KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 04, 2009 0:20 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Kubuś już gotowy do adopcji. :1luvu:
Hanulka :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pt gru 11, 2009 0:51 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Kubuś to śliczna śnieżna kuleczka . Biega za mną do kuchni na jedzonko , śmiesznie przekręca główkę i rzuca się do miseczki ,żeby nikt mu nie wyjadł. Kiedy ja jem to próbuje ściągnąć mi wędlinę z kanapki , taki mały szkodnik :cat3: Apetycik to ma , pójdę z torbami :twisted:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Śro gru 16, 2009 22:49 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Serdecznie dziękujemy za wpłatę od wirtualnego opiekuna Kubusia :1luvu: :1luvu:

Kubuś jest kotkiem , którego nie nazwałabym absorbującym .Żyje czasami w swoim świecie i nic mu nie jest potrzeba oprócz jedzonka. Dużo śpi a kiedy wstanie idzie do kuchni pojeść / siedzi grzecznie jak malutki lemurek przy miseczce i czeka /.Kiedy naje się zaczyna się przeciągać , umyje się , pogoni jakiegoś kotka , przyjdzie do pogłaskania i idzie dalej spać. Niestety dłuższe mizianie nie jest wskazane , bo dostanę łapką / bez pazurków/. :evil:
Ostatnio edytowano Czw gru 17, 2009 21:41 przez andzelika1952, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Wto gru 29, 2009 0:30 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Banerek dla Kubusia

Obrazek

Kod do skopiowania w podpisie
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kubbn][img]http://tnij.org/kubusbn[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto gru 29, 2009 6:52 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

panikota, bardzo dziękujemy za banerek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kubusiu, teraz domek już bliżej :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto gru 29, 2009 7:31 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

No nie przeceniałabym banerków ;) ale może po banerku trafi do wątku jakaś dobra dusza, która pokocha Kubusia :1luvu: :kotek:
Edit: Tylko ktoś go musi podpiąć :roll: Mnie się niedługo zwolni miejsce po Maszy, która już pakuje plecaczek na DT (miejmy nadzieję, że wszystko wypali) ...
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto gru 29, 2009 21:53 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Zrobiłam Kubusiowi ogłoszenia na następujących portalach:

ale.gratka.pl, gumtree.pl, morusek.pl, kupsprzedaj.pl, gieldaogloszen.pl, kupiepsa.pl, eoferty.com.pl, adopcjakota.pl

Będę odnawiać.
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon sty 04, 2010 20:31 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Dałam ogłoszenia Kubusia na:
e-zwierzak.pl - do aktywacji
adopcje.miau
kokosy.pl

W sprawie allegra czekam na gotowy szablon ogłoszenia, choć dowiedziałam się na watku ogólnym, ze Kubus ma juz jedno allegro wspólne z inna koteczką.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto sty 05, 2010 17:27 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Słuchajcie-moze zapytac tych ludzi,czy go adoptuja , bo w Klubie Slepaczków znalexli Zezika i go chcieli-dom chyba sprawdzony, rodzina była gotowa, Piccolo sie rozmysliła i Im Zezika nie dała(został u Niej)Moze zaproponowac tego slicznotka..Namiary na watku sa.Wygladaja na bardzo zyczliwych ludzi, ...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 05, 2010 18:10 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

BOZENAZWISNIEWA pisze:Słuchajcie-moze zapytac tych ludzi,czy go adoptuja , bo w Klubie Slepaczków znalexli Zezika i go chcieli-dom chyba sprawdzony, rodzina była gotowa, Piccolo sie rozmysliła i Im Zezika nie dała(został u Niej)Moze zaproponowac tego slicznotka..Namiary na watku sa.Wygladaja na bardzo zyczliwych ludzi, ...

Bożenko, a daj namiar na ten wątek...jesli możesz... lub ludzi..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro sty 06, 2010 1:06 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Dziękuję za duży odzew i szybką akcję wspomagawczą, Kubuś jak widzę jest ślicznym kociakiem i mi osobiście bardzo się podoba - nie wiem co z Dorotą, moją drugą połówką, jakie jest jej zdanie [chociaż jest osobą która najchętniej przygarnęłaby wszystkie te szkraby], czy nie będzie oponowac za jakimś niewidomym kotkiem. Póki co mam kilka pytań co do Kubusia -
po pierwsze ile ma lat/miesiecy? z tego co widziałem na zdjęciach - o ile są 'świeże' wygląda na małą kruszynkę. ale chciałbym się upewnic - jest to pytanie czysto formalne bo nie uważamy, że kociaki powinno się dyskryminowac ze względu na wiek.
po drugie, skąd jest kociak i gdzie ewentualnie należy się po niego udac, po trzecie, czy wymaga jakiejs opieki i zabiegów - oczywiscie oprócz sterylizacji etc, chodzi mi bardziej o to co jest związane z tym, że kociaka odnaleziono w ciężkim stanie. jakie zabiegi już przeszedł. Czy lubi inne koty? [ponieważ wkrótce będziemy miec jednego :)]

nie wiem to chyba wszystko na razie, wybaczcie mi jeśli to brzmi zbyt formalnie -to co mówię ale doświadczenia z ostatnich tygodni upewniły mnie że te informacje są ważne :) Z góry dziękuję w imieniu swoim jak i Doroty za odpowiedzi - jeszcze będę przeglądac ten temat więc pewnie czegoś się dowiem sam z siebie ale jeśli to nie problem to odpowiedzi naprawdę by wszystko ułatwiły.

zayl

Od: Pt gru 18, 2009 21:50

Post » Śro sty 06, 2010 1:10 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Kubuś ma ok. 4 miesięcy. Najpprawdopodobniej nie widzi na jedno oczko.

Najlepsze informacje ma jego opiekunka Andzelika1952. Napisz pw do niej.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro sty 06, 2010 5:16 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

ZAYL-przepraszam,ze Cie nazwałam 'ona",hi,hi-byłam pewna,ze z Twoja zonczka pisze :D ,bo dostałam Twój e-mail od Bazyliszkowej...WIEM,czu je,ze Kubus powinien do Was trafic...dlatego stanełam na rzesach i jakos napisałam do Ciebie"po chińsku',ale wazne,ze juz jestes tutaj sie sie juz dogadacie.Zbytnio sie tak nie stresujcie, ja strasznie"haka'uwiesiłam na Kubusiu, ale mam obecnie 16 kotów i przymuje TYLKO pilne przypadki.Kubus jest przesłodki jak pisałam...co widac... :piwa: :piwa: :piwa: za adopcje! :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sty 06, 2010 7:04 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

Jeszcze nie żonka, jak pisałem w temacie Zezika, jestesmy studentami :) przez najblizsze 5 lat jesli wszystko pójdzie po naszej mysli będziemy mieszkac tu gdzie teraz mieszkamy - po bardziej szczegółowe informacje zapraszam do tamtego wątku :) skontaktujemy się z Panią Andżeliką :) Dorocie Kubuś podoba się co najmniej równie bardzo co mi :)

zayl

Od: Pt gru 18, 2009 21:50

Post » Śro sty 06, 2010 7:48 Re: KUBUŚ PRZEŻYŁ - POTRZEBNY DOMEK

zazyl.. :1luvu: dobrze, że jesteś juz na wątku....rzeczywiście andzelika1952 ma najświeższe wiadomości.....

ale byloby fajnie, gdyby Kubus miał domeczek...

są już jakieś ustalenia?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]