Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Cameo pisze:Jaki on pięknypłomienno ognisty rudzielec
pasowałby do mojego burego trio...
BOZENAZWISNIEWA pisze:wIESZ JA MIAŁAM PRZYPADEK MEGA MIZIASTEJ KITECZKI..MIAŁA BYC U NAS KILKA DNI, A ZOSTAŁA I NIEDAWNO ODESZŁA ZA tm.![]()
![]()
![]()
Taka była do innych kotów, a jak zobaczyła,ze ja do jakiegos kota gadam to i mnie atakowała...Oddałam ja do adopcji, skad po 2 dniach wróciła(chyba tam pranie niezłe dostała).I w domu przegieła pałe i zaatakowała maleńkiego tymczaska(razem przyjechały)Wtedy w moje koty anioł karny wszedł i łomot taki jej spusciły(po tym jak małego gryxc zaczeła),ze Kitka uciekła
![]()
![]()
A jak przyszła po kilku godzinach z sypialni do jedzenia, to taka grzeczna była
Zdarzało jej sie fuczec i trzepnac łapa,ale nie tak jak wczesniej.Ona miała nowotwór tarczycy...kto wiedział od razu/Tez te krople mi polecali,ale nic ...jeszcze bardziej walnieta była.Teraz sie nie meczy
A w domu taki spokój,ze az brakuje kurna tych awantur
![]()
Szukam Maxowi domku,ale ciezko bedzie..kurka...takie oczka ma swidrujace...![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Może spróbujcie ogłoszenia papierowe w sklepach zoologicznych porozwieszać.. Teraz przed świętami samymi dużo osób będzie po galeriach chodziło, może ktoś wypatrzy
charm pisze:Gibutkowa pisze:Może spróbujcie ogłoszenia papierowe w sklepach zoologicznych porozwieszać.. Teraz przed świętami samymi dużo osób będzie po galeriach chodziło, może ktoś wypatrzy
myślę że netowe wystarczą - jesli ktoś myśli o kocie, to znajdzie...
a nie chciałabym, żeby Max stał się prezentem gwiazdkowym, itp...
od koleżanki mamy mam klatkę, więc na razie futro nie lata... lepiej, żeby był u mnie dłużej, ale trafił do na prawdę dobrego domu......
charm pisze:Gibutkowa pisze:Może spróbujcie ogłoszenia papierowe w sklepach zoologicznych porozwieszać.. Teraz przed świętami samymi dużo osób będzie po galeriach chodziło, może ktoś wypatrzy
myślę że netowe wystarczą - jesli ktoś myśli o kocie, to znajdzie...
a nie chciałabym, żeby Max stał się prezentem gwiazdkowym, itp...
od koleżanki mamy mam klatkę, więc na razie futro nie lata... lepiej, żeby był u mnie dłużej, ale trafił do na prawdę dobrego domu......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 470 gości