Dziękuję za duży odzew i szybką akcję wspomagawczą, Kubuś jak widzę jest ślicznym kociakiem i mi osobiście bardzo się podoba - nie wiem co z Dorotą, moją drugą połówką, jakie jest jej zdanie [chociaż jest osobą która najchętniej przygarnęłaby wszystkie te szkraby], czy nie będzie oponowac za jakimś niewidomym kotkiem. Póki co mam kilka pytań co do Kubusia -
po pierwsze ile ma lat/miesiecy? z tego co widziałem na zdjęciach - o ile są 'świeże' wygląda na małą kruszynkę. ale chciałbym się upewnic - jest to pytanie czysto formalne bo nie uważamy, że kociaki powinno się dyskryminowac ze względu na wiek.
po drugie, skąd jest kociak i gdzie ewentualnie należy się po niego udac, po trzecie, czy wymaga jakiejs opieki i zabiegów - oczywiscie oprócz sterylizacji etc, chodzi mi bardziej o to co jest związane z tym, że kociaka odnaleziono w ciężkim stanie. jakie zabiegi już przeszedł. Czy lubi inne koty? [ponieważ wkrótce będziemy miec jednego

]
nie wiem to chyba wszystko na razie, wybaczcie mi jeśli to brzmi zbyt formalnie -to co mówię ale doświadczenia z ostatnich tygodni upewniły mnie że te informacje są ważne

Z góry dziękuję w imieniu swoim jak i Doroty za odpowiedzi - jeszcze będę przeglądac ten temat więc pewnie czegoś się dowiem sam z siebie ale jeśli to nie problem to odpowiedzi naprawdę by wszystko ułatwiły.