego uważam, że Szira jest gotowa do adopcji, jeżeli ktoś byłby nią zainteresowany, oczywiście wizyta przedadopcyjna i umowa obowiązkowe.
Dość oswojona, wysterylizowana, zdrowa, ok 5 letnia ślicznotka szuka domu

Jeśli chodzi o zdjęcia poproszę Karolcię żeby coś zdziałała. Sylwia czy będę mogła Cię wtedy poprosić o allegro dla niej?