violavi pisze:cynamon i wanilia pisze:miau i gumtree ma tylko oprócz allegro

Myślisz, że na innych portalach nie warto dawać ogłoszeń?
A jakieś lokalne portale? Albo ogłoszenia papierowe w Waszej okolicy?
Troszkę się wtrącę
Jest jeden portal koniński bardzo odwiedzany przez mieszkańców i ja ciągle widzę tam ogłoszenia "schroniskowe", choć Malagi nie widziałam jeszcze. Uważam, że warto spróbować, chociaż Malaga ogłaszana jest na bardzo popularnych stronach (trzeba przyznać, że większość ludzi chcących przygarnąć kotka zagląda na all, gumtree, miau lub stronę schronu) Zawsze jednak trzeba próbować. Trzeba przyznać też, że schronisko odwala kawał dobrej roboty z wystawami kotów i innymi akcjami. Duże zainteresowanie i licza zwierzą adoptowanych mówi sama za siebie.
Ja jednak mam inną sugestię- jeśli oczywiście można- a więc wpisując w google "schronisko konin" pierwszym linkiem jest stronka schronu. Osobiście nic do niej nie mam- jest wiele przydatnych informacji i jest naprawdę bardzo dobra, jednak nie ma na nich informacji o konkretnych zwierzakach, są tylko ich zdjęcia. Ostatnio zauważyłam na niej pewne zmiany i być może wkrótce i te informacje będą Na razie jednak ich nie ma. Forum prowadzone przez wolontariuszy natomiast ma bardzo dobrze "skatalogowane zwierzęta" i myślę, że powinno być lepiej "wyeksponowane" na stronie schronu. Taki mały odnośnik średnio zwraca uwagę. Może strona startowa powinna zachęcać do obejrzenia forum- da się coś z tym zrobić?